- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Yeğenimin 36 saat sürmüştü suni sancı ile. 1 saat daha doğurmasaydı sezeryan olacaktı. Ama hiç pişman değil ki canı çok tatlıdır. Ablam hatta korkmuş bu kadar uzun sürdüğü için ya lohusalık depresyonu yaşarsa diye. Hiçbişey olmadı. Daha önce de yazmıştım onun da ne açılması ne suyu ne sancısı hiçbirşeyi yoktu. Sadece suni sancıdan sonra bol bol yürümeniz gerekecek. Madem bi yola giriyorsunuz kolay kolay pes etmeyin. Allah gönlünüze göre versin inşallahGünaydın
1 saat sonra hastahaneye gidicem bugün. Bazılarınız okumamış olabilir en son döneklik edip suni sancıya karar vermiştimeşim azcık olumsuz bakiyo ona telefonda söylediğimde emin misin şöyle mi böyle mi iyi araştırdın mi cart curt. Dedim bu benim kararım. İyi o zaman dedi.
Şimdii ben bi arkadaşımı dinleyip gece 00:00 dan beri birşey yemedim yani o da bugün suni sanci ile doğumu denicek ve sezeryana dönebilir diye doktoru yenmemesi gerektiğini söylemiş. Bende ne yedim ne içtim tabi bi akıllı benim cunkuşimdi şöyle ben doktorum ile bugün gorusucektim ama bugün karar vermek için görüsecektim. Sizce şöyle bi tablo olur mu yani gidicem suni sanci dicem o da tamam yarın gel gece 00:00'da itibaren de bişey yiyip içme. Bende tabi yapıştırıcam cevabı hocam ben hazırım zaten yemeyip geldim diye nolur beni suni sanciyla bugün doğurt diye ne dersiniz böyle mi olur bide suni sanci alanlar o gününü anlatsın bakem bi ama aciyo maciyo demeyin tamam mı ben acıya katlanırım çünkü
O zmn güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dönekligin kralını yaptım spinal sezeryan için bekliyorum yarım saate giricem cunku doktorum yarin sabah gel diyo suni istiyosan ama garanti veremem diyo istersen pazrtesi gel deyince gina geldi bekleyemedim aileyi topladik kararlastirdik sevgilerimle..
Önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız detaylara takılmayın.Kızlar dönekligin kralını yaptım spinal sezeryan için bekliyorum yarım saate giricem cunku doktorum yarin sabah gel diyo suni istiyosan ama garanti veremem diyo istersen pazrtesi gel deyince gina geldi bekleyemedim aileyi topladik kararlastirdik sevgilerimle..
Ben çocuklarımı suni sancı ile doğurdum.6 saat sancı çekiyorum fakat en son 1 saat şiddetli oluyo. Dayanılmıycak bişey değil.bayada durmuş içerde eğer kendine güveniyorsan suni sancı ile doğur derim ben korkulacak bir şey degilKız yumurta .... e dayandı daha ne kadar beklicembi de bu dışkı yeme olayı varya o yüzden bi an evvel başlasın çekeyim sancıyı hiç problem değil ne kadar kötü olabilir ki ( bak bak avutmalara bak )
NightStalker . Bende spinal sezeryan düşünüyorum doğumdan sonra lütfen yaşadıklarını ve o belden yapılan iğnenin ne derece acı verdiğini herşeyi anlatırsan çok sevinirimmmmmm hayırlı doğumlar inşallahhhh :)
Çok kararsızımm hala genel anestezi mi daha iyi yoksa spinal mi hala bilmiyorum o yüzden bu kadar üstüne basarak soruyorum devamlı kusura bakmayınCanım ben spinal sezeryan oldum. Hani normalde kan alırlar ya da popodan iğne yaparlar ya işte o kadar acıyor.
Çok kararsıIm hala genel anestezi mi daha iyi yoksa spinal mi hala bilmiyorum o yüzden bu kadar üstüne basarak soruyorum devamlı kusura bakmayın
Bende bu konuda sana katılıyorum kesinlikle hatta eşimide izin verirlerse yanıma sokucam ama bide hiçbirşey farketmeden gir çık olayı oda biraz ilgimi çekmedi değil ama bebeğimide görmek istiyorum eşimle beraber video çektirmek isyorum eşimeCanım genel herkese olmayabiliyor. Doktoruma sordum artık sezaryenlerin çoğu spinal bu da öyle olacak dedi. Geneli düşünmedim çünkü doğduğu anı görmek, sesini duymak, kokusunu ilk ben duymak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?