40 ından sonra hamilelik

Ben varım, 40 yaşındayım, ilk gebeliğim. Doğal yollarla düzenli denemenin 3. Ayında gebe kaldım. Sayısız miyomum var, Allah ol dedi mi oluyor. Sizlere dua edeceğim ama yaşlarınız da çok ileri değil Allah’ın izniyle olacaktır Yalnız gebelik çok stresli, çok endişeli geçiyor bizim yaşımızda, bu hafta genetik testlerimiz yapılacak, ultrason kontrolü vs olacak. Yaş itibariyle sorunlu genetiğe sahip çocuk riskimiz yüksek. Dua bekliyorum, bebeğim sağlıklı olsun inşallah, sizlerin de kucağı boş kalmasın inşallah

Hayırlı olsun, düzenli deneme derken ovulasyon kitimi kullsndınız

İnşallah her şey güzel olsun,sağ salim kucağınıza alın bebeişinizi.

inşallah düzelir. sperm hareketi için %50 ihtimalle düzelir demişti doktor bizde işe yaramış. herkesin sorunu çözülsün herkes bebek sahibi olsun inşallah
Amin canım inş. Her gün kendim için dua ederken tüm evlet sahibi olmak isteyenler için de dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Tşk ederim cevabınız için, peki herhangi bir takviye, kür yaptınızmı
Hayır hayır, folik asit dışında hiçbir şey kullanmadım. Çok sayıda miyomum olduğu için hamile kalmaya çalışırken onları büyütmekten endişe ettim...

Hayır hayır, folik asit dışında hiçbir şey kullanmadım. Çok sayıda miyomum olduğu için hamile kalmaya çalışırken onları büyütmekten endişe ettim...
Benim 4 adet miyomum vardı ve portakal büyüklüğündeydi. Ameliyat olmazsam bebeğin içerde büyümesi imkansız dediler ve ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 6 ay hamile kalamıyorum rahim iyileşmesi için. Size miyomlar için bir şey demediler mi?

Önce ameliyat dediler ama en büyük miyomum 3 cm di. Benim annem de bana kiloluk miyomla hamile kalmış. Doktorlar almaktan yana ama özellikle büyükse... miyom ameliyatı olup 6 ay 1 yıl sonra hamile kalan arkadaşlar var. Rahminiz toparlasın hemen olsun inşallah

40 yaşımda hamileyim. Hamile kalana kadar 4 kez ameliyat oldum. 5. Tüp bebek denememde. 4. Denememde genetikten hasarlı geldi dediler. Transfer etmediler. Başka bir doktor dedi ki hasarlı bir çoksa anne rahminde kendini düzeltiyor. Bu sefer yollamadık, transfer ettirdik Ama içimde inanılmaz bir korku.
Hamileliğimde 7. Haftamdayım. İnanılmaz zor geçiyor. Sabah başlayan Mide bulantısını uyuyana kadar çekiyorum. Bazen kusuyorum, o zaman rahatlıyorum. İlk 10 gün progeston iğne vuruldum kalçandan. Kan pıhtılaştırıcı iğne vuruluyorum kolumdan. Vücudum mos mor. Yaşımdan dolayı Riskli gebelik dediler. Perinatologa gidecekmişim. En korkutuğumsa çocuğun genetik hasarının olması. 3. Ayda testi varmış. Allah yüzüme bakarsa sağsağlim Evladımı almak nasip olur.
Hepimizin Allah yardımcısı olur.

Arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Benim ikinci tüp bebek denemede negatif oldu, fakat kanama 1 haftadır devam ediyor, diğerinde olmamıştı böyle, bunu yaşayan var mı

inşallah ama inşallah sorunsuz ve güzel bir gebelikle sağlıklı bir çocuğunuz olur. lütfen gelişmeleri yazın. dualarım sizinle

kaldı 3 ay :) bu arada boş geçmedim ne olur ne olmaz yumurta toplatıp döllendirdim. eğer normal yolla olmazsa dondurulmuş embriyolarım köşede dursun. bizim yaşlarda 6 ay uzun bir süreç çünkü hayat bu belli mi olur ya 6 ay sonra birden sorun olursa.

inşallah ama inşallah sorunsuz ve güzel bir gebelikle sağlıklı bir çocuğunuz olur. lütfen gelişmeleri yazın. dualarım sizinle
Teşekkür ederim. Hamileliğim biraz zor geçiyor. Mide bulantısı had safhada. Doktor ilaç yazmıştı. O da ansiyete, panik atak yaptı. Acile gittik sakinleştirici yaptılar. O ilacı almayı kestim. Zencefilli bitkisel bir tablet içiyorum. Tamamen geçirmese de yan etkisi yok. 10. Haftaya giriyorum. Nifty testi yaptıracağım. Ailede genetik bozukluğu olan yok ama yaşımdan dolayı riskli diyorlar. Kafamda soru işareti kalsın istemiyorum. İnşAllah bunu da atlatırız.
mesajınız için teşekkür ederim.

benim de ilk çocuğumda tam 5,5 aylık olana kadar kusmuştum. hiçbir şey yiyemiyordum. karnım büyüyordu ama kilom nerdeyse yerinde sayıyordu. eskiler hep der ya saçlı çocuk bulantı yapar diye. oğlum kel doğdu :) alakası yok. bazı bünyeler bebeği kabul etmiyor ve bu çok uzun zaman alabiliyor. umarım ki sizin bulantılar o kadar uzun sürmesin.
bence her şey yolunda gidecek.
47 yaşında sağlıklı bebek doğuranlar varken kötü örnekleri düşünmeyin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…