Ben 160 boyunda 42 kiloyum 52 kilo olmak istiyorum.
Sen neden inmek istiyosunki ?
boyun gayet normal bence.. kısa değilsin .. ve boyu uzun göstermek için sağlığını tehlikeye atmanın ne anlamı var ?
topuklu,dolgu topuk ayakkabılar büyük kurtarıcılar..
evet fazla zayıf olmakta pek iyi değil ama şimdiki konumumdan 2 aşağı ineceğim çokta problem olur mu sağlık açısından ?beden kitle endeksini hesapladım 18.6 çıktın
yani zayıfsın alt sınır 20 olmalı sen 18.6sın eğer 47 kıloya düşersen sağlığın bozulur şu anda bile bozuk aslına bakarsan senın kılo alman gerekiyor
benımde endeksım 19 bende kılo almak istıyorum...
bi tanıdığım var zapzayıf ve çok çirkin görünüyor tabi yüzüne çirkin görünüyorsun denmiyor ama zayıfsın kuş kadarsın üflesem uçarsın gibi yorum yapıyorlar kız hala elinde form bisküvilerle geziyor
bence bu psikolojik bir rahatsızlık olabilir.ayrıca topuklu ayakkabının nimetlerinden faydalanabilirsin 10 cm topukla 1.72 olursun ne güzel sağlıklı sağlıklı...
bencede çöp gibi durmam heralde :)Siz açın öyle bi topik..47 kg olsanız çöp gibi durmazsınız zaten.
bencede çöp gibi durmam heralde :)
evet fazla zayıf olmakta pek iyi değil ama şimdiki konumumdan 2 aşağı ineceğim çokta problem olur mu sağlık açısından ?
Durmazsın emin ol.Hem kg demek sağlık demek değil.Önemli olan fit olup,sağlıklı beslenmek.Kof kg.nun sağlığı bozmaktan başka bi faydası yok.
hoş diyosunda beden indeksim 18 olmasına zayıflık açısından bi problem yaşamadım ki şimdiye kadar.. Tbiki sağlık daha önemli..cancağazım alt sınır 20 üst sınır 25
yani sen alt sınırında altındasın öyle bir kaç gr falan da değil üstelik senın hemen 20ye çıkman lazım yani kilo alman gerekiyor dur bakayım kaç olman lazım bi hesaplayım
senın en az 54 kılo olman gerekiyor görüntü mü sağlık mı sen seç :)
hoş diyosunda beden indeksim 18 olmasına zayıflık açısından bi problem yaşamadım ki şimdiye kadar.. Tbiki sağlık daha önemli..
sen bilirsin vücut senın sonuçta.
Eğer kabalık etmiş olmayacaksam senin benen indeksini sorabilir miyim ? Bu konulrda bilgilisiniz belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?