40 hafta

Hamilelikte oluyor problem.bende sanci nisan su hepsi geldi ama 1 cm acilma vardi 2 pakette suni sanci cabasi mecbur sezaryen oldum

dun muayenem var cati muayenesi oldum rahimde yumusama var ama acilma yok riskli durumumuz olmadigi icin 2 gun daha bekliycez duzensiz sancilar cikti nstde yarin tekrar muayene olucam bakalim durumumuz nasil

dun muayenem var cati muayenesi oldum rahimde yumusama var ama acilma yok riskli durumumuz olmadigi icin 2 gun daha bekliycez duzensiz sancilar cikti nstde yarin tekrar muayene olucam bakalim durumumuz nasil
Canim insallah kolayca dogum yaparsin.

cnm sen yürüyüş ypyomuydun bnm son 5 gunluk yuruyusumle acılmam oldu doktor cumaya kdr muhlet vrmıstı acılma olunca yrn (carsamb) yatışını yapalım dedı bn de eveeeeeet dedım :) darısı sana ınsallah annesi kavuşun inşallah

duzensiz sancilarinin olmasi hic olmamasindan iyidir o sancilar bugun yarin duzenli sancilara doner insallah

Doktor bana da yürü dedi hergün 40 dk yürüyorum. Acaba siz nekadar yurudunuz de açılma oldu ben açılma olmaz diye korkuyorum açıkçası .

Hep bakıyorum acaba dogurdun mu diye canım :) mutlaka haber ver inşallah kolaylıkla yaparsın dogumunu

malesef henuz dogum yapmadim kizlar 2 gunde bir muayene oluyorum bugun tekrar cati muayenesi yapildi doktor galiba baya kurcalamis olmaliki geldigimden beri acayip agrim var kasilmalarim siklasti kasiklarima vuruyor ama duzensiz henuz riskli dururmumuz olmadigi icin 41+2e kadar beklicez olmazsa suni sanci verilcek doktoruma guveniyorum lutfen benim icin dua edin hepimiz saglicakla kavusalim bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…