• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 Kilo Verdim, Ama Vermese Miydim!

Cok iyi kilo vermissiniz bravo.
Moralinizi bozmoyan illa bir cozumu vardir.
Ameliyat izleri ve catlaklar icin " Contractubex" diye bir merhem var, duzenli kullaninca etkili oluyor.
Netten bir arastirin isterseniz.

Kilo en basta saglik icin verilir. O kiloyla devam etseydin orta yasta baslardin hastaliklara sonra da basina gelmeyen kalmazdi. Estetik acidan da, sarkik ve catlak da kilodan iyidir, kapali giyinirsin kimse gormez. Kilolunun acik hali de kapali hali de goruntu acisindan kotu.

Durumuna gelirsek, spor daha cok kas icin, deri sarkikligina cok ciddi katkisi olmaz. Bunun icin kremler var, bir olcude yardim eder, olmazsa da ameliyat olabilir

ben 30 kilo verdim. göğüsler benim de mefta.estetik olacağım. diğer yerlerimi kas yaparak ağırlık çalışarak istediğim gibi yaptım ama benim başka yerim çatlamadı sarkmadı. kremlerle falan vakit kaybetme bence.spor salonuna git en son göze batan yerleri ameliyatla halledersin. çok kilo verip deforme olmamak imkansiz. obezite cerrahisi olanların vücudunu görmüşsündür. en büyük adımı atmışsın moral bozmadan adım adım istediklerin olur elbet.
bolşans
Büyük göğüslerin kilo alıp vermesen bile sonu sarkma zaten ama daha doğum yapmadım o sorun işte :( sanırım estetik yaptırıcam

Canım ya heryerin sarkması filan tamamda genital bölge nasıl sarkiyor..bende 20kilo vermiştim spora gittim bir sene sonra koştum yürüdum filan ama o kadar sarkma olmadı sadece genital bölgemin Karina doğru çıkan yerinde bir çatlak oldu.hamileyim 8 aylık henüz çatlamadim ama o çatlak yukarı doğru uzadi çıkıyor..çatlaklara çözüm yokta sarkmalar için estetik sanirim tek çözüm

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Şöyle; genital bölgemin dış dudakları dolgundu kilolu olunca, e zayıflayınca orası da zayıfladı ve sarktı. Yatınca falan normal de ayna karşısında ağda vs yaparken farkettim otururken sarkmış gibi görünüyo :(

Vallahı helal olsun 40 kılo ne demek ben aylardır yırtınıyorum 10 kılo veremedım veremıyorum :( nasıl verdın nasıl azımlıydın anlatsana arkadaşım bızede moral olursun.

sarkma ve catlama olayına gelınce bundan kaçış yok sporla bıraz vucudun sıkılasır ve sporu devam ettırdıgın surece vucudun zamanla seklını bulur.
ama cıddı bır kılo kaybı yasamıssın sarkmalar catlaklar normal yanı
cok gozune batıyorsa bır doktordan yardım al bakalım neler yapılabılır dıye goğüs ıcın de devlet hastanelerıne basvurabılırsın ama bence uzulecegın hıcbır sey yok muthıs bır sey başarmıssın cunku tebrık edıyorum
Öncelikle çok teşekkür ederim çok zarifsin :) estetik olma imkanım var çok şükür özelde de, tek korktuğum daha çok genç olmam doğum yapmış olsam neyse :( bu arada şöyle kilo verdim; ben çikolata-hamur işi-yağlı salçalı vs beslenen biriyim ve bunlardan vazgeçip diyet yaptığımda 5 kilo verip geri alıyodum devam edemiyodum. Her şeyden yedim hatta hergün çikolata yedim ama akşam yemeği yemedim. Saat 17.00den sonra ağzıma bi şey sürmedim meyve bile. Başta zorlandım ama kilolar gittikçe hırslandım. Yürüyüş de yaptım. He bazen gece 12de bile yediğim oldu yılbaşı doğumgünü vs. Ama ertesi gün aynen devam ettim.

Şöyle; genital bölgemin dış dudakları dolgundu kilolu olunca, e zayıflayınca orası da zayıfladı ve sarktı. Yatınca falan normal de ayna karşısında ağda vs yaparken farkettim otururken sarkmış gibi görünüyo :(
Ağda yapma bidaha o zaman ağda fena sarrkıtıyor doktorlar önermiyor..

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ben de biraz verdim çatlaklarım ve selülitim var çok açık giyinen birisi olmadığım için pek takmıyorum.benim zayıf bir arkadaşım var onda bile çatlak var neden olduğunu bilmiyorum.bence bir uzmandan görüş alın belki ameliyatsız çözümü vardır.

ben de son 1,5 yılda 20 kilo aldım ve sebebi sağlıksız beslenme + spor yapmama.

Sadece 2-3 kilo verebildim biraz dikkat ederek ama sanki tek başıma yapamayacakmışım gibi geliyor. sen profesyonel yardım almadan mı verdin 40 kiloyu?

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ben de biraz verdim çatlaklarım ve selülitim var çok açık giyinen birisi olmadığım için pek takmıyorum.benim zayıf bir arkadaşım var onda bile çatlak var neden olduğunu bilmiyorum.bence bir uzmandan görüş alın belki ameliyatsız çözümü vardır.

Zayıflarda ya boy uzamasından oluyo, ya da derinin çok kuru olmasından. Ne yazık ki kesin bi çözümü yok :(

ben de son 1,5 yılda 20 kilo aldım ve sebebi sağlıksız beslenme + spor yapmama.

Sadece 2-3 kilo verebildim biraz dikkat ederek ama sanki tek başıma yapamayacakmışım gibi geliyor. sen profesyonel yardım almadan mı verdin 40 kiloyu?

Hergün çikolata yedim nerdeyse. Burger king de yedim, kızartma da. Sağlıklı değil elbet ama normal diyet yaptığımda onu beslenme alışkanlığı edinemezdim boğazıma düşkünüm çünkü :( saat 17.00 den sonra meyve bile yemedim. Sadece su ve yeşil çay. O saate kadar da ne istersem, yürüyüş de yaptım

tebrik ediyorum sizi gerçekten çok azimlisiniz.herşeyden önce sağlığınıza kavuşmuşsunuz,görüntü ikinci planda..o yüzden hiç pişman olmayın.bu kadar kilo verdikten sonra oluşan sarkıkların gerçekçi olmak gerekirse sporla kremle falan düzeliceğini sanmıyorum ben.estetik operasyon geçirmeniz gerek.

Son düzenleme:
Öncelikle tebrikler.
düzenli pilatesle sarkma yok olur diye düşünüyorum.
Çatlak kilo alıp veren herkeste olur zaten bence takma.

Şimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım :KK43:
Canım nasıl verdin, cok tebrik ediyorum. Aydınlatma

Back
X