- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Arkadaşlar uzun sureli bir birlikteliğin vardı güzel zamanlar geçirdik birliktelik suresince başlıktan da anlaşılacağı üzere ilişkiye girdik. Fakat anlayamadığımız için ve bazı şeylerin kopukluğu yüzünden ilişkiyi bitirmek durumunda kaldık. toplulumuzun ve kültürümüzün gereği bu benim biraz kafamk karıştırdı ileride sorun olacağını düşündüm ve içim huzursuz oldu. Bi nebze sizin yorumlarinizla rahatlamak istedim..
Yahu sen geç mi kaldın ne başindan beri aksiyonlu ya bu konuahanda başladı :)))
Iyyyyyyyy böyle bi cevap geldiğine inanamıyorum nereden nereye
Allah aşkına ergenmisin bacım bu yazım tarzı nedir hihiiiihihi ıyyyyu vıyyyy koca koca kadınlar böyle nasıl yazabiliyorsunuzIyyyyyyyy böyle bi cevap geldiğine inanamıyorum nereden nereye
Yahu sen geç mi kaldın ne başindan beri aksiyonlu ya bu konu
sus vallahi yaaa şimdi girdim..bütün bayram çalıştım bugün izinli idim :))))Yahu sen geç mi kaldın ne başindan beri aksiyonlu ya bu konu
Teşekkür ederim ya bilirsiniz iste konu uzadı gitti belki ama gerçekten uzun soluklu bi ilişkiden çıktım kendimi zaten şuan çok yalniz hissediyorum ve insanların yanımda oldgnu hissetmek istedim gerçekten teşekkür ederim değer verip yorup yazdgnz icinSen yaşadığın insana cinselliği ödül olarak sunmadın, zorla yaşamadın doğru insan olduğunu düşündün ve yaşadın. Sakın kendini eksik görme ileride karşına çıkacaklara da böyle yansıtma. Benimde birliktelik yaşayan arkadaşlarım var birisi farklı gözle gözle bakmaya kalksa terlikle ağızlarına vururlar. Hepsinin şuan da güzel evlilikleri var çünkü kendilerine ve kararlarına güvendiler. Yeni hayatında mutluluklar...
Ewet cnmAllah aşkına ergenmisin bacım bu yazım tarzı nedir hihiiiihihi ıyyyyu vıyyyy koca koca kadınlar böyle nasıl yazabiliyorsunuz
Türkçemizin nadide harfi w da geldiyse tamamdır zaten o işEwet cnm
Aynen yaa konu sahibi kaçtı uğraşıp duruyoruz buralarda.hayır yani konuyuda silmiş ne üstüne tartışıldığı da.belli.degilHerkes birbirine ters yapmaya basladi herkesin hayati kendine
mune gelir diyorsun yani :)))Türkçemizin nadide harfi w da geldiyse tamamdır zaten o iş
Türkçemizin nadide harfi w da geldiyse tamamdır zaten o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?