• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 Kilo Verdim, Ama Vermese Miydim!

Tebrikler canım gerçekten büyük başarı .Geçtiğimiz eylülden mi bahsediyorsun eğer öyleyse çok hızlı vermişsin nasıl başardın 97kilo olarak benimde böyle bir otuz kilo vermeye ihtiyacım var ama beceremiyorum

Kız defalarca yazmış nasıl verdiğini hala soruyosunuz zahmet edip okumuyosunuz En Büyük KK:KK47:
fikrime gelince iyiki vermişsin fazla takma artık kilo alma :KK66:

Tebrikler canım gerçekten büyük başarı .Geçtiğimiz eylülden mi bahsediyorsun eğer öyleyse çok hızlı vermişsin nasıl başardın 97kilo olarak benimde böyle bir otuz kilo vermeye ihtiyacım var ama beceremiyorum
Aynen yaaa :( Nisanda nişanım olcak Allah'ın izniyle,kilo vermem lazım ama yapamıyorum :(
Kız defalarca yazmış nasıl verdiğini hala soruyosunuz zahmet edip okumuyosunuz En Büyük KK:KK47:
fikrime gelince iyiki vermişsin fazla takma artık kilo alma :KK66:

Pardon o_O

Kirk kilo vermek buyuk basari oncelikle seni kutluyorum ama anladigim kadariyla Pilate's yapmmissin yuruyus ile kilo verirsin ama plates yapmadan skilasamassin
1.platese baslamalisin bir iki gun yapip birakmamalisin ama en az alti ay duzenli yapman lazim sabirli ol guzel seyler biranda elde edilmez
2.kos ip atla kardiyo egzersizleri yap kaslarin kuvvetlensin sonrada on bes dakika Pilate's yap farki goruceksin
Ben uc hamilelik yasadim ucuncu bebisimden once uc ayda kendi cabalarimla 14 kilo verdim ozellikle gobegimde dogumlardan dolayi cok deforme olmustu kilo verdikce gobegimde sarkma ve catlaklar yok olmustu Cunku sporla kilo verdim bol boo hareket yaptim hareketleri yaparken vucudum zangir zangir titrerdi kaslarin calismasindan oturu...kaslar calistikca dolgunlasir sarkmalar ortafan kalkar
3.badem Yagi,portakal yagi ,biberiye Yagi,kekik Yagini bir guzel karistir bir kaba bosaltip.sonra spordan once sur masaj yaparak sonra strecle surdugun bolgeleri sar yuruyus yapiyorsan yuruyuse cik hopla zipla artik Ne yapiyorsan terle ama bir guzel dusunu al onemli bir ayrinti vucudunu bes ila on dakika arasi sert bir kese ile kesele vucudunun kizarmasi gerek bu kan dolasiminin hizlandiginin gostergesidir dusdan cikinca BIO OIL sur bir kac dakika DA mutlaka masaj yap...bio oil bitkisel bir yagdir catlak ve sarkmalara karsi iyimis internettten arastirabilirsin
4.guzellik merkezlerinin incelme paketleri var zayiflamadan cok catlak ve sarkmalara karsi guzel sonuclar veriyormus kavitasyon lenf drenaj power plate vs.paketleri Sean's Sean's ucrrtlendiriyorlar Bunuda dusunebilirsin

Aynen yaaa :KK43: Nisanda nişanım olcak Allah'ın izniyle,kilo vermem lazım ama yapamıyorum :KK43:

Pardon o_O

canım bak senin konuna örnek olsun sakın öyle aşırı hızlı kilo verme bi sarkarsın ki aklın durur. yavaş yavaş sporla vücudunu sıkılaitırarak

Şimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım :KK43:

canım bazı guzellık merkezlerınde sıkılaşma seansları var onu düşünsen..
ben de düşünüyorum 25 kilo verdim ben de. bel kısmıma sürekli nemli tutmasam sanırım çatlayacak oralar sürekli kasınıyor.
ne güzel zayıflamıssın toparlanman için de araştırma yap biraz:)

Back
X