- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Çok tatlısın ya sağ saglim kavuş bebeğine inslh.. olur umarm suni sancı doğar bebeğin pozisyonu normal doğum sanırım. Birde bu sancı verince suyun gelecekmi .?Günaydın
1 saat sonra hastahaneye gidicem bugün. Bazılarınız okumamış olabilir en son döneklik edip suni sancıya karar vermiştimeşim azcık olumsuz bakiyo ona telefonda söylediğimde emin misin şöyle mi böyle mi iyi araştırdın mi cart curt. Dedim bu benim kararım. İyi o zaman dedi.
Şimdii ben bi arkadaşımı dinleyip gece 00:00 dan beri birşey yemedim yani o da bugün suni sanci ile doğumu denicek ve sezeryana dönebilir diye doktoru yenmemesi gerektiğini söylemiş. Bende ne yedim ne içtim tabi bi akıllı benim cunkuşimdi şöyle ben doktorum ile bugün gorusucektim ama bugün karar vermek için görüsecektim. Sizce şöyle bi tablo olur mu yani gidicem suni sanci dicem o da tamam yarın gel gece 00:00'da itibaren de bişey yiyip içme. Bende tabi yapıştırıcam cevabı hocam ben hazırım zaten yemeyip geldim diye nolur beni suni sanciyla bugün doğurt diye ne dersiniz böyle mi olur bide suni sanci alanlar o gününü anlatsın bakem bi ama aciyo maciyo demeyin tamam mı ben acıya katlanırım çünkü
Çok tatlısın ya sağ saglim kavuş bebeğine inslh.. olur umarm suni sancı doğar bebeğin pozisyonu normal doğum sanırım. Birde bu sancı verince suyun gelecekmi .?Ay şen öneri istedn bn neler yazıyorum çünkü hiç doğum yapmadm :))
İnslh gönlüne göre olur hersy bende normal isterm nasip olursa bu şekil istemen çok guzl ya pes etmiyorsun :) kolay bir doğum olur umarm senin için bebeğine dönersn inslh bugün eve :)Ahah teşekkür ederiiimya benim şuan ne suyum ne sancim ne kanım hiçbişeyim yok 2 kez çatıya girdim en son 40. Haftada sanırım ama hiç açılmadan falan bahsetmedi bende sormadım yani açılma var mı yok mu onu da bilmiyorum ama çokta önemli değil açılma olmadan da suni alinabiliyormus sanırım o sancı verildikten sonra belli bi noktaya gelince suyu patlatiyolar dün bi kaç yazı okumustum da emin değilim tabi
Hayırlısı olsun... doktorum suni sancıyı uygun görmediği için bilgim yok. Sadece arkadaşlarımdan duydum ve geneli de pişman. Şimdi rahatlatıcı şeyler duymak istiyorsun ama durum böyle yani... suni sancıyla normal Doğum yapanlar, keşke sancımı bekleseydim diye pişman. Suni sancıya rağmen sezeryan olanlar da keşke direkt sezeryan olsaydım, boşuna sancı çektim diyor hep...
Üzgünüm ama acele ettiğini düşünüyorum
İnslh gönlüne göre olur hersy bende normal isterm nasip olursa bu şekil istemen çok guzl ya pes etmiyorsun :) kolay bir doğum olur umarm senin için bebeğine dönersn inslh bugün eve :)
Âmiiin inşallah canım bugün insallah elimizde bi bebisle donucez bugün bu iş bitecek!!
Kız yumurta .... e dayandı daha ne kadar beklicembi de bu dışkı yeme olayı varya o yüzden bi an evvel başlasın çekeyim sancıyı hiç problem değil ne kadar kötü olabilir ki ( bak bak avutmalara bak )
Dışkı yeme olayını doktor hesaba katıyordur muhakkak. Normalde doktorlar tez canlı olur doğurtayım bitsin diye, seninki acele etmediğine göre var demek ki zaman. Kaldı ki geç döllenmeden dolayı şu an 40+6 değil 39+4 falan oluyor sanırım. Bir de milletin 42+ günlerde doğurduğunu hesap et, daha vakit var bana göre...
Benim tansiyonla ilgili tehlikem olduğu halde son ana kadar beklemek istedim ve sezeryan olsa da suyumun gelmesiyle Doğum kendiliğinden başladı...
Ben buna çok önem veriyorum. Yoksa tanımadığım bi insanın Doğum kararını etkilemeye çalışmak istemem. Ama bir bebeğin hazır olmadan dünyaya gelmesi onun için hayata başlarken bir travma sebebi bence... zaten onun için bu kolik vs olayları çok fazla görülüyor.
Mandalina büyüklüğünde derken jölemsi akıntı mı?
Acıyor da diyemiyorum sanırım kişiye göre değişiyor.
Kuzenime suni sancı verildi hiçbir etkisi olmadı sezeryana girdi.
Çok teşekkür ederim
Sıvıysa nasıl mandalina büyüklüğünde oluyor
:)
Her şeye hazırlıklı olun.
Sezeryan istemediğinizi biliyorum ama gerekirse de yapacak bir şey yok bence.
Aynen öyle ya ama bi suniyi deneyelim bakalım denemedim demem en azından
İşte anla ya iç camasirimdaki görüntüsü mandalin buyuklugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?