tuttioz Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 1.546 En iyi cevaplar 1 2.433 83 17 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi narinal #181 narinal .!.: kaldı 3 ay :) bu arada boş geçmedim ne olur ne olmaz yumurta toplatıp döllendirdim. eğer normal yolla olmazsa dondurulmuş embriyolarım köşede dursun. bizim yaşlarda 6 ay uzun bir süreç çünkü hayat bu belli mi olur ya 6 ay sonra birden sorun olursa. Genişletmek için tıkla... Harikasın Güzel haberini bekliyorum inşallah
narinal .!.: kaldı 3 ay :) bu arada boş geçmedim ne olur ne olmaz yumurta toplatıp döllendirdim. eğer normal yolla olmazsa dondurulmuş embriyolarım köşede dursun. bizim yaşlarda 6 ay uzun bir süreç çünkü hayat bu belli mi olur ya 6 ay sonra birden sorun olursa. Genişletmek için tıkla... Harikasın Güzel haberini bekliyorum inşallah
narinal Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2020 1.706 2.097 83 18 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi narinal #182 tuttioz .!.: Harikasın Güzel haberini bekliyorum inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah :)