GEC DEĞİL CANISIIIIIII SANADA HAYIRLI CUMALAR:Saruboceq:Çok geç oldu ama,herkese hayırlı Cuma lar olsun inşallah. a.s.
anaaa kim cekti loo .:uhmfff haber verseydiler,poz verirdimm yandan hiç güzel cıkmamki..ayy ranzalarımız bilem cıkmış yaa..:1shok:yinede çok şekerimmm çooohhkkkk hihoyyyt hihoyyyt
evhanımım.ne kadar hasas ne kadar incesin bitanem sen yaa.bakılıyorum diye kahroluyor.ayy kıyamam ben sana.ah be bitanem isteyerekmi yapıyorsun sanki.seni tanıyan tanır.asla kötü düşünmezler.ya hiç onlarda olmasaydı demi yaa.bak ne güzel istenerek sevilerek bakılmak.hem şunun şurasında tekrar iyileşecek yine eski evhanımı olacaksın ve bizde dört gözle beklicezz seni.allahım acil acil şifalar nasip etsin balııımm.:Saruboceq:
nazarboncuğum sen nasılsın yavrusu.öpüyorum senidee..Şeniz
ahhhhhh arkadaşım yaramı deştin sanki ne kadar zor değilmi sen yanlız eğilsin en azından yanında sevdiklerin var işin gücün yapılıyor bende alışkın değildim oturmaya çaklııp kalmıştım yatakta sonra 1 ay herşey bana kaldı üzülme arkadaşım yanlız olmadığını bilmek bile çok güzel sen şanslısın bu konuda
ABLAM GECMİŞ OLSUN SAFRADAN KORKMA ACIKMI KAPALIM OLACAN HEBER VER BİZE TEKRARDA GECMİŞ OLSUN ELLERİNDE OPREİMMMMa.s.:1hug:
--------------------------------:ecrin_bebek::ecrin_bebek:-----İRNAM GÖZÜN AYDIN ANNENE OLACAN NE GÜZELLL
---------------------------EV HANIM ÇOK ----------------senağlama- ÜZÜLDÜM YAZDIKLARINA AĞLADIM senağlamaAYNI SIKINTILARI BENDE YAŞADIMMM HALADA YAŞIYORUMMM ALLAHIM ELE BAKTIRMASINNNN AMİN :1rolleyes::1rolleyes:
EVET GECER ABLAM BUNUDA ATLATIRIZZZ:1no2: İYİ KAPALI OLMAK ÇOK GÜZELLL BENİM TAŞLAR BÜYÜKTÜ KAPALI OLAMADIMMMMESMERİM KAPALI OLCAM İNŞALLAH ,
yüce rabbim ,herkese iyilik sağlık versin, ,,ev hanımı ,esmerim üzülmeyin moralinizi bozmayın ,geçiçek inşallah
güzel arkadaşlarım hadi atalım şu sıkıntıları üzerimizden bize yakışmıyor anneaneler babanneler buyrun pastaya aaa daha torun bakacaz kız oğlan evlendirecez demi ama önümüzde uzun tatlı yorgunlukla güzel günler var neşeyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?