arkadaşlar yemek iptal oldu senağlamaeşimin amcasının oğlu vefat etti
yarın oğlen cenezesi kalkacakkk çok üzgünüm kansere yenik diüştü çok gençtiii allahtan rahmet diliyorum kederli ailesinin başı sağ olsunnn amin:Saruboceq:
sağol canımCanım çok üzüldüm .Allah geride kalanlara sabır versin .Keşke ölüm hiç olmasa
Hele bu kanser çok korkunç bir şey .Gence yaşlıya bakmıyor .Ben de anneciğimi bu hastalıktan kaybetmiştim .Tıp o kdar ilerledi deniyor , gen mucizesi bulundu deniyor ama uygulamada maalesef bir şey yok .En çok anne babası perişan olmuştur .Rabbim evlat acısı kimseye göstermesin .Allah benim ömrümü de evlatlarıma versin .Çok öpüyorum canım .
sağol canımayyy roseniiimm kıss valla bak balina aklıma gelmedi yaa.ayy çook utandıım:kedi:
kıss hamsi balığı daa kaydirigubbakcemile3.oyy oyy ctır ve taze olmak ne güzel başarabilene helaaaal olsun,güzel kalanada.tabiki şaka ,ama son söylediğim gercek canım ,ne güzel kişinin kendisi için mutlu olmanın yollarını aramak,bulmak.iste be gülüm sonuna kadar iste.hakkımızsa alırıııızzz demiiii..opuyorumnanaktan
sağol canımEsmerim başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin inşallah.a.s. a.s.
sağol canımesmerim başınız sağolsun yazık allah sabır versin öpüyorumsenağlama:teselli::teselli:
sağol canımbaşınız sağolsun canım ya. şu kanserde aldı başını gidiyor. allah ailesine sabır versin.:Saruboceq:
evet irnam evli bi çoçuk babasıydı aynı yıl evlendik işde kanser her evde var bu çağın hastalığııııı sağol canısı dostlar sağ olsunbaşınız sağolsun esmerim çok zor allah geridekilere sabır versin.mekanı cennet olsun.evlat acısı üstelik belkide oda evliydi,çocuklarıda varsa daha bir acı offff.çok üzüldüm.allah yardımcıları olsun acılarını hafifletsin.:Saruboceq:
yarın oğlen cenezesi kalkacakkk çok üzgünüm kansere yenik diüştü çok gençtiii allahtan rahmet diliyorum kederli ailesinin başı sağ olsunnn amin:Saruboceq:
başınz saolsun esmergüzeli
başınız sağolsun canım...Allah rahmet eylesin....geride kalanlarada çok sabır versin Rabbim...
sağol ank çok acı ya bekar oğlu var anne genc ya kimsenin başına vermesin amin
Başınız sağolsun esmerim..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşalllah :Saruboceq:
Zor şimdi birde genç olunca insan katlanamıyor böyle acılara .
[/COLOResmerim başınız sağolsun canım ,allah ailesine ve sizlere sabır versin ,]
amin aminnn sağol canısıssbasınız sagolsun canım benım allah rahmet eylesın rabbım kalanlara sabırlar versın saglıklar versın :çok üzgünüm:
tşk ederim yeşilimmmm sağolBaşınız sağolsun..Allah sabırlar versin...Mekânı Cennet olsun canım
tşk ederim hepinize ayrı ayrı sağolunnHepinize güzel günler diliyorum arkadaşlar... opuyorumnanaktan
Esmergüzelim başın sağolsun canım, Allah taksiratlarını affetsin, mekanı cennet olsun..
Kalanlara sabır versin... :çok üzgünüm:
sağolun canısıııbaşınz saolsun esmergüzeli
Herkese iyi akşamlaarr a.s. pek giremedim bu gün..a.s.
16 yıldır görmediğim bir arkadaşım geldi..beni arıyormuş..:1hug:
Laf biter mi tabi..kaç sene olmuş..neler neler geçmiş..:dance:
Ama dostluk bitmiyormuş gerçekten..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?