- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 138
- 41
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Doktorum normal dogum zor olur zaten diyordu sezaryen yaptimBekle bekle yarilmistim tipta tarihe gecicektim41 hafta tam
bende sezeryan oldum malesefDoktorum normal dogum zor olur zaten diyordu sezaryen yaptim
ama benımkı acıl oldu kontrole dıye gıttım cocugun suyu btmstı bır gun daha klsaymıs olcekmsBende malesef
off seninkide baya zor gecmisHamilelikte oluyor problem.bende sanci nisan su hepsi geldi ama 1 cm acilma vardi 2 pakette suni sanci cabasi mecbur sezaryen oldum
Canim gelismelerden haberdar et biziyarin kontrolum var belli olcak bugun doldu zamanim yarin bakalim doktorum ne dicek ama beklemeye niyyetim yok fazla bekleyemem bu saatten sonra normal doguma hic umudum yok zaten sezeryana gun alicaz buyuk ihtimal
Yani ama heyecan dolu bir tecrube olduoff seninkide baya zor gecmis
Simdi yanimda mis kokulum aglamalar pirtlar bana gulucukler sohbetler babaya
Canim insallah kolayca dogum yaparsin.dun muayenem var cati muayenesi oldum rahimde yumusama var ama acilma yok riskli durumumuz olmadigi icin 2 gun daha bekliycez duzensiz sancilar cikti nstde yarin tekrar muayene olucam bakalim durumumuz nasil
duzensiz sancilarinin olmasi hic olmamasindan iyidir o sancilar bugun yarin duzenli sancilara doner insallahdun muayenem var cati muayenesi oldum rahimde yumusama var ama acilma yok riskli durumumuz olmadigi icin 2 gun daha bekliycez duzensiz sancilar cikti nstde yarin tekrar muayene olucam bakalim durumumuz nasil
cnm sen yürüyüş ypyomuydun bnm son 5 gunluk yuruyusumle acılmam oldu doktor cumaya kdr muhlet vrmıstı acılma olunca yrn (carsamb) yatışını yapalım dedı bn de eveeeeeet dedım :) darısı sana ınsallah annesi kavuşun inşallah
dun muayenem var cati muayenesi oldum rahimde yumusama var ama acilma yok riskli durumumuz olmadigi icin 2 gun daha bekliycez duzensiz sancilar cikti nstde yarin tekrar muayene olucam bakalim durumumuz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?