40+6 bugün suni sancı :P

Bol bol su ve kahve iç canım. O iğnedeki ilaç çok baş ağrısı yapıyor yoksa

Maşallah güzelliğe canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
Darısı başımıza artık :))

allahımmmm çok şükür sağ sağlim kurtuldunuzzzz ikinizdeee sağlıkla büyütt cnmm

Güzeller tek birşey söyleyeceğim, ben bilgisiz olduğum için çok kötü hissettim. Az evvel hemşireler beni yürütmek için kaldırdılar. Önce sondayi çıkardılar anlık bi acı ama cok rahatsiz edici bu 1 2. Ben 2 de yatağa yattım bugün saat 23.00 da ayağa kalktım ama o ilk kalkış varya o kadar iğrenç ve agriliydi ki anlatamam size hüngür hüngür ağladım annemin tansiyonu düştü. Ama o bi seferlik biseydi yani zamanla kalktıkca ayağa düzeliyor sonradan 2 3 kez daha yürüdüm kendime geldim biraz biraz

Ama o pıtırcık herşeye değer değil mi :)
Hepsi geçecek nasıl olsa iyi olmana sevindim. Birkaç güne iyice toparlanırsın inşallah :))

Canım sağlıklı ömürlü olsun inşallah gözün aydın :) sonunda geldi senin nazlı kız :) analı babalı büyüsün inşallah

Konu sahibi doğumunu yaptı ama onun söylediklerini okuyunca aklıma geldi, okuyan hamileler olursa dikkat eder belki. Ben de paylaşayım Doğumdan sonraki anımı:

Hemşireler bana kalkarken falan yardımcı oldular tabi, yürüme konusunda sıkıntı yaşamadım. Ama ben de Doğumdan sonra sonda yoktu. İlk tuvalete gittiğimde de pedimi değiştireyim dedim, başımı aşağı doğru eğince öyle bir tansiyonum düştü ki, anne diye cılız bir ses çıkarabildim, sonra da düşmemek için tutundum. Tamamen bayılmak üzereyken annemle eşim gelip tuttular... Benim annem de çok korkmuştu, gözlerim falan tamamen kaymış söylediğine göre.

Sezeryan olan arkadaşlar kesinlikle dikkat edin, tuvalete giderken dahi gerekirse odanızın kapısını kilitleyin ama tuvaletin kapısını ardına kadar açık bırakın, refakatçiniz yanınıza girmese de görsün sizi. Yine yürüyeceğiniz zaman şakın aşağı doğru bakmayın, başınızı eğmeyin.

Canm dogurmana cok sevindim bende okurken duygusallastm ALLAH analı babalı büyütsün cnm :) ins o duyguyu bir gun bende yasarım :)kızınn adını ne koycaksn cnm ?

Gözün aydın canım. Saglıkla büyüt küçük meleğini inş.

Kızımın adı Elçin arkadaşlar genel cevap veriyorum bu günlerde doğal olarak biraz fazla duygusalim. Başkasının bebeği ağlasa içim sızlıyo kendi kızım aklıma dusuyo. 2 yuruyorum ağlayınca hemen koşturuyorum yanına o kadar güzel ve kucuk ki çok korkuyorum herseyden. Benimki biraz cins sol gögusumu emiyo sağ gogusumden nefret ediyo sağı da alıştırmaya çalışıyorum ama kıyamet koptuğu için kıyamıyorum yine solu veriyorum bide üstüne mama takviyesi yapılıyor doymadigi ve sütüm az geldiği için sezeryandan dolayı. Canım çok yanıyor ama yapıcak biseyim yok. Yarın göğüs kalkanı varmış avent marka ondan alıcam arkadaştan duydum. Bide lohusalik sendromundan mıdır nedir bilmem biri bişey anlatınca sağ sol sağ sol sağ sol kafam gidip gidip geliyo ya da öne arkaya öne arkaya öne arkaya. Annem eşim şaşırıyor bazen de tutamıyorum kendimi

Gozun aydin canim.
Meraktan catladk bu kiz dogurdu mu diye.
Kac arti kacta dunyaya gelmis oldu elcininiz ismiyle yasasin insallah

Gozun aydin canim.
Meraktan catladk bu kiz dogurdu mu diye.
Kac arti kacta dunyaya gelmis oldu elcininiz ismiyle yasasin insallah

Âmiiin gülüm, 40+6 da dünyaya geldi bu arada suni diye geldim ama doktor gece 12 den beri aç olmama rağmen yani hazırlıklı olmama rağmen yarın gel dedi ya da bekleyelim pazartesi gel dedi. Çatı muayenesi yaptı bi gram açılma yok. Yumuşama var dedi bende de artık güç kalmadığı için sezeryana karar verdim. Bu yazıyı okuyan sezeryan olcak ya da olmaya karar verememiş arkadaşlar hele ki ilk bebeği olanlar hiç korkmasinlar ameliyathanede de paniklemeyin dolgu yaptırıyor gibi oluyor ama uyusukluktan hissetmezsiniz zaten en fazla 1 saat sürüyor dikilmeyle falan. Panik atağınız varsa ama genel anestezi olun kesinlikle. Ve rahat olun en suratsızı bile siz rahat olun diye sizi güldürmeye çalışıyor :))

iğnenin hiç acısı yok. ama doğum sonrası çok çok feci bir baş ağrısı var. kafamı duvarlara vurasım geliyordu resmen.2.5 ay önce doğum yaptım. şimdi olsa tamamen uyutulmakisterdim ki ilkim öyle oldu çok rahattı.

Canım benim Allah anali babalı büyütsün. Rabbim acısını göstermesin ♡
Ne güzel bir anne olur senden.
Ben 20 gün agladim sonra alıstım canım benim
Maşallah maşallah masallah♡♡♡

Bu arada iki gögüsünüde emzir canım emziremezsen sağ. Yoksa cok emdigi gögüs büyük emmedigi kucuk oluyor. Benim öyle kaldı simdi ikisinide emzirsemde buyumedi kucuk kalan gogus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…