hayırlı olsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın... Bişey dicem şekeri tamamen bıraksan çok daha iyi kilo verirsin emin ol çünki gün boyu karbonhidratın çoğunu şekerden alıyorsun bir kesme şekerde 12 karbon var buda bir dilim ekmeğe eş değer bilgine.... Başarılar...
bu sabah da uyandım ve tartıldım. 68.5 yanid ünkü kilomla birebir aynı. sanırım erkenden bir duraksama dönemine girdi. gerçi geç yatıp erken kalktım. yüzüm ayaklarım şiş ama kahvaltı etmeye başlamış oldugumdan gerçek kilomu öğrenemeyeceğim bugünlük. Ama yarına hedefim 68.3. kahvaltıda ne mi var?
tabi ki yumurta haşlaması, şekersiz çay( artık şekersiz) 2 bardak su, yağsız peynir (kaşar yok bugün, kalorili diye) zeytin daha az. belki doymazsam yumurtayı iki yaparım.
Herkese bol kilo vermeli diyetler.
Günaydın, kararlılığın için seni tebrik ederim.Şekeri bırakman çok iyi olmuş. Ben de 1 yıl kadar önce bıraktım. İnan bana hayatının en doğru kararlarından biri olduğunu göreceksin. Her gün tartılmak kilo kaybını olumsuz etkileyebilirmiş. Beynimiz kilo kaybını engellermiş. Bence bu kadar erken duraklamaya girmiş olamazsın, ölçümlerini haftalık yaparsan kayıpları daha net görebileceğin gibi, motivasyonunu da bozmamış olursun. Başlarda doymayıp 2 yumurta yiyordum, şimdi 1 tane yetiyor. Sabahları bol yeşillik özellikle dereotu yemeni tavsiye ederim. Dereotu ciddi anlamda iştah azaltıyor.
Ben de günlüğüme beklerim, eleştiri ve desteğin bana iyi gelecek
Günaydın, kararlılığın için seni tebrik ederim.Şekeri bırakman çok iyi olmuş. Ben de 1 yıl kadar önce bıraktım. İnan bana hayatının en doğru kararlarından biri olduğunu göreceksin. Her gün tartılmak kilo kaybını olumsuz etkileyebilirmiş. Beynimiz kilo kaybını engellermiş. Bence bu kadar erken duraklamaya girmiş olamazsın, ölçümlerini haftalık yaparsan kayıpları daha net görebileceğin gibi, motivasyonunu da bozmamış olursun. Başlarda doymayıp 2 yumurta yiyordum, şimdi 1 tane yetiyor. Sabahları bol yeşillik özellikle dereotu yemeni tavsiye ederim. Dereotu ciddi anlamda iştah azaltıyor.
Ben de günlüğüme beklerim, eleştiri ve desteğin bana iyi gelecek
merhaba topiğin hayırlı olsun inşallah sende hedefindeki kiloya sağlıkla ulaşabilirsin.
hergün tartılıyor olman ilgimi çekti,yanıltabiliyor hergün tartıya çıkmak haftada bir aynı gün tartılırsan daha iyi olacaktır.
günlük sıvı kaybı şişkinlik seni sabah tartıya çıktığında yanıltabilir.
evethaklısın sanırım bunun için çayı azaltmam gerek. bugun sanırım 9 çay içmiştim, yarın bitki çayına ağırlık vereyim, onu şekersiz içiyorum. böylece günde toplam 3 yerine 2 kesmeşeker kullanmış olurum gitgide sayıyı azaltırım. şekersize dönmeye çalışayım. tarhana konusunda bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?