- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.244
- 478
Öncelikle sağlıkla bebegini kucagina al inşallah.Sonrada bu adama tekmeyi bas.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
ŞerefsizmişEvet biliyor. İnkar da etmiyor. Boşluğa düştüm diyor. Ben burda hormonlarımla savaşıyorum. Bi can büyütüyorum içimde. O da orda boşluğa düşüyor.
Erkek aldatınca boşluga duştum diyor kadın aldatınca hemen o....u diyorlar.O yüzdende bu karaktersiz erkekler asla şans hak etmiyor ilk aldatmada boşayacaksın.Nasıl bir boşluk bu işine gelen düşüyor her şeyin bahanesi.. Hayırlı sağlıklı bir doğumunuz olsun. Sağlıkla evladınıza kavuşun. Sonra gerekeni yaparsınız. En çok kendinizi sonra yavrunuzu sevin. Onu da..... Edin..
Kadınlar sayesinde bu kadar rahat aldatıyorlar. Konu sahibi bile şeref yoksunu kocasına aşkını anlatıyor? Ee erkek olsam bende aldatırdım.ben eşi hamileyken
doğum yaparken, yapmak üzereyken aldatan o kadar çok adam biliyorum ki.
OSTİM'de çalıştım ben bir süre, yurdum erkeklerine orada vakıf oldum desem yalan olmaz, aldatmayanı yok gibi bir şeydi.
sadece işyeri sahibi olanlar değil bildiğin demircisi kalıpçısı ustalar da...
Eşinin hormonlarına s.çym yani afedersin deEvet biliyor. İnkar da etmiyor. Boşluğa düştüm diyor. Ben burda hormonlarımla savaşıyorum. Bi can büyütüyorum içimde. O da orda boşluğa düşüyor.
ya ostimde bir usta az para almıyor kiDemirci kalıpçı usta filan daha fena hatta. Fakiri çuvala koymuşlar s.ki sigmamis, diye laf bile var.
ya sürekli kavga edeni de vardı mesela eşiyle. cep telefonunda bile sürekli kavga ederlerdi.Kadınlar sayesinde bu kadar rahat aldatıyorlar. Konu sahibi bile şeref yoksunu kocasına aşkını anlatıyor? Ee erkek olsam bende aldatırdım.
Zaten o da devam edecektir…Kadınlar sayesinde bu kadar rahat aldatıyorlar. Konu sahibi bile şeref yoksunu kocasına aşkını anlatıyor? Ee erkek olsam bende aldatırdım.
Okurken cok uzuldum! Hic bir insan bunu hak etmiyor. Onun bebegini dogur, o köpeklik yapsin. Vicdansizlik bu, insanliktan nasibini almamis tiksinc adam. Ne öleceksin? O adam o kadar degerli degil. Bebegine odaklan simdi, cünkü yanindaki yaratik bebegini ihmal etmenede degmiyor.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Geçmez asla geçmeyecek.... Umarım tez acısız doğumun olur40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Hamile kadına illa bu terbiyesizliği yapacak bu gibi ... Neyse..Doğum sonrası psikolojisi zaten biraz zorken bir de bu eklendi.Asla yalnız olmayın.Arifede bile olmadığına göre ailenizden biri yanınızda olmayacak.O halde yardimci filan tutun mutlaka,o meymenetsiz kocanız da işten gelince yapıştırın çocuğu kendisine ki boşluğa düşecek vakti halı kalmasın40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Tercih meselesi, bana göre aldatılan herkes boşanmak zorunda değil... insanoğlu neleri neleri idare ediyor. Ayrılıp mutsuz olacaksa devam edip görsün.Zaten o da devam edecektir…
Bu bi ömür idare edilecek bir şey değil. Evet insan her şeye katlanır. Maddi zorluk olur hastalık olur. Evet bunlara katlanılır. Ama eşini seven bir kadın ihanete katlanamaz. Müge anlının bi sözü vardı ölümden sonra ikinci bir ölüm ihanet diye. Gerçekten ölüm acısı gibi. Allah kimseye yaşatmasın.Tercih meselesi, bana göre aldatılan herkes boşanmak zorunda değil... insanoğlu neleri neleri idare ediyor. Ayrılıp mutsuz olacaksa devam edip görsün.
Benim gözümde dayak, kumar vs. bile bundan iyi. Asla tahammül edebileceğim, ikinci şans verebileceğim bir şey değil. Çünkü dediğim gibi o şansı verince de düzelmeyecek. Nasılsa affediyor kafasıyla tekrar yapacak.Tercih meselesi, bana göre aldatılan herkes boşanmak zorunda değil... insanoğlu neleri neleri idare ediyor. Ayrılıp mutsuz olacaksa devam edip görsün.
Aldatılmanın acısı geçmez, katlanarak büyür.40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Bu hayatta en önemli olan şey evlat çok sevmiş olabilirsiniz ama hayatta en sevdiklerimiz üzer zaten o yüzden şanslısınız bebeğiniz sizinle ben çocuk sahibi olamayan biriyim öncelikle sarılmanız ve düşünmeniz gereken güçlü olmak zorunda olduğunuz biri var sizinle onun için ayakta olmak zorundasınız ve siz değerlisiniz o kaybetti bunu böyle bilin.kusur onun iğrenç midesinde sizde.degil.bunu da böyle bilin40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
Uzmanlar hep ısrarla söyler: aldatıldığını öğrendiğinde terketmeyeceksen adamı inceleme altına alma. Neden karıştırıp şimdi de “sadece her şeyi unutmak istiyorum” diyorsun mesela?40 haftalık gebeyim . Aldatıldığımı dün gece öğrendim. Yarın sabah sezaryen doğuma gidiyorum. Ama aklımı kaybetmek üzereyim. Düşünmeden edemiyorum. Kocamla severek evlendik . Hala seviyorum . Nefret edemeyecek kadar seviyorum . Ama benden başkasına aşkım hayatim diyormuş. Bunu hazmedemiyorum. Bebeğimi düşünüyorum. Nefes alamiyorum. Ölmek istiyorum ölemiyorum . Kimseye anlatamıyorum. Sadece herseyi unutmak istiyorum . Aldatılmanın acısı geçer mi ? Ya da bu acıyla ne kadar devam edebilirim ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?