40 ve +40 yaş

inşallah sen de babaanne olurun çiçeğim herkesin dileği olsun inşallah

sardunya zakkumun bir konusu var "beyim bilir ben bilmem" diye. o konuyu okuyup yorum yazsanız ne güzel olur. ben çok beğendim.

iyi akşamlar yeşilim nasılsın halan nasıl oldu dizlerin daha iyidir umarım lütfen arkadaşım kendinede bak ben biliyorum hasta bakmak ne demek kayınvalidem 7 sene felçli yattı bu dönemde insan ister istemez kendini boşveriyor ama sonra çıkıyor işteben baktım banada bakacaklar da yok artık zaten R abbim o günlerş vermesin yatanada zor bakanada artık hep duam sevdiklerime eziyet vermemek .şu andada kırık ayakla yatarken inan acımdan çok sıkıntım var sağolsunlar kız kardeşim 2 kızı benim kızım yapıyorlar ama ben ağlıyorum şimdiye kadar koşan hep ben olmuştum alışkın değilim Allah beterinden saklasın çok üzülüyorum zayıf görünmeye sanki onları üzüyorum kusura bakma uzun oldu ama bunları paylaşmaya ihtiyacım vardı.inşallah yine neşeli paylaşımlarda buluşacağız biz çıtırız demi ama

ayy ablam kıyamam ama bak kendinde söylemişsin
allah beterinden saklasın aynı şey kardeşinin başına yada
kızının başında olsa sen acizlenecekmiydin onlara bakmaktan
bence böyle düşünme daha kötüsü olabilirdi
allah yardımcın olsun ablam sabırlı ol
isyat etmeye girer haşaa
bi tane ablası senin güzelliğin yeter :)))

boncuğum boncuk kızım biliyorum canım ama bazan işte onlar şimdiki gibi mutfakta yemek yaparlarken ben yatınca ne bileyim kötü oluyorum şükür hiç isyan etmedim ama kıyamıyorum işte şimdi üzülüyorum diye banada iş veriyorlar çamaşırları koyuyorlar dürüyorum sebze temizliyorum falan ona bile seviniyorum
ha unutmadan o senin güzelliğin maşallah

canım ablam dedim ya ama onlardan biri yatsaydı
sen iş yapsaydın rahatsız olurmuydun severek yapardın
onlarda senin için severek yapıyorlar....
seni sevmeseler yanında olmazlar ablam :))
allah acil şifalar versin :)

canım benim, sen de kendine iyi bak lütfen. ben sık sık kekik ve kantaron yağı ile masaj yapıyorum irnam söyledi o gündür iyiyim.
senin için dua ediyorum. ağlama sakın seviliyor bakılıyorsun tatlım
her zaman seni dinleriz sakın çekinme

nazar boncuğum veriyorum canım linki

şimdilik iyi geceler..

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/277500-quotben-bilmem-beyim-bilirquot.html

şimdi sıra geldi irnama...
anneanne olacağının haberini aldığı an. artık kim çektiyse... hehehehe

hayırlısı olsun

anaaa kim cekti loo .:uhmfff haber verseydiler,poz verirdimm yandan hiç güzel cıkmamki..ayy ranzalarımız bilem cıkmış yaa..:1shok:yinede çok şekerimmm çooohhkkkk hihoyyyt hihoyyyt

evhanımım.ne kadar hasas ne kadar incesin bitanem sen yaa.bakılıyorum diye kahroluyor.ayy kıyamam ben sana.ah be bitanem isteyerekmi yapıyorsun sanki.seni tanıyan tanır.asla kötü düşünmezler.ya hiç onlarda olmasaydı demi yaa.bak ne güzel istenerek sevilerek bakılmak.hem şunun şurasında tekrar iyileşecek yine eski evhanımı olacaksın ve bizde dört gözle beklicezz seni.allahım acil acil şifalar nasip etsin balııımm.:Saruboceq:

nazarboncuğum sen nasılsın yavrusu.öpüyorum senidee..Şeniz

günaydın çıtırlarım,hayırlı cumalara.s.

süprizzzzz süprizzzzz alkisalkisalkis hihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/277740-anane-oluyorum-ananeeeeeee.html

:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 :1hug:

canım ne mutlu sana bak torunda geliyor çok sevindim senin adına darısı banada olsun teyze olduk şimdi ne mutlu sağlıkla kucağa almak dileğiyle :ecrin_bebek:

ablacım geçmiş olsun atlatırsın bizlerde buradayız seni yanlız bırakmayız hiç.
ya ne oluyor biz çıtırlara peş peşe sıkıntılar yaşıyoruz.
ablam dikkat et kendine çay içmeye geleceğiz yanına kaydirigubbakcemile3

ahhhhhh arkadaşım yaramı deştin sanki ne kadar zor değilmi sen yanlız eğilsin en azından yanında sevdiklerin var işin gücün yapılıyor bende alışkın değildim oturmaya çaklııp kalmıştım yatakta sonra 1 ay herşey bana kaldı üzülme arkadaşım yanlız olmadığını bilmek bile çok güzel sen şanslısın bu konuda

irna ablam şükür iyiyim sen nasılsın :)
iyiyim bitanem iyiiihihoyyyt hihoyyyt

canım ne mutlu sana bak torunda geliyor çok sevindim senin adına darısı banada olsun teyze olduk şimdi ne mutlu sağlıkla kucağa almak dileğiyle :ecrin_bebek:

ayy sorma canım torunumun ne güzel teyzeleri oldu çok şanslı hemde çoookkk şanslı.
amin canım tüm güzel dilekleriniz için.ben sana döncem sonra..kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar arkadaşlar irna tekrar kutluyorum arkadaşım çok güzel kızınıda kutluyorum

ABLAM GECMİŞ OLSUN SAFRADAN KORKMA ACIKMI KAPALIM OLACAN HEBER VER BİZE TEKRARDA GECMİŞ OLSUN ELLERİNDE OPREİMMMMa.s.:1hug:
--------------------------------:ecrin_bebek::ecrin_bebek:-----İRNAM GÖZÜN AYDIN ANNENE OLACAN NE GÜZELLL
---------------------------EV HANIM ÇOK ----------------senağlama- ÜZÜLDÜM YAZDIKLARINA AĞLADIM senağlamaAYNI SIKINTILARI BENDE YAŞADIMMM HALADA YAŞIYORUMMM ALLAHIM ELE BAKTIRMASINNNN AMİN :1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…