40 ve +40 yaş

"seneye sarkma,yeniden biryıl daha uzamak ve birsene harc demek.allah yarıdımcıları olsun tüm öğrencilerin" demişsin irnam.

Ailelere de yük geliyor demektir bu ne biçim iş valla inanılır gibi değil. İnşallah hayırlısıyla gelir bizler de seviniriz canımcım... hepinize iyi geceler

AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq:
------------------------------CANLARIM ÇITIRLARIM İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRR:enbuyukkk:

O SIKINTILARI ÇOK YAŞADIKK ALLAHIN İZNİYLE BİTTİ VE ÇALIŞYORLAR
ALLAHIM YARDIMCILARI OLSUN AMİN
DUA EDECEĞİM CANIM YÜREKTEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geeler çıtırlarım,hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Canım,inşallah korktuğu gibi olmazda,adil davranır hocası..a.s.
Öğrencilik yılları geliyor insanın aklınadelikafadulden
Hem güzellikleri var,hem zorluklarıa.sa.s
İnşallah,Diplomasını almak kısmet olur.:1hug::Saruboceq:

hayırlı akşamlar güzel dostlar nasılsınız ben çokkk iyiyim sık giremiyorum aklım sizde
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara eda
ölmüşlerimize rahmet
yaşayanlara selamet
inşallah

Canıımm,iyi olmana sevindim.:1hug:
Cuma günü ne Dua ettim sana ve sizlere anlatamam..:Saruboceq:a.s.
Avatarını da değiştir artık,üzülüyorum valla:çok üzgünüm:
Yıkılmadım ayaktayım filan yok mu?opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tabiki yeşilim ailelerde ne kadar yıpranıyor.aman aman o orda zefil olmasın,diye dişinden tırnağından artırıp gönderiyorsun.birde üstüne harc veriyorsun,senelik harc da 1750 ytl tutuyor sedece.ünv.tede bu harctan,yaz okulunda hocalarda yararlanıyorlar.inanmak zor ama malesef gercek canım.

inşallah bitanem yaa,gelirde ben ve diğer kuzularını bekleyen ailelerde sevinir.:Saruboceq:

AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq:
------------------------------CANLARIM ÇITIRLARIM İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRR:enbuyukkk:

sağol esmerim sağol

günaydın çıtırlarımmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

allah yardimcisi olsun canim insallah basarir rabbimin izniyle dualarimiz bütün sinav lara girenlerle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

Ankım inşallah başarır .Hayırlı haberlerini bekliyoruz Şeniz

her sıkıntımızda dualarımız birbirimizle arkadaşlar. yeterki sıkıntılarımızı bildirelim

Allah hepsine zihin açıklığı versin.

O SIKINTILARI ÇOK YAŞADIKK ALLAHIN İZNİYLE BİTTİ VE ÇALIŞYORLAR
ALLAHIM YARDIMCILARI OLSUN AMİN
DUA EDECEĞİM CANIM YÜREKTEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar hepinize tşk ederim inşallah iyi geçer sınavıda bu dersi verir yarın sınavı var sürekli çalışıyor işte.
Tüm çocuklarımıza başarılar olsun herşey onlar için zaten

[ [/QUOTE]
Canım haklısın , teyzemiz doğruyu söylemiş çiçeğim .Çok öpüyorum canım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…