afrikalılar o zaman çok sağlıklı? herkesın bedenının minimum olması gereken bi değer var ve bu kızın boyu kılosuna bakınca 47 onun için problem
neden böyle yönlendirdiğinizi anlamadım...
çıkık leğen kemikleri, birleşmeyen bacak arası, düzleşmiş göğüsler ve sıfır kalçayla eminim çok fit ve güzel görünür
biraz önce yazmıştım canım benımkı de 19 yanı bende zayıfım ve bu halımden hoşnut değilim. boyumda kısa ustelık yanı pantolon giyiyorum bi garıp duruyor etek giyiyorum bilekler çirkin ...
ben çok zayıf olmanın bi yararını görmedim
Sen 16 yaşında mısın? Lütfen diyet fikrini aklından tamamen çıkar, yapacaksa aşırıya kaçmadan spor yap, sağlıklı beslen, abur cuburdan uzak dur yeter. Şimdiden diyet yaparsan uzun boy sevdan hayallerinde kalır sadece. 2 kilo vericem diye minnacık kalırsın.
Sakın ha sakın bak, ben aynı aptallığı yaptım, tombulum tombulum diye ekmeği kesmiştim, şu an aile ortalamasının bile altındayım. Senin vücudun henüz şekillenme aşamasında, boyunun uzamasına ket vurursun. Kuzenim homini gırtlak yiyor diye kızardık, ergenlikle filinta gibi kız oldu. Kilo boya gitti, şimdi hem zayıf hem boylu.
Arkadaşlar ben 1.62 boy 49 kiloyum. 47-46 falan olmak istiyorum. Buraya baktım ama 40-49 kilo arasındakiler için bi topik göremedim.. 47'ye inmek istiyorum herhngi bi neriniz var mı ?
Sakın ha sakın bak, ben aynı aptallığı yaptım, tombulum tombulum diye ekmeği kesmiştim, şu an aile ortalamasının bile altındayım. Senin vücudun henüz şekillenme aşamasında, boyunun uzamasına ket vurursun. Kuzenim homini gırtlak yiyor diye kızardık, ergenlikle filinta gibi kız oldu. Kilo boya gitti, şimdi hem zayıf hem boylu.
Korktum şimdi.. Yemekten kesmeyi düşünmüyorum zaten sadece bi kaç hareketle 2 kilo vermeyi planlıyorum..
Burdaki topikler havadan inmiyor ki.
Böyle bir topik yoksa siz açarsanız olur.:26:
Kusura bakma tatlım ama aklın varsa kilo alırsın. 16 yaşında diyet miyet yapılmaz. Benim arkadaşım hep anlatır, yaylaya çıkmışlar ailecek, kardeşi günde en az bir büyük balık yermiş, tereyağı mereyağı gırla. Kızın boyu aldı başını gitti dedi. Büyüme çağında ye, sonra fazlan varsa diyet yaparsın. Kısa vadede fiziğim güzel görünsün diye planlar yaparsan, uzun vadede geri dönüşü hiç de umduğun gibi olmuyor.
Havadan iniyor, çocuklarıda leylekler getiriyor.. :) O kadarda çocuk değilim heraldesadece site yneticilerinin falan açtığını düşünüyordum
Ama buraya konu açabildiğinize göre konu açmayı biliyorsunuz,keşke önce diyet bölümüne açmayı deneseydiniz,
Kusura bakma tatlım ama aklın varsa kilo alırsın. 16 yaşında diyet miyet yapılmaz. Benim arkadaşım hep anlatır, yaylaya çıkmışlar ailecek, kardeşi günde en az bir büyük balık yermiş, tereyağı mereyağı gırla. Kızın boyu aldı başını gitti dedi. Büyüme çağında ye, sonra fazlan varsa diyet yaparsın. Kısa vadede fiziğim güzel görünsün diye planlar yaparsan, uzun vadede geri dönüşü hiç de umduğun gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?