4 yıllık ilişkim var vicdan azabı çekiyorum?

yakalanacak bir şeyim yok ortada konuşma tanışma vs. de yok.
iyi dileklerinizi kendinize saklayın.

teşekkür ediyorum gerçekten güzel tavsiyeler vermişsiniz. ilişkinin dördüncü yılı artık biraz monotonluk var evet, erkek arkadaşımla her şeyi düzeltmeye karar verdim onunla konuşacağım. destekleyici mesaj için teşekkürler böyle böyle doğruları görmeye başlıyorum.

Konuşacaksanız bu hatanızdan bahsetmeyin af dilemekten bahsetmişsiniz de o yüzden söylüyorum. Siz vicdanınızı rahatlatmış oluyorsunuz ama karşı taraf bu yükle yaşamak zorunda kalıyor. Ona söylemeyin, belli etmeyin, ve dediğiniz gibi gerek yok ufak hevesler için emek verilmiş bir ilişkiyi bozmaya.

Geleceginizle ilgili çok önemli bir karar bu. Siz aranıyorsunuz. Bu ds demek oluyor ki siz iliskinizde mutlu değilsiniz ve tatmin olmuyorsunuz. Internetteki bey sadece bir seçenek. Mesele o değil. Mesele sizin iliskiniz. Insan alışkanlıklardan kolay vazgecemez. Güvendiği güvenli alandan cikmak istemez. Ancak siz bu sekilde evlenirseniz ilerde evliyken de gözünüz dışarı kayabilir. O nedenle ilişkisinizi gözden geçirip onu isteyip istemediginize karar vermeniz gerekiyor. Kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. Insanin duyguları bitebilir. Ancak bu durumu evliyken yasarsaniz ciddi sıkıntı olur. Özetle alarm veriyor iliskiniz ve siz bu sese kulaginizi tikamamalisiniz. Tekrar ediyorum mesele netten taniştığınız bey değil iliskiniz

sen o yeni tanıştığıhn adamı beğenmiyorsun sen 4 yıllık ilişkinin verdiği sıkıntıdan birisi beni çekip çıkarsın istiyorsun sakın hevesine kapılıp 4 senelik emeğine kıyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…