a.s. günaydın a.s.
:1hug: hayırlı cumalar arkadaşlar. :1hug:
166 yıldır,bayaa bi zaman çiçeğim,laf bitmez tabi kaydirigubbakcemile3.
eskilerden yad etmişsinizdir.ooo sen dün nostalji takıldın desene.ayy canım sevindim adına,eski bir dostu görmek çok güzeldir tabikii. opuyorumnanaktan
esmerim
lmaz:irnam 166 yıl kıs kimki bu yaşa gelenzemuszemus
--------------[
Günleriniz aydın, Cumanız hayırlı olsun
Daha ne yanlışlıklar yapacağız bilmem artık 166 Yıl hahahaha
İrnam gülelim diye düzenlemedim. İstersen düzenleriz
dursun canım benim yaa bende çookk güldüm.
hele bi çieçekte görsün ,öğrensin arkadaşının gercek yaşını :roflol: :roflol:
canım öpüyom seni,çok telşekkürler teklifin için. opuyorumnanaktan
arkadaşlar yemek iptal oldu senağlamaeşimin amcasının oğlu vefat etti
yarın oğlen cenezesi kalkacakkk çok üzgünüm kansere yenik diüştü çok gençtiii allahtan rahmet diliyorum kederli ailesinin başı sağ olsunnn amin:Saruboceq:
Kızlar hepinize hayırlı cumalar çok öpüldünüz Şenizopuyorumnanaktan
Bu arada bugün kendime bisiklet aldım kaydirigubbakcemile3Hayatımda bisiklet sürmedim ama binebilmeyi çok istiyorum .Araba kullanıyorum ama bisiklet daha zor gibigamyoncuiremsu Nasıl öğreneceğim bakalım .Akşam eşim öğretecek dua edin rezil olmayayım:jeyyar:Arkadaşlar Avrupa da hep bizim jenerasyon bisiklete biniyor. Bisiklet oralarda ulaşım aracı .Bizde ise gençlere özel eğlence aracı .Bu nedenle tedirginim .Tuhaf bakanlar olusa hiç öğrenemem :çok üzgünüm:Bakalım artık bana kalsa çocuk bisikletinle öğrenirdim amalülülülülülü daha kolay olurdu bu kocaman şey de denge nasıl sağlanacak fisfisfisSonra sizlere gelişmeleri yazarım .Bakarsınız hızımı alamam motosiklet alırım :sm_cool:
heyttt beee kim tutar seniii.alkisalkisalkis
rosenim bende ehliyet var ama araba sürmeyi bilmiyorum.ama bisiklet sürmeyi biliyorum.kaç sene önce oldu öğreneli,önceki oturduğumuz yer müsaitti,binip gezebiliyordum,ama 10 yıldır hiiiç binemedim çocuklarda büyünce bisiklet felanda kalmadı ortalıkta..unutulmazmış bisiklet öğrenildiğinde.inş. öyledir.
kolum bacağım aslında her yanım çürükler içinde kalmıştı öğrendiğimde,az düşmedim.
sana tio vereyim,bisiklete bindiğinde devamlı karşıya bakcan,eğer tam ucuna bakarsan düşersin.hadi kolay gelsin,
darısı motorsiklete yerimseniben
:çok üzgünüm:ay çok üzgünüm lereerinim ozür dilerim:çok üzgünüm: opuyorumnanaktan sağol dostlar sağ olsun canım dostummmopuyorumnanaktanCanım üzüldüm. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
amin canısı tşk ederim dostlar sağolsun opuyorumnanaktanesmer güzelim canım çok üzüldüm başınız sag olsun allah sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?