40+6 bugün suni sancı :P

hayırlısıyla inş bugun kolay bir şekilde dogurursun saglıklı bir şekilde de bebişini kucagına alırsın ,Allah yardımcın olsun tek avazda

kızzzzz yürek yiyip te mi geldin :)
şaka bi yana inşallah kucağına bir an önce sağlıklı sağlıklı alırsın
suni sancı istediğin zmaan hazırsan drun canına minnet verir
allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Yeğenimin 36 saat sürmüştü suni sancı ile. 1 saat daha doğurmasaydı sezeryan olacaktı. Ama hiç pişman değil ki canı çok tatlıdır. Ablam hatta korkmuş bu kadar uzun sürdüğü için ya lohusalık depresyonu yaşarsa diye. Hiçbişey olmadı. Daha önce de yazmıştım onun da ne açılması ne suyu ne sancısı hiçbirşeyi yoktu. Sadece suni sancıdan sonra bol bol yürümeniz gerekecek. Madem bi yola giriyorsunuz kolay kolay pes etmeyin. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Senin hovarda içerde rahat galiba bırak istediği zaman gelsin ne uğraşıyorsun çocukla

Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmm. Sağ salim doğur inşallah kokla minnoşunu

hadi hayırlısı inşlh bi avazda kurtulmayı nasip etsin rabbim allah yardımcın olsun sağlıkla gelsşn bebşin..

O zmn güzel haberlerini bekliyoruz
Bakalım bu nazlı kız niye gelmemiş bir türlü sen hesabını sorarsın :)))

Önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız detaylara takılmayın.

ısır kız onuuu poposundannn

Ben çocuklarımı suni sancı ile doğurdum.6 saat sancı çekiyorum fakat en son 1 saat şiddetli oluyo. Dayanılmıycak bişey değil.bayada durmuş içerde eğer kendine güveniyorsan suni sancı ile doğur derim ben korkulacak bir şey degil

Hayırlısıyla al bebegini kucagina insallah. Hadi hayırlara vesile olsun artık. Teyzelerinden de bir öpücük kondur ona:) bu kadar bekledik bizde hak ettik mis kokulu bir öpücüğü <3 :)

NightStalker . Bende spinal sezeryan düşünüyorum doğumdan sonra lütfen yaşadıklarını ve o belden yapılan iğnenin ne derece acı verdiğini herşeyi anlatırsan çok sevinirimmmmmm hayırlı doğumlar inşallahhhh :)

Canım ben spinal sezeryan oldum. Hani normalde kan alırlar ya da popodan iğne yaparlar ya işte o kadar acıyor.

hadi bakalım hayırlısı hepimiz güzel haberler bekliyoruz senden inş sağsalim alırsın prensesini kucağına

Canım ben spinal sezeryan oldum. Hani normalde kan alırlar ya da popodan iğne yaparlar ya işte o kadar acıyor.
Çok kararsızımm hala genel anestezi mi daha iyi yoksa spinal mi hala bilmiyorum o yüzden bu kadar üstüne basarak soruyorum devamlı kusura bakmayın

Çok kararsıIm hala genel anestezi mi daha iyi yoksa spinal mi hala bilmiyorum o yüzden bu kadar üstüne basarak soruyorum devamlı kusura bakmayın

Canım genel herkese olmayabiliyor. Doktoruma sordum artık sezaryenlerin çoğu spinal bu da öyle olacak dedi. Geneli düşünmedim çünkü doğduğu anı görmek, sesini duymak, kokusunu ilk ben duymak istiyorum.

Canım genel herkese olmayabiliyor. Doktoruma sordum artık sezaryenlerin çoğu spinal bu da öyle olacak dedi. Geneli düşünmedim çünkü doğduğu anı görmek, sesini duymak, kokusunu ilk ben duymak istiyorum.
Bende bu konuda sana katılıyorum kesinlikle hatta eşimide izin verirlerse yanıma sokucam ama bide hiçbirşey farketmeden gir çık olayı oda biraz ilgimi çekmedi değil ama bebeğimide görmek istiyorum eşimle beraber video çektirmek isyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…