En sert yorumu yapan benim.ben bir şey yapmadan karşımdaki beni beğendi sosyal medyadan değil ayrıca arkadaş ortamında normal bir tanışma her insan gibi arkadaş ortamım var benim de özellikle aramadım yani konuşacak birini. aramızda asla ileri seviye yakınlaşma hatta konuşma olmadı sadece TANIŞMAK İSTER MİYİM BU ADAMLA diye düşünüyorum ötesi yok zaten buna göre de ayrılacağım. bu da aldatmaya girer mi belki evet ama yorumlar sanki ben adamla bir şeyler yaşamışım gibi. yıkıcı olmayın dedikçe abartıyorsunuz ben biliyorum yaptığımın kötü olduğunu. nefret kusarak etraftaki insanlara en ufak yardım dokunmaz zaten lütfen yorum yapmayın. gerekirse konunun kapanmasını arz ediyorum bu kadar rahatsız ettiysem eğer.
Sevgilinizden ve ona olan duygularinizdan emin olsaydınız başkası kafanızı karistirmazdiçok içimi dökmeye ihtiyacım var, kimseye anlatamıyorum bunu. yaptığımın kötü bir şey olduğunun farkındayım zaten lütfen yıkıcı eleştirilerde bulunmayın vicdan azabı çekiyorum ve her gece ağlıyorum zaten daha fazlasına gerek yok.
4 yıllık bir ilişkim var 25 yaşındayız ikimiz de ben evlilik için erken olduğunu düşünüyorum ve konusu açılsa bile erken olduğunu söyleyip kapatıyorum konuyu. evlilikten korkuyorum biraz ve yanlış karar vermekten çünkü sevgilim ile zıt karakterleriz bu yüzden kavga ettiğimiz de oluyor ama alttan alıyoruz bir şekilde onu seviyorum ve değer veriyorum ama evliliğe gelince işte farklı olmamız sıkıntı olabilir gibi geliyor bazı hareketleri çok çocukça geliyor ve bazen gözüme batıyor bunu onunla da paylaşıyorum zaten ama değişmiyor alttan alıyoruz sadece genel olarak mutluyuz ama.
geçenlerde sosyal ortamda biriyle tanıştım normal arkadaşça muhabbet ettik kafalarımız uyuyordu beni beğendiğini hissettim, dünya görüşü, karakteri vs. bana daha uygun gibi geldi yaşça da biraz büyük benden 6 yaş kadar onu tanıma isteğime engel olamıyorum. ona söylemedim sevgilim olduğunu çok vicdana azabı çekiyorum bu yüzden. onunla konuşarak sevgilime haksızlık da yapmak istemiyorum çok kararsızım arkadaşlar sevgilime değer veriyorum çok alıştık birbirimize evlensek de sıkıntı yaşamayız herhalde ama alışkanlık mı acaba gerçekten o benim için doğru kişi mi bilmiyorum? yeni tanıştığım da kafamı karıştırıyor eskiden beni hayalimde olan insanmış gibi hissediyorum yani sevgilim olmadan önceki dönemde öyle birini hayal ediyordum. neyse işte böyle sizce ne yapmalıyım ?
Her kelimesine katılıyorum. Ve ekliyorum, evet sevmiyor olabilir, ki sevmiyor zaten bu net, sevse başkası aklının ucundan geçmez, yani sevmiyor. Fakat sevmiyor olsada aldatmaya hakkı yok. Sevmediğinden ayrılırsın, yapacağın budur, onu aldatmazsın.Aldatmışsın diyenlere bişey yaşamadım ki aldatmış olayım tarzı şeyler söylemişsiniz.Hatırlatmak isterim ki aldatmak önce beyinle başlıyor.Adamla bişeyler yaşayıp yaşamamanızın bir önemi yok yani.Çok yüksek bir ihtimalle sevgilinizi sevmiyorsunuz.Sizinki sadece alışkanlık.Sevseydiniz eğer,değil başkasıyla bişeyler yaşamayı düşünmek bu amaçla konuşmayı bile yakıştıramazdınız kendinize.Şimdi sevgilinizin sizi aldattığını düşünür müsünüz ? Ne kadar kötü bir his değil mi ? O yüzden fiziken aldatmaya başlamadan,en kısa sürede AYRILIN sevgilinizden..
çok içimi dökmeye ihtiyacım var, kimseye anlatamıyorum bunu. yaptığımın kötü bir şey olduğunun farkındayım zaten lütfen yıkıcı eleştirilerde bulunmayın vicdan azabı çekiyorum ve her gece ağlıyorum zaten daha fazlasına gerek yok.
4 yıllık bir ilişkim var 25 yaşındayız ikimiz de ben evlilik için erken olduğunu düşünüyorum ve konusu açılsa bile erken olduğunu söyleyip kapatıyorum konuyu. evlilikten korkuyorum biraz ve yanlış karar vermekten çünkü sevgilim ile zıt karakterleriz bu yüzden kavga ettiğimiz de oluyor ama alttan alıyoruz bir şekilde onu seviyorum ve değer veriyorum ama evliliğe gelince işte farklı olmamız sıkıntı olabilir gibi geliyor bazı hareketleri çok çocukça geliyor ve bazen gözüme batıyor bunu onunla da paylaşıyorum zaten ama değişmiyor alttan alıyoruz sadece genel olarak mutluyuz ama.
geçenlerde sosyal ortamda biriyle tanıştım normal arkadaşça muhabbet ettik kafalarımız uyuyordu beni beğendiğini hissettim, dünya görüşü, karakteri vs. bana daha uygun gibi geldi yaşça da biraz büyük benden 6 yaş kadar onu tanıma isteğime engel olamıyorum. ona söylemedim sevgilim olduğunu çok vicdana azabı çekiyorum bu yüzden. onunla konuşarak sevgilime haksızlık da yapmak istemiyorum çok kararsızım arkadaşlar sevgilime değer veriyorum çok alıştık birbirimize evlensek de sıkıntı yaşamayız herhalde ama alışkanlık mı acaba gerçekten o benim için doğru kişi mi bilmiyorum? yeni tanıştığım da kafamı karıştırıyor eskiden beni hayalimde olan insanmış gibi hissediyorum yani sevgilim olmadan önceki dönemde öyle birini hayal ediyordum. neyse işte böyle sizce ne yapmalıyım ?
teşekkür ediyorum ben de öyle hissediyorum bazen, böyle örnek de çok var hatta etrafımda. başıma gelsin istemezdim ama geldiyse de ayrılıktan başka çare yok gibi.Benimde 5 senelik bir ilişkim vardi ve her evlilik konusunda kacacak delik ariyordum. 4 kere evlenme teklifi etti. Birsey onla evlenmemi hatta konusunu bile konuşmami engelliyordu. Nişan konuşuldugu bir zamanda ayrildim...
Esimle 1 ay sonra tanistik 3 ay sonra nişanlandik.
Bazi şeyler gercekten kismet galiba.
Bizimki 5 senede artik aliskanlik olmuştu. Ilk 1. Senede evlenelim desede hayir derdim. Cunku cok guzel zMan geciriyor cok mutlu oldugumuz zamanlar oluyodu. Ama evlilik hayir icime sinmiyordu.
Kalbiniz ne diyorsa onu yapin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?