• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 Kilo Verdim, Ama Vermese Miydim!

Vallahi reklam olarak Görebilirsiniz ama ben insanların daha kaliteli cerrah lara daha ekonomik fiyatlarla ulaşabilmesi ve gerçekten Bizi gölgelerin kikolqrlardn kurtulması gerektiğine inanıyorum

Kilolar verilmemeyecek bir hal alınca tüp mide ameliyat ı oldum

Şartları beden kitle indeksi 33 ün üstünde olmalı ameliyat iyi bir cerrah ta sıradan bir ameliyattan farklı değil ekstra risklerini internetten bakabiliraini ameliyat sonrası cerrah iletişim çok önemli sürekli iletişim halinde olunmalı

Bn kendimi bildim bileli zayıfım ama çatlaklar bnde de var malesef bunlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız :-(
Bide genital bölgenizin sarkmış olduğunu yazmışsınız ama bnce size öyle geliyodur. Eskiden bacaklarınız kalın olduğu için dikkatinizi çekmemiştir. Bi sorun olduğunu sanmıyorum.
Göğüse gelince, bazı ünlüler göğüslerine silikon taktırıyolar çocuk olunca çıkarıyolar diye duymuştum. İleride çocuk için sorun olur mu diye düşünmeyin bi doktora danışın

Tebrik ederim, ama neden okadar sarkma olur ki? Gun asiri spor yaptin mi? 40 kilo verildiginde bu kadar sarkma normal mi arkadaslar?

Şunu bilmelisiniz ki o çatlaklar suan vücudunuza cok dikkat ettiğiniz icin 40 kilo ile adeta yeniden doğmuş oldugunuz icin gözünüze batıyor. Yani resmen yeni bir vucuda kavuştunuz ve her yerini inceliyorsunuz. Halbuki bu kadar pimpirikli olmasaniz o kadar kötü gelmeyecek gözünüze. Mesela evlenseniz esinizin bu catlaklari sizn kadar takacagina inanmıyorum ben abarttiginiz kadar degil inanin bana. Sadece neye odakli bakarsaniz onu görüyorsunuz. Bir de her insanin kusurlari olabilir. Kimse mukemmel degil. Kimse de mukemmeli aramiyor. Bence kendinizle barışın, sporu birakmayin ama ameliyat mecbur değil :)

Şimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım :KK43:
bu kadar kısa zamanda verilen kilonun getirisi işte..hiç bir uzmana danışmadınız mı.bu nasıl bir etki yapıyor öğrenmediniz mi..bakın en basit benzetmeyle şöyle..şişirilmiş bir balon gergin ve pürüssüz siz bir iğne batırdınız ve balon patladı.aldığı şekil malum..üzüldüm kilo verdiğinize sevinememişsiniz bile.bir uzmanla görüşün hemen sarkmaları toparlarsınız en azından

Vallahi reklam olarak Görebilirsiniz ama ben insanların daha kaliteli cerrah lara daha ekonomik fiyatlarla ulaşabilmesi ve gerçekten Bizi gölgelerin kikolqrlardn kurtulması gerektiğine inanıyorum
Vallahi reklam olarak görüyoruz çünkü kullandığınız fotolarla başka kullanıcı adıyla daha önce de reklam yaptınız burda;)

Şimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım :KK43:
spor gerekli sana aletli jimnastik önerirler
keşke bende kilo verebilsem

Nasıl verdin 40 kiloyu canım? Ben de şuan 95 kiloyum ve kilo vermem gerek acil :(

Tebriklerr:KK9::KK9:Arkadaşım, maşallah, çok güzel bir iş başarmışsın. Ne üzülüyon :KK66: Ben de daha önce 22 kilo verdim. Azmin elinden bir şey kurtulmuyor. Ama seninki daha da güzel fakat verdiğin kilo çok ve aşırı sarkmadan tahminim kısa bir sürede vermişsin. Çünkü kiloların arasında dinlenme ve korumaya geçmek gerekiyor arada vücut alışabilsin diye.

Sen en önemli kısmını halletmişsin. Bundan sonra moralini bozmadan spor yap ciddi ciddi. Spor salonuna yazıl ve muhakkak doktora git. Ameliyatsız da yapılacak bir şeyler vardır. Mükemmel olmana gerek yok. Göğüsleri bir nebze toparlamak için yapılan egzersiz ve kullanılan aletler var.

Fazla kilolarla fazlasıyla uğraşmış bir insan olarak şunu söyleyeyim: fazla kiloyu kıyafetlerle kapatamazsın ama zayıfken hatalarını kapatabilirsin. Sporu ihmal etme, kilo verme sürecinden çok kiloyu koruma dönemin daha önemli. Çünkü vücudun da bir hafızası var ve vücudun sana rağmen eski kilolara dönmek için uğraşabilir. Yeme krizlerine filan girebilir.

Bu kadar irade göstermiş bir hanım, o vücudu da toparlar fikrimdefikrimde

Bu Arada dikkat etmemişim, Eylül den beri demişsin, umarım bu Eylül değil, geçen sene Eylül den bahsediyorsundur:KK57:
Çünkü 5 ayda 40 kilo biraz ürkütücü. Sonuç güzel olabilir ama sağlığını bozabilecek bir şey. Sarkmaysa çok ama çok normal.

Bu Arada dikkat etmemişim, Eylül den beri demişsin, umarım bu Eylül değil, geçen sene Eylül den bahsediyorsundur:KK57:
Çünkü 5 ayda 40 kilo biraz ürkütücü. Sonuç güzel olabilir ama sağlığını bozabilecek bir şey. Sarkmaysa çok ama çok normal.
Konu haziranda açılmış canım.Yani arada 8 ay var..

Kilo alınca çatlanır sanıyodum, meğer verirken çatlanıyomuş :KK43:
canım çatlamadan çok sarkmalar sorun şu an için.çatlaklara karşı kaliteli kremler var ama sarkmalar için bilemiyorum.ışın karaca mesela ne kadar çok zayıfladı kadın taş gibi duruyor.nasıl oluyor ki?bence sarkmaları ameliyatla toparlatıyorlar onlar.öyle bi şansın var mı canım

Back
X