40 ve +40 yaş

başınız sağolsun canım...Allah rahmet eylesin....geride kalanlarada çok sabır versin Rabbim...

sağol canım

sağol canım

Esmerim başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin inşallah.a.s. a.s.
sağol canım
esmerim başınız sağolsun yazık allah sabır versin öpüyorumsenağlama:teselli::teselli:
sağol canım
başınız sağolsun canım ya. şu kanserde aldı başını gidiyor. allah ailesine sabır versin.:Saruboceq:
sağol canım
evet irnam evli bi çoçuk babasıydı aynı yıl evlendik işde kanser her evde var bu çağın hastalığııııı sağol canısı dostlar sağ olsun
:Saruboceq: hepinize yürekten tşk ederim
:

Başınız sağolsun esmerim..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşalllah :Saruboceq:
Zor şimdi birde genç olunca insan katlanamıyor böyle acılara .

[/COLOResmerim başınız sağolsun canım ,allah ailesine ve sizlere sabır versin ,]

Canım üzüldüm. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Hepinize güzel günler diliyorum arkadaşlar... opuyorumnanaktan
Esmergüzelim başın sağolsun canım, Allah taksiratlarını affetsin, mekanı cennet olsun..
Kalanlara sabır versin... :çok üzgünüm:

Herkese iyi akşamlaarr a.s. pek giremedim bu gün..a.s.
16 yıldır görmediğim bir arkadaşım geldi..beni arıyormuş..:1hug:
Laf biter mi tabi..kaç sene olmuş..neler neler geçmiş..:dance:
Ama dostluk bitmiyormuş gerçekten..:1hug:

Başınız sağolsun esmerim..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşalllah :Saruboceq:
Zor şimdi birde genç olunca insan katlanamıyor böyle acılara .
sağol ank çok acı ya bekar oğlu var anne genc ya kimsenin başına vermesin amin
[/COLOResmerim başınız sağolsun canım ,allah ailesine ve sizlere sabır versin ,]

sağol canısı inanki üzüntüm azaldııııı sizler varsınız yaaa
basınız sagolsun canım benım allah rahmet eylesın rabbım kalanlara sabırlar versın saglıklar versın :çok üzgünüm:
amin aminnn sağol canısıss
Başınız sağolsun..Allah sabırlar versin...Mekânı Cennet olsun canım
tşk ederim yeşilimmmm sağol

Hepinize güzel günler diliyorum arkadaşlar... opuyorumnanaktan
Esmergüzelim başın sağolsun canım, Allah taksiratlarını affetsin, mekanı cennet olsun..
Kalanlara sabır versin... :çok üzgünüm:
tşk ederim hepinize ayrı ayrı sağolunn

başınz saolsun esmergüzeli
sağolun canısııı
------------------------bügünkü yaşadığımı asla unutamayacağım-------------------:çok üzgünüm:allahım çok büyük bi acıydı ailesi perişan bi durumda ağlıyorlar kendini mezarın içine attılar oğlunu çıkaryorlar karısı atıyor karısını çıkaryorlar ölenin annesi kardeşleri atıyor ya bu nakadar acıki onlarda ölmek istiyorlar çok üzüldüm tarifi anlatamaz bi acıydııı kıslar arkadaşlar gercek dostlarım bügün çok çok kötü bi gündü benim için :a015::a015::a015:

esmerim tekrar başınız sağolsun genç ölümü çok zor allah sabır versin allah bizlere göstermesin allah ailesine büyük sabır versin kendini bırakma allahtan gelmiş acı büyüksenağlama

a.s. günaydın a.s.

:1hug: hayırlı cumalar arkadaşlar. :1hug:

166 yıldır,bayaa bi zaman çiçeğim,laf bitmez tabi kaydirigubbakcemile3.
eskilerden yad etmişsinizdir.ooo sen dün nostalji takıldın desene.ayy canım sevindim adına,eski bir dostu görmek çok güzeldir tabikii. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…