kısss o parayı bana vereydinde burnumu yaptıraydım rosum yaa.
Dağ çiçeğim sağol canım Şenizİrnam yine beni güldürdün , alemsin kıssopuyorumnanaktanburun ameliyatı ha :jeyyar:Bu arada şimdi sen beni tombalak birşey sandın herhalde:jeyyar:Yok canısı boyum 160 kilom 54 .Aslında göbek filanda yok ama , maksat daha ince olmak:icecream:Tabi incelen ben değil cüzdan oldudelikafaduldenİşte gençlikte maddi sıkıntılardan bunları yapamadık diye , şimdi biraz kendimde hak görüyorum .Fayda etse neyse ama bir işe yaramıyor.Keşke o para daha yararlı bir işe gitseydi.Çok öpüyorum birtanelerim Şeniz
Aynı boyda,2 kilo fazlam var benimm..
Dağ çiçeğim sağol canım Şenizİrnam yine beni güldürdün , alemsin kıssopuyorumnanaktanburun ameliyatı ha :jeyyar:Bu arada şimdi sen beni tombalak birşey sandın herhalde:jeyyar:Yok canısı boyum 160 kilom 54 .Aslında göbek filanda yok ama , maksat daha ince olmak:icecream:Tabi incelen ben değil cüzdan oldudelikafaduldenİşte gençlikte maddi sıkıntılardan bunları yapamadık diye , şimdi biraz kendimde hak görüyorum .Fayda etse neyse ama bir işe yaramıyor.Keşke o para daha yararlı bir işe gitseydi.Çok öpüyorum birtanelerim Şeniz
Yok canısı boyum 160 kilom 54 .Aslında göbek filanda yok ama , maksat daha ince olmakTabi incelen ben değil cüzdan olduİşte gençlikte maddi sıkıntılardan bunları yapamadık diye , şimdi biraz kendimde hak görüyorum .Fayda etse neyse ama bir işe yaramıyor.Keşke o para daha yararlı bir işe gitseydi.Çok öpüyorum birtanelerim
rosenim geçmiş olsun canım,,,bence hiç gereği yokmuş yaptırmanın ,zaten normal kilodasın,,,neyse o paranın çıkacağı varmışşş
Kızlar sizler de birşeyler yapmaya çalışıyormusunuz , yoksa bir ben miyim ?Hadi itiraf edin bakayım , herhalde yaşamımız sadece çocuklar ve ev değil .Bir ara İrnacığım evde plates yapıyordu .İrnam devam ediyormusun faydasını gördün mü bilmiyorum .HepiniziŞenizŞeniz
rosenim ben canım isterse yürüyorum,,yürümeyi çok severim,,yediğime dikkat ediyorum , bu kadar ,,oğlum anne seni spora yazdırayım git diyor,,ben istemiyom
zor geliyor gitmek tembellikten,,zaten berkle doğal spor yapıyorum,,,öyleyken bile kilo veremiyomÇok üzgünüm çoook
hemde ne yaralı iş yapmış olurdunn . beğenmediğim burnumu yaptırarak.:roflol: :roflol:
şaka sulatanım şaka,ayy canım ben seni tombiş değilde hani,çoğu kişilerin hoşuna giden balık etlilerden sanıyordum.bence boyunda kilonda tam ideal,zemuszemus
benim şuan ki kilomda aynı oldu.ve bana tanıyanlar ancak karı oldun diyorlarr..kaydirigubbakcemile3 öncesinde neydim acaba fisfisfis
inan rosum kilon gayet normal,ama sen oturduğunda katlanmasın istiyorsun sanırım.kısss zor be güzelim bu yaştan sonra.yeterki bundan sonra o kiloyu muhafaza etmene bak.hiiiiçç de o tatlı canını sıkma.öpüyorum,opuyorumnanaktan sağlıklı günler hepimizin olsun. :Saruboceq:
herkeze güzel günler altın kızlaarrr. :1hug: opuyorumnanaktan
güneşim bi yaştan sonra alınan kilolar çok zor veriliyor,canım benim artık oturmuş oluyor ne hikmetse.
