- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bende bu konuda sana katılıyorum kesinlikle hatta eşimide izin verirlerse yanıma sokucam ama bide hiçbirşey farketmeden gir çık olayı oda biraz ilgimi çekmedi değil ama bebeğimide görmek istiyorum eşimle beraber video çektirmek isyorum eşime
Diğerine haksızlık gibi olur bencede canım ikisinede aynı şeyleri yap keşke soksalarmış o zaman ama olsun sağlıkla kucağına almışsın ya o önemli . bakalım benim eşimi alıcaklar mı özel hastahaneler izin veriyor diye biliyodum ama..İzin verirlerse süper. Oğlumda izin vermemişti doktor. Bunda da oğlum üzülmesin diye babası girebilse de sokmam
Bu arada kaçıncı haftalarda göbek büyüyo benim hiç büyümedi karnım hala 19 haftalığız ama tık yokİzin verirlerse süper. Oğlumda izin vermemişti doktor. Bunda da oğlum üzülmesin diye babası girebilse de sokmam
Canım bence suni sancı alma derim. Bende erken doğum yapmış ve suni sancı almış biri olarak söylüyorum keşke hemen hastaneye gitmeseydim de evde bekleswydim. Bırak bebisin ne zaman istiyorsa o zaman gelsin. Zaten bebisin kaka yeme gibi bi durumu olsa doktorun bilgi verirdi ve beklemezdi. Suni sancı insanı mahvediyo suyunun kendiliğinden gelmesini bekle bence. Hayırlı doğumlar cnm :))
Aa ne güzel :)) saglikla buyutsun bebeğini inşallah :))Konu sahibi şu an anneliğin ilk saatlerini yaşıyor büyük ihtimal. Öğlene doğru, suni sancıdan da vazgeçip spinal sezeryana karar vermiş, bu saate doğmuştur bebeği.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı insan, hayırlı evlat olsun.
Ayy ağladım okurken mutluluktan sizin için Allah analı babalı büyütsün cesaretinize hayran kaldım valla çok güzel olsa gerek inşallah bir an önce ayağa kalkar toparlanır anneliğin en güzel günlerini kizinizla eşinizle bir ömür yaşar yaşlanırsınız inşallah hayırlı omurlu olsun tebrik ederimGüzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Diğerine haksızlık gibi olur bencede canım ikisinede aynı şeyleri yap keşke soksalarmış o zaman ama olsun sağlıkla kucağına almışsın ya o önemli . bakalım benim eşimi alıcaklar mı özel hastahaneler izin veriyor diye biliyodum ama..
Bu arada kaçıncı haftalarda göbek büyüyo benim hiç büyümedi karnım hala 19 haftalığız ama tık yok
Güzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Benim hala göbeğim yok kendine hamile bile diyemiyorumAynen canım o sebepten yapmıyorun. Özelde doğum yaptım ama almadı nedense..
Bünyeye göre değişiyor canım. Benim şuan hafiften var. Bir arkadaşım vardı aynı aydaydık benim kocaman onun ise 4 aylık gibiydi. Belli olmuyor
Benim hala göbeğim yok kendine hamile bile diyemiyorum
Yaa çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallahhhh :) öp yavruşunu bol bol bizim için :) ayyy inşallah bende dediğin gibi rahat atlatırım darısı başıma artık :)Güzeller doğum yaptım saat 14:05'te geldi dünyaya kızım. O kadar güzel ki anlatamam. Sesini duyduğum an başladım ağlamaya. Şuan sağımda yatiyo ağladıkça üzülüyorum bende ağlıyorum. Şimdi şöyle sırttan iğne yedim ilk ama acımıyor iğneden önce soğuk bişeyle sırtımı sildi. O iğneyi yediğim an bacağım falan bi tuhaflasti urktum bi ama normal yani . Sonra çok aç olduğum için ilanında etkisiyle baya midem bulandı kafamı sağa çevirdim ağzımı açtım öyle nefes aldım . Şey bi de hani nasıl dolgu yaptırıyoruz bi baskı hissediyoruz aynı öyle. Bi tek şey oldu artık bebeği alçaklar göğüs kafesim de baskı hissettim ama arka arkaya ve ağrısı omzuma vurdu omzum aciyo dedim 4 5 kere ses çıkardım sonra ay May ne tatlı derken benim bülbül ağlamaya başladı kesinlikle korkulacak birşey yok 14.05 te doğdu 14:30 da odama çıkarıldim şuan mesela çok ağrım var ama dayanilmicak gibi değil. Bi de sonda mi sonta mi ne o takıldı yatıyorum şuan tek elle yazmaya çalıştım kusura bakmayın
Galiba canım çünkü şişmiyo her hafta kontrol ediyorum yokHani iç karnı geniş derler ya öyle senin de o zaman
Galiba canım çünkü şişmiyo her hafta kontrol ediyorum yok
Aynen canımçıkar çıkar hep içinde kalamaz ya dışa vurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?