40-49 kilo arasında olanlar için neden topik yok :(

ftma40

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
49
0
16
Kırşehir
Arkadaşlar ben 1.62 boy 49 kiloyum. 47-46 falan olmak istiyorum. Buraya baktım ama 40-49 kilo arasındakiler için bi topik göremedim.. 47'ye inmek istiyorum herhngi bi neriniz var mı ?

canım o kadar zayıflayıp napacaksın ? boyuna göre 52 olman lazım fakat ondan da zayıfsın zaten..
bence çok zayıflıkta iyi değil..
başta giydiği yakışmaz insanın..
bir kıyafet giydiğinde göğüsün,omuzun onu kaldıracak..
bence abartılacak bir kilon yok. bu kilonu korumanı öneririm fakat tercih senin..
:44:

zayıflayınca boyumun uzunluğu daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum.. Evet zayıfın çevremdekiler kilo almamı söylerler ama ben bi 2-3 kilo verme çbsındyım :)

beden kitle endeksini hesapladım 18.6 çıktın

yani zayıfsın alt sınır 20 olmalı sen 18.6sın eğer 47 kıloya düşersen sağlığın bozulur şu anda bile bozuk aslına bakarsan senın kılo alman gerekiyor

benımde endeksım 19 bende kılo almak istıyorum...

bi tanıdığım var zapzayıf ve çok çirkin görünüyor tabi yüzüne çirkin görünüyorsun denmiyor ama zayıfsın kuş kadarsın üflesem uçarsın gibi yorum yapıyorlar kız hala elinde form bisküvilerle geziyor

bence bu psikolojik bir rahatsızlık olabilir.ayrıca topuklu ayakkabının nimetlerinden faydalanabilirsin 10 cm topukla 1.72 olursun ne güzel sağlıklı sağlıklı...

Son düzenleme:

boyun gayet normal bence.. kısa değilsin .. ve boyu uzun göstermek için sağlığını tehlikeye atmanın ne anlamı var ?
topuklu,dolgu topuk ayakkabılar büyük kurtarıcılar..

Ben 16 yaşındayım arkadaşlar :) Boyumun zamanla uzayacağı aşikar ama şimdiden uzun boy hastasıyım :)

boyun gayet normal bence.. kısa değilsin .. ve boyu uzun göstermek için sağlığını tehlikeye atmanın ne anlamı var ?
topuklu,dolgu topuk ayakkabılar büyük kurtarıcılar..

topuklu ayakkabıları hiç denemedim mrüm boyunca desem inanır mısın :) onları giyersem her an düşerim hissine falan kapılırım heralde :) Spor ayakkabı taraftarıyım :)

Siz açın öyle bi topik..47 kg olsanız çöp gibi durmazsınız zaten.

Son düzenleme:
evet fazla zayıf olmakta pek iyi değil ama şimdiki konumumdan 2 aşağı ineceğim çokta problem olur mu sağlık açısından ?

evet fazla zayıf olmakta pek iyi değil ama şimdiki konumumdan 2 aşağı ineceğim çokta problem olur mu sağlık açısından ?

cancağazım alt sınır 20 üst sınır 25

yani sen alt sınırında altındasın öyle bir kaç gr falan da değil üstelik senın hemen 20ye çıkman lazım yani kilo alman gerekiyor dur bakayım kaç olman lazım bi hesaplayım

senın en az 54 kılo olman gerekiyor görüntü mü sağlık mı sen seç :)

Durmazsın emin ol.Hem kg demek sağlık demek değil.Önemli olan fit olup,sağlıklı beslenmek.Kof kg.nun sağlığı bozmaktan başka bi faydası yok.

afrikalılar o zaman çok sağlıklı? herkesın bedenının minimum olması gereken bi değer var ve bu kızın boyu kılosuna bakınca 47 onun için problem

neden böyle yönlendirdiğinizi anlamadım...

çıkık leğen kemikleri, birleşmeyen bacak arası, düzleşmiş göğüsler ve sıfır kalçayla eminim çok fit ve güzel görünür

hoş diyosunda beden indeksim 18 olmasına zayıflık açısından bi problem yaşamadım ki şimdiye kadar.. Tbiki sağlık daha önemli..

Afrikalılarla bu kızın kg su bir değil ki...O insanlar aç.Ben sağlıklı beslenmekten bahsediyorum.Dr.lar hamilelikte bile 10 kfg fazlasını aldırmıyor,ama köydeki Fatma Teyze istiyor ki gelin şişsin de şişsin.

Son düzenleme:
Eğer kabalık etmiş olmayacaksam senin benen indeksini sorabilir miyim ? Bu konulrda bilgilisiniz belli :)

biraz önce yazmıştım canım benımkı de 19 yanı bende zayıfım ve bu halımden hoşnut değilim. boyumda kısa ustelık yanı pantolon giyiyorum bi garıp duruyor etek giyiyorum bilekler çirkin ...

ben çok zayıf olmanın bi yararını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…