Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormayin unutun. Sizi istemeyen biriyle zorla birlikte olup ne yapacaksiniz?kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
1- Sizi istemeyen insana yalvarmayın.kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Kendisi istemiş,yalvarmalariniz işe yaramamış bundan sonra her yerden engelleyin.Bundan sonra en ufak iletişim sizi kötü duruma sokar. Bitti gitti deyin.Yolunuza bakın.....kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Tabi ki hayır. Ne sıfatla?kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Sonumuz yok dedi bi ümidim kalmadı bize dair dedi tartısmıktı normal bişeydi yani buralara geldiAyrılma sebebiniz ne?
Sonunuz olmadığını şimdi mi anlamış beyfendi ?Sonumuz yok dedi bi ümidim kalmadı bize dair dedi tartısmıktı normal bişeydi yani buralara geldi
Eski sevgilimle haklı olarak ayrılmak istediğimde hep duygu sömürüsü yapar ağlar yalvarırdı acırdım içten içe konuşmaktan nefret ederdim ama bir türlü ayrılmama izin vermemişti benimki 3 ay sürmüştü bu kadar uzun değil ama öyle yaptığı için daha kötü sonuçlara yol açtı tiksindim kendisinden lütfen sizden ayrılmak isteyen insana yol verin gitsin kendinize saygınız olsun hiçbir şey yazmasanız en azından ağır olursunuz geriye baktığında sizi karakterli biri olarak görür eminim tekrar döner ama bu size bağlı iştekendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Bariz bahane ariyorsunuz..iyice gozunden dusersiniz..bitirmeyi bilmek lazim.bakin iliski nasil iki kisinin istemesi ile baslar ise devam etmesi icinde iki kisinin istemesi gerekir.artik sizi istemiyor.yazmaniz, aramaniz, stalklamaniz sizi sadece aciz ve takintili biri yapar.bitirmeyi de ogrenin lutfen.kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.