- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi belinay 222
Biraz rahatlığa alıştım galiba öz güven eksikliğim var herhalde herşeyi eşim hallettiği için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide asker canımBiz de konuştuk bu konuyu ben gitmesini asla istemedim seninki ne iş yapıyor bilmiyorum ama benim eşim asker kuzey ırak a gidecekti, risksiz bişey olsa belki gönderirdim ama borç içinde yüzerim yine de ellerimle eşimi oraya göndermem. Riskli bi durumsa değmez.
Ay canım bende onu düşünüyordum şimdiTurk lirasindan sifirlar atilali tami tamina 10 yil oldu...once bunu hatirlatayim.
Esin gitmesi konusunda isi aman aman bir ihtiyaclik durumu olmadigi surece gitmesin. Bunu aliskanlik haline getirir.
Aylik 40 bin USD mi? Ciddi misin?Şimdi abartı gibi gelir ama değil. Eşim gitse aylık kırk bin dolar belki daha fazla kazanır hatta yıllık izninde bi ay gitse bile olur. Ama önce o istemiyo sonra da ben her şey para değil çünkü. Altı ayda 40 milyar da çok para değil
Kusura bakmayın ama buna hadi ordaaan demek istedim.Şimdi abartı gibi gelir ama değil. Eşim gitse aylık kırk bin dolar belki daha fazla kazanır hatta yıllık izninde bi ay gitse bile olur. Ama önce o istemiyo sonra da ben her şey para değil çünkü. Altı ayda 40 milyar da çok para değil
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım bol bol paracıklarınız olur ibşallah6 ay icin 40 bin cok iyi para hele bizim icin. Ayda neredeyse 7 bin liraya denk biz o parayi anca ruyamizda goruruzMaddi durumunuz iyiyse bilemeyecegim de ben kesinlikle gonderirdim kendi istemese bile
![]()
Evet o kadar. Daha az veya fazla da olabilir bulduğun şirkete göre .Hem ben amerika demedim yurtdışı diyince niye hemen orayı anlıyorsunuz. Birisi gitti geçen sene bi ayda seksen bin kadar kazandı bi ayda yalan borcum yok. Biz de karun falan değiliz yurt dışında çalışmaya başlarsan burdaki işi kaybediyorsun ona karar vermek de kolay değil. Sadece yıllık izin de çalışayım desen o da hemen bulunmuyor bidr insan tatil yapmak istiyor haliyle kalıyor.Kusura bakmayın ama buna hadi ordaaan demek istedim.
Amerikada yıllık ortalama gelir 54.500 usd diye biliyorum. Sizin eşiniz devlet başkanı olarak mı gidecek ayda 40000 usd verecekler? Bir de bunu reddedeceksiniz öyle mi? Karun kadar zengin olmalısınız....
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım bol bol patacıklarınız olur ibşallah![]()
Normal geliri burdaben yiyeceğim canım şuan için normal gelir giderse biraz düşecek 2,800 falan olacak40 bin az para değil. Ev almak isterseniz peşinat olur. Çocuklardan birinin lise bitene kadar kolej masrafını karşılar ya da devlet okulundaysa üniversite yılları için geleceğe yatırım olur. 6 ay ayrı kalmaya değecek bir miktar bence. Tabi eğer normal geliriniz dışında ayrıca 40000 gelecekse.
Bence bırak gitsin,40000 çok iyi para.Normal geliri burdaben yiyeceğim canım şuan için normal gelir giderse biraz düşecek 2,800 falan olacak