- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi NightStalker
-
Güzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Maşallah güzelliğe canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahGüzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
allahımmmm çok şükür sağ sağlim kurtuldunuzzzz ikinizdeee sağlıkla büyütt cnmmGüzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Ama o pıtırcık herşeye değer değil mi :)Güzeller tek birşey söyleyeceğim, ben bilgisiz olduğum için çok kötü hissettim. Az evvel hemşireler beni yürütmek için kaldırdılar. Önce sondayi çıkardılar anlık bi acı ama cok rahatsiz edici bu 1 2. Ben 2 de yatağa yattım bugün saat 23.00 da ayağa kalktım ama o ilk kalkış varya o kadar iğrenç ve agriliydi ki anlatamam size hüngür hüngür ağladım annemin tansiyonu düştü. Ama o bi seferlik biseydi yani zamanla kalktıkca ayağa düzeliyor sonradan 2 3 kez daha yürüdüm kendime geldim biraz biraz
Canm dogurmana cok sevindim bende okurken duygusallastm ALLAH analı babalı büyütsün cnm :) ins o duyguyu bir gun bende yasarım :)kızınn adını ne koycaksn cnm ?Güzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Gözün aydın canım. Saglıkla büyüt küçük meleğini inş.Güzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Gozun aydin canim.
Meraktan catladk bu kiz dogurdu mu diye.
Kac arti kacta dunyaya gelmis oldu elcininiz ismiyle yasasin insallah
iğnenin hiç acısı yok. ama doğum sonrası çok çok feci bir baş ağrısı var. kafamı duvarlara vurasım geliyordu resmen.2.5 ay önce doğum yaptım. şimdi olsa tamamen uyutulmakisterdim ki ilkim öyle oldu çok rahattı.NightStalker . Bende spinal sezeryan düşünüyorum doğumdan sonra lütfen yaşadıklarını ve o belden yapılan iğnenin ne derece acı verdiğini herşeyi anlatırsan çok sevinirimmmmmm hayırlı doğumlar inşallahhhh :)
Canım benim Allah anali babalı büyütsün. Rabbim acısını göstermesin ♡Kızımın adı Elçin arkadaşlar genel cevap veriyorum bu günlerde doğal olarak biraz fazla duygusalim. Başkasının bebeği ağlasa içim sızlıyo kendi kızım aklıma dusuyo. 2 yuruyorum ağlayınca hemen koşturuyorum yanına o kadar güzel ve kucuk ki çok korkuyorum herseyden. Benimki biraz cins sol gögusumu emiyo sağ gogusumden nefret ediyo sağı da alıştırmaya çalışıyorum ama kıyamet koptuğu için kıyamıyorum yine solu veriyorum bide üstüne mama takviyesi yapılıyor doymadigi ve sütüm az geldiği için sezeryandan dolayı. Canım çok yanıyor ama yapıcak biseyim yok. Yarın göğüs kalkanı varmış avent marka ondan alıcam arkadaştan duydum. Bide lohusalik sendromundan mıdır nedir bilmem biri bişey anlatınca sağ sol sağ sol sağ sol kafam gidip gidip geliyo ya da öne arkaya öne arkaya öne arkaya. Annem eşim şaşırıyor bazen de tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?