ya hihoyyyt bizler gercekten altın cıtırlarız bee,
ah hanımlar kilo ciddi iş. şimdi ne diye bu konuyu açtınız. hemde benim yarama tuz bastınız. kaydirigubbakcemile3 son 5 yıldır aşırı kilo aldım. itiraf ediyorum. senağlama ama hiç dertte etmiyorum. boşver deyip geçiyorum. yıllardır kiloya hasret kalmış biriydim. emekli oluncada gelsin kilolar dedim.delikafadulden çocuklarım kızıyor banada. çok kilo aldın zayıfla diye başımın etini yiyorlar. benim bir tek fazlalığım karın bölgemde var. onlarıda veririm zamanla artık.naniknanik
selâmlar
hiç ara vermeden yürümek en güzel spor bence de. yağlanmadan önlem almak lâzım.
biraz tembelmiyiz neyiz? ben de biraz aldım hiç hoşnut değilim. öyle çok kilom yok ama gönül ince olmak istiyor herkes gibi. bir yaştan sonra zor incecik olmak
sağlık, huzur, bolluk diliyorum bu yeni temmuz ayında
çıtırlar hiç birinizi alıntı yapmıyorummmmm
hepniz birbirinizde tatlı şekersiniz
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sizdeki kilomu:):):)
bendeki bina kat kat göbekkkkkkkk ama ben bu kat kata razıyım yeterki sağlık olsun
onemlisi bu sağlıkkkk
her şey parayla alınır ama sağlık alınmazzzzzz
hepinizi çok çok öpüyorummm:)muçukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
İlahi rosen verdin parayı ama cüzdan inceldi ha.
arkadaşlar yemek iptal oldu senağlamaeşimin amcasının oğlu vefat ettiçıtırlarım yarın gelinkızım ve ailesi akşam yemeğine gelecekler
inş her şey yolunda gider kalabalık geleçeklerrrrr kalbalık bi aile allah yardımcın olsunnnn:)
Canım çok üzüldüm .Allah geride kalanlara sabır versin .Keşke ölüm hiç olmasaarkadaşlar yemek iptal oldu senağlamaeşimin amcasının oğlu vefat etti
yarın oğlen cenezesi kalkacakkk çok üzgünüm kansere yenik diüştü çok gençtiii allahtan rahmet diliyorum kederli ailesinin başı sağ olsunnn amin:Saruboceq:
Kızlar hepinize güzel şeker yorumlarınız için teşekkür ediyorum .Gelelim İrnacığım şu balık eti olayına:icecream: Şimdi şekerim unutmaki balinada bir balıktırdelikafaduldenSen balık eti derken hangi balıktan bahsediyorsun canikom:jeyyar:Kıss yerim senin o tatlı dilini Şeniz Demek herkesin hoşlandığı balık eti haaalülülülülülü Bir söz ancak bu kadar ince ve güzel anlatılabilir.
Şaka bir tarafa güzellik konularını artık pek takmıyorum .Ama yine de dönem dönem taktığım oluyor tabiki :bbo:Hem niye oturunca karnım katlansın ki .Katlanmasın efendim naniknanik Ben her daim taze ve güzel olmak istiyorum :jeyyar:İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenciymişdelikafaduldenSanki bu laf pek olmadı ama olsun ben yine de söylemiş olayım .Hepinizi koklaya koklaya öpüyorum casnım arkadaşlarım .İyi ki varsınızŞeniz
arkadaşlar yemek iptal oldu senağlamaeşimin amcasının oğlu vefat etti
yarın oğlen cenezesi kalkacakkk çok üzgünüm kansere yenik diüştü çok gençtiii allahtan rahmet diliyorum kederli ailesinin başı sağ olsunnn amin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?