40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı öğrendim.

Öncelikle sağlıkla bebegini kucagina al inşallah.Sonrada bu adama tekmeyi bas.

Erkek aldatınca boşluga duştum diyor kadın aldatınca hemen o....u diyorlar.O yüzdende bu karaktersiz erkekler asla şans hak etmiyor ilk aldatmada boşayacaksın.

Kadınlar sayesinde bu kadar rahat aldatıyorlar. Konu sahibi bile şeref yoksunu kocasına aşkını anlatıyor? Ee erkek olsam bende aldatırdım.

Demirci kalıpçı usta filan daha fena hatta. Fakiri çuvala koymuşlar s.ki sigmamis, diye laf bile var.
ya ostimde bir usta az para almıyor ki

valla üniversite bitirmiş muhasebedeki vs. kızların 2-3 katını alıyorlardı
iyi usta zaten çok daha fazlasını alır. + şehir dışında işe götürmek için her şeyini ödemek zorundasın adamın tıraş bıçağından sigarasına. akşam iyi yerlere götürmek zorundasın.

neyse işte ben işim gereği ekiplerle birebir çalışıyordum ve bir yerden sonra biraz da konuşkan ve erkek muhabbetine yatkın olduğum için çözülüyorlardı bakıyordum en sümsük sünepe diyeceğim abilerden en ağır abi patronlara kadar neredeyse hepsinin metresi, + geçici manitası var, evde de karısı çocuk bakıyor....

Kadınlar sayesinde bu kadar rahat aldatıyorlar. Konu sahibi bile şeref yoksunu kocasına aşkını anlatıyor? Ee erkek olsam bende aldatırdım.
ya sürekli kavga edeni de vardı mesela eşiyle. cep telefonunda bile sürekli kavga ederlerdi.

ama boşanıyorlar mıydı dersen yok. ben aslında hikayenin kadın tarafını daha az biliyorum, bir şekilde bu evlilikler devam ediyor mu ediyor... bilmiyor mu dersen sanmıyorum, ben 3 ay çalıştığım adamları öğreniyorsam 15 yıllık karısı nasıl bilmiyor olabilir.

evet genelde karıları işyeri ortamını bilmiyor. muhabbetleri bilmiyor. erkekler birbirini ele vermiyor. ama. cep telefonları kredi kartı dökümleri, vs vs. illa bilirler.

Okurken cok uzuldum! Hic bir insan bunu hak etmiyor. Onun bebegini dogur, o köpeklik yapsin. Vicdansizlik bu, insanliktan nasibini almamis tiksinc adam. Ne öleceksin? O adam o kadar degerli degil. Bebegine odaklan simdi, cünkü yanindaki yaratik bebegini ihmal etmenede degmiyor.
Aldatilma acisi malesef ancak o kisiyle kopararak geciyor. Kalinca daha cok aciyor. Ama simdi degil senin is sonra.

Geçmez asla geçmeyecek.... Umarım tez acısız doğumun olur

Muşmula herif mis gibi baba oluyorum diye eşini sevgiyle besleyecekken yediği hatlara bak...

Hamile kadına illa bu terbiyesizliği yapacak bu gibi ... Neyse..Doğum sonrası psikolojisi zaten biraz zorken bir de bu eklendi.Asla yalnız olmayın.Arifede bile olmadığına göre ailenizden biri yanınızda olmayacak.O halde yardimci filan tutun mutlaka,o meymenetsiz kocanız da işten gelince yapıştırın çocuğu kendisine ki boşluğa düşecek vakti halı kalmasın
Güzellikler sizin olsun.

Tercih meselesi, bana göre aldatılan herkes boşanmak zorunda değil... insanoğlu neleri neleri idare ediyor. Ayrılıp mutsuz olacaksa devam edip görsün.
Bu bi ömür idare edilecek bir şey değil. Evet insan her şeye katlanır. Maddi zorluk olur hastalık olur. Evet bunlara katlanılır. Ama eşini seven bir kadın ihanete katlanamaz. Müge anlının bi sözü vardı ölümden sonra ikinci bir ölüm ihanet diye. Gerçekten ölüm acısı gibi. Allah kimseye yaşatmasın.

Tercih meselesi, bana göre aldatılan herkes boşanmak zorunda değil... insanoğlu neleri neleri idare ediyor. Ayrılıp mutsuz olacaksa devam edip görsün.
Benim gözümde dayak, kumar vs. bile bundan iyi. Asla tahammül edebileceğim, ikinci şans verebileceğim bir şey değil. Çünkü dediğim gibi o şansı verince de düzelmeyecek. Nasılsa affediyor kafasıyla tekrar yapacak.

sağlıkla doğsun kızınız durumunuza üzüldüm. Aslında çok şey yazmak isterdim ama sizi üzmek istemiyorum. Eşinizle daha ne kadar ayrı yaşayacaksınız uzun bir ayrılık mı? Çocuğu tek başınıza mı büyüteceksiniz? Eşiniz bu uzaklıkta boşluğa düştüyse tekrar düşme olasılığı çok fazla çünkü artık sizde biliyorsunuz ve bunu bile bile gitmiyorsunuz. BU durum eşinizi arsızlaştırabilir. Zamana bırakın iyi gözlemleyin ileride boşanmak istiyorsanız aksi halde sadece çocuğunuza odaklanın.

Aldatılmanın acısı geçmez, katlanarak büyür.

Bu hayatta en önemli olan şey evlat çok sevmiş olabilirsiniz ama hayatta en sevdiklerimiz üzer zaten o yüzden şanslısınız bebeğiniz sizinle ben çocuk sahibi olamayan biriyim öncelikle sarılmanız ve düşünmeniz gereken güçlü olmak zorunda olduğunuz biri var sizinle onun için ayakta olmak zorundasınız ve siz değerlisiniz o kaybetti bunu böyle bilin.kusur onun iğrenç midesinde sizde.degil.bunu da böyle bilin

Hastaneden çıkınca annenize geçin zaten yeni doğan dönemi tantanayla geçen bir süre
İnsan kendi doğum yorgunluğundan bebeğin ihtiyaçlarından başka bir şeyi düşünemiyor gözü eşini görmüyor, bu sürede eşinizi görmemeye ayrı zaman geçirmeye alışırsınız, sonra boşanma davanı açarsınız.

Uzmanlar hep ısrarla söyler: aldatıldığını öğrendiğinde terketmeyeceksen adamı inceleme altına alma. Neden karıştırıp şimdi de “sadece her şeyi unutmak istiyorum” diyorsun mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…