- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 138
- 41
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Senin ne kadarlik bebisinbende ayni durumdayim
aynen valla babam bile tutsa aklim cikiyor hemen binbir turlu senaryo kuruyorum kafmdaSanki pelus bebek herkes ne merakli ahkam kesmeye yok soyle yap yok bole tut kendilerine biraksam mincik mincik sıkıyolar cocugu hemen kapiyorum ellerinden
bugun 1 aylik oldukSenin ne kadarlik bebisin
Allahtan esimde destek oluyorda millet fazla karisamiyor.senin bebis kac aylik canimaynen valla babam bile tutsa aklim cikiyor hemen binbir turlu senaryo kuruyorum kafmda
Ayy masallah onlar buyucek bizde onlarla beraber hergun yeniliklerle uyaniyoruzbugun 1 aylik olduk
aynen oyke cok dogru dedin vallaAyy masallah onlar buyucek bizde onlarla beraber hergun yeniliklerle uyaniyoruz
Ben tam kestiremiyorum esime soruyorum nasil buyumusmu kilo almismi diye o da evet buyumus diyo.babasiyla oyunlara basladilar hadi kaldir beni diyo babasinaaynen oyke cok dogru dedin valla
senin kizi benim oglana verseneAyy masallah onlar buyucek bizde onlarla beraber hergun yeniliklerle uyaniyoruz
valla bende anlamorum sanki hep ayni gibi geliyor gozume ama dogdugundan 1 hafta snra doktora gittigimde 3650 olmustu bile smdi kactir merak icindeyimBen tam kestiremiyorum esime soruyorum nasil buyumusmu kilo almismi diye o da evet buyumus diyo.babasiyla oyunlara basladilar hadi kaldir beni diyo babasina
Rabbim hepsine sonrada bizim evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin.valla babasiyla oyle bi ask yasiyolarki bizim kiz evde kaldi sanirsamsenin kizi benim oglana versene
amin insRabbim hepsine sonrada bizim evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin.valla babasiyla oyle bi ask yasiyolarki bizim kiz evde kaldi sanirsam
Gordum gordum masallah subhanallah ben bilmem esim biliramin inssenin kiz guzelmiste ondan dedim bak benim oglanda yakisiklidir heee
haha allah iyiligini versinGordum gordum masallah subhanallah ben bilmem esim bilir
Amin canim hepimizin.haha allah iyiligini versin
3400 canim sen ?Amin canim hepimizin.sen kac kilo dogurdun bebisi
Benim tam sinirda az daha beklesem 10 gr la kaybettik 39803400 canim sen ?
hay masallah kac haftalik dogurdun ? benim 40+5 olmasina ragmen 3400 bideBenim tam sinirda az daha beklesem 10 gr la kaybettik 3980doktorumda guluyo az bekleseymisin diye
Bekle bekle yarilmistim tipta tarihe gecicektimhay masallah kac haftalik dogurdun ? benim 40+5 olmasina ragmen 3400 bide
hemen henen ayni isteBekle bekle yarilmistim tipta tarihe gecicektim41 hafta tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?