tuttu mu acaba?Ben bu cuma aşılama oldum. Kolay ve ağrısız bir işlemdi. İnşallah tutar. Klasik aşılama yapıldı.
Hadi hayırlı olsun inşallah kalitelidirler yumutakarinkızlar merhaba,
yoğun bir kaç ayın ardından sonunda bugün yumurtalarım toplandı.
eşimin spermlerinde yavaşlık olduğu için normal yolla hamile kalmam mucizeye yakındı. bu sebeple hem o tedavi olsun hem de ben mevcut yumurtaları kaybetmeyeyim diye 15 gündür günde 2 şer iğne olup özenle besledim yumurtalarımı :) bugün de 6 yumurtam alındı. umarım kaliteli ve sağlıklıdırlar. şimdi sonucu bekliyorum dualarınızı esirgemeyin ramazan günü :)
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah, sadece famera mı kullandınızkızlar merhaba,
yoğun bir kaç ayın ardından sonunda bugün yumurtalarım toplandı.
eşimin spermlerinde yavaşlık olduğu için normal yolla hamile kalmam mucizeye yakındı. bu sebeple hem o tedavi olsun hem de ben mevcut yumurtaları kaybetmeyeyim diye 15 gündür günde 2 şer iğne olup özenle besledim yumurtalarımı :) bugün de 6 yumurtam alındı. umarım kaliteli ve sağlıklıdırlar. şimdi sonucu bekliyorum dualarınızı esirgemeyin ramazan günü :)
hayır iğne de oldumGüzel sonuçlar alırsınız inşallah, sadece famera mı kullandınız
sabah 8 de belli olacakmış sonuç. inşallah kalitelidirHadi hayırlı olsun inşallah kalitelidirler yumutakarin
İnşallah canım Allah'ın izniylesabah 8 de belli olacakmış sonuç. inşallah kalitelidir
Tutmadı.tuttu mu acaba?
Sonuçlar nasıl inşallah güzel sonuç burda paylaşırsınızsabah 8 de belli olacakmış sonuç. inşallah kalitelidir
Bugün 2. Gün kaliteli dollenmis 3 yumurta yoluna devam ediyor. Inşallah 5. Güne giderlerSonuçlar nasıl inşallah güzel sonuç burda paylaşırsınız
Yaaa çok uzuldum inşallah başka denemelerde basarili olursunuzTutmadı.eşimin sperm dağerleri hızla düşüyor zaten tutmazmış boşuna yapılmış.
3 tanesi A kalite imiş. Bugün döllenmenin 2. Günü nasıl geçecek 5 gün hep stresHadi hayırlı olsun inşallah kalitelidirler yumutakarin
Çok güzel maşallah inşallah 5.gune gelirler3 tanesi A kalite imiş. Bugün döllenmenin 2. Günü nasıl geçecek 5 gün hep stres
Inşallah gerçekten çok heyecanlı bekleyiş. Tabi sonrası var bi de transfer tutunacak mi vs vsÇok güzel maşallah inşallah 5.gune gelirler
Heyecanlı bi surec sakın stres yapma olumlu düşün pozitif sonucu al Allah'ın izniyleInşallah gerçekten çok heyecanlı bekleyiş. Tabi sonrası var bi de transfer tutunacak mi vs vs
Çok iyi haber, inşallah bebiş olur onlarBugün 2. Gün kaliteli dollenmis 3 yumurta yoluna devam ediyor. Inşallah 5. Güne giderler
Nerde tedavi oluyorsunuzInşallah gerçekten çok heyecanlı bekleyiş. Tabi sonrası var bi de transfer tutunacak mi vs vs
Yaaa çok uzuldum inşallah başka denemelerde basarili olursunuz
Spermde sıkıntı varsa hiç bekleme bence. Benim esimin spermlerinde yavaşlık vardı çok geç öğrendik. Doktor takviye gıda gibi bir ilaç verdi 3 ay sonra duzelmisCanım artık tüp bebek yaptıracağım 41 yaşında aşılama zaten çok etkili değilmiş eşimin spermlerinde de sıkıntı var. O yüzden tüp bebek yaptırmaya karar verdim.
Deniz GokalpNerde tedavi oluyorsunuz
Bu ay 1 mayısta gittik her ikimize de takviye verdi. Regl olup 2. Gününe çağırdı.Spermde sıkıntı varsa hiç bekleme bence. Benim esimin spermlerinde yavaşlık vardı çok geç öğrendik. Doktor takviye gıda gibi bir ilaç verdi 3 ay sonra duzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?