benim de annem 173 babam 188 ben 163te kaldım
saf gibi hiç bişey yemeden yaşadım büyüme çağımda.
Ben şu an 49 kiloyum ve daha da almam lazım diye düşünüyorum. Herkes zayıfsın diyor çünkü.. Sen 46 olupda napcaksın ki :44: Çok zayıf olmak bence güzel birşey değil..
canım ben 172 boyundayım ve 50.2 kilodayım. Senin boyun 1.62 ve bence iyisin Tabiki o kilalarda biraz daha zayıf görünürsün. Ben boyuma göre 58 olmam gerek ama ozman tombik oluyorum. Fit vucud iyidir diye düünüyorumzayıflayınca boyumun uzunluğu daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum.. Evet zayıfın çevremdekiler kilo almamı söylerler ama ben bi 2-3 kilo verme çbsındyım :)
Canım zaten boyun 1.63 49 kıloyla nasıl zayıf durabılıyorusnuz ben 172 boyla 50 kıloyla kocamn totom orta halli memişlerim var Ve yüzüm şuanki halimle zayıf durmuyor 2 kılo alınca tombikelşiyorum..bence de değil
49 kgyim boyum 163
bence 52 kg iken daha iyi oluyorum. bu halimde yüzüm gözüm çöküyor. çirkin buluyorum.
bence de değil
49 kgyim boyum 163
bence 52 kg iken daha iyi oluyorum. bu halimde yüzüm gözüm çöküyor. çirkin buluyorum.
Canım zaten boyun 1.63 49 kıloyla nasıl zayıf durabılıyorusnuz ben 172 boyla 50 kıloyla kocamn totom orta halli memişlerim var Ve yüzüm şuanki halimle zayıf durmuyor 2 kılo alınca tombikelşiyorum..
Düzz Ksa iyi değil ama Benmki basene kaydı basenler,m kıçıştı lar evim sahilde Oyüzden her gece yürüyüşe gidiyoruz nişanlımla. Sabharı kalkarsam gidiyorum. ama evde çok aburcubur varyaa yemicem bundan sonra çok egzersiz yapıyorum ama bı okdar yiyorum.. Tabi kalça yanında Bir iki çatlagım basenlerimin İlahi adaletiBenim boyum 1.65 49-50 arasındayım ama dedğn gibi 52 olsam tam olcak .. ( Tabi orantılı )
Benmde totişim kocamanlaştı yaa :) Spor yapmam lazımmm ..
Canım zaten boyun 1.63 49 kıloyla nasıl zayıf durabılıyorusnuz ben 172 boyla 50 kıloyla kocamn totom orta halli memişlerim var Ve yüzüm şuanki halimle zayıf durmuyor 2 kılo alınca tombikelşiyorum..
Ben 16 yaşındayım arkadaşlar :) Boyumun zamanla uzayacağı aşikar ama şimdiden uzun boy hastasıyım :)
Düzz Ksa iyi değil ama Benmki basene kaydı basenler,m kıçıştı lar evim sahilde Oyüzden her gece yürüyüşe gidiyoruz nişanlımla. Sabharı kalkarsam gidiyorum. ama evde çok aburcubur varyaa yemicem bundan sonra çok egzersiz yapıyorum ama bı okdar yiyorum.. Tabi kalça yanında Bir iki çatlagım basenlerimin İlahi adaletiAman dikkat edin..
Hahahahbelki vücudunun oranından çöp gibi bacakların varsa mesela, kilo kalçada toplanmış olabilir, veya belki kaslı değilsin, aynı hacimdeki yağ, kasa göre daha hafif geliyor çünkü veya sıkı değilsin.
benim kemiklerim de çok iri, bu yüzden fırlıyorlar her yerden
spor yapmıyor musun hiç? boyuna göre kilon gayet az çünkü, incecik olmalısın bence. veya abartıyor olabilir misin?
Aynen canım devam et spor iyidir. Özelikle yüzme.. Ben küçük yaştan beri yüzerim atletizmle ugraşıyorum koşuyorum.. ama 6ay ara homini gıdlak 5 kılo aldımValla aynen .. Basene kaydı.. Çok ihmal ettim spor konusunda kendimi. Eskiden Plate yapıyordum iyi geliyodu ama .. Şimdi bi an önce başlmak istiyorum.. Şimdiden başlarsam ilerde hiç sorun olmaz inşallah. :) Zaten abartılcak kadar değil ama sinyal veriyo vücudum .. Spor yap diye :)
Aynen canım devam et spor iyidir. Özelikle yüzme.. Ben küçük yaştan beri yüzerim atletizmle ugraşıyorum koşuyorum.. ama 6ay ara homini gıdlak 5 kılo aldımVerdim ama basenlerimde gidiyor yavaşca basen zordur
benim de annem 173 babam 188 ben 163te kaldım
saf gibi hiç bişey yemeden yaşadım büyüme çağımda.
Yüzün çok çirkinleşmiyor mu o kiloyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?