- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
ahhh aahhhh ben istiyom ammaaa nerdeeeee...:1no2:
esmerim ,keşke bi bant felan şapıştırım girseydin canım yaa,çamur banyosu hoş olurmuş.nasip değilmiş demkki.birdahakine inş.
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
İrna gel gidelim seninle çamur güreşi neyim filan yaparız sonrada güzel bir ciltle geri dönüp hava atarız burada ne dersinüstünede hamam ve masaj ohhhhhh keyfe bak be hihoyyyt
ne iyi olarkiii.alkisalkisalkis..tatlım güzel bir çiltle gelirsek havada atarım göbeciktee hemdeee..hihoyyyt hihoyyyt şöleee pırıl pırl,cizgiler cubuklar gitmiişş bir cillltttt Şeