Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞARTLARI ne fiyati nekadar bide riski varmı sonuçta ameliyatVallahi reklam olarak Görebilirsiniz ama ben insanların daha kaliteli cerrah lara daha ekonomik fiyatlarla ulaşabilmesi ve gerçekten Bizi gölgelerin kikolqrlardn kurtulması gerektiğine inanıyorum
bu kadar kısa zamanda verilen kilonun getirisi işte..hiç bir uzmana danışmadınız mı.bu nasıl bir etki yapıyor öğrenmediniz mi..bakın en basit benzetmeyle şöyle..şişirilmiş bir balon gergin ve pürüssüz siz bir iğne batırdınız ve balon patladı.aldığı şekil malum..üzüldüm kilo verdiğinize sevinememişsiniz bile.bir uzmanla görüşün hemen sarkmaları toparlarsınız en azındanŞimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım![]()
Sanırım göğüsler için tek yolu estetik ama daha 22 yaşındayım evlenmedim bile daha bunun doğumu falan var. Bilemiyorum gerçekten moralim bozuk..
Vallahi reklam olarak görüyoruz çünkü kullandığınız fotolarla başka kullanıcı adıyla daha önce de reklam yaptınız burdaVallahi reklam olarak Görebilirsiniz ama ben insanların daha kaliteli cerrah lara daha ekonomik fiyatlarla ulaşabilmesi ve gerçekten Bizi gölgelerin kikolqrlardn kurtulması gerektiğine inanıyorum
spor gerekli sana aletli jimnastik önerirlerŞimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım![]()
Nasıl verdin 40 kiloyu canım? Ben de şuan 95 kiloyum ve kilo vermem gerek acilŞimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım![]()
Şimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım![]()
Konu haziranda açılmış canım.Yani arada 8 ay var..Bu Arada dikkat etmemişim, Eylül den beri demişsin, umarım bu Eylül değil, geçen sene Eylül den bahsediyorsundur
Çünkü 5 ayda 40 kilo biraz ürkütücü. Sonuç güzel olabilir ama sağlığını bozabilecek bir şey. Sarkmaysa çok ama çok normal.
canım çatlamadan çok sarkmalar sorun şu an için.çatlaklara karşı kaliteli kremler var ama sarkmalar için bilemiyorum.ışın karaca mesela ne kadar çok zayıfladı kadın taş gibi duruyor.nasıl oluyor ki?bence sarkmaları ameliyatla toparlatıyorlar onlar.öyle bi şansın var mı canımKilo alınca çatlanır sanıyodum, meğer verirken çatlanıyomuş![]()
Konu haziranda açılmış canım.Yani arada 8 ay var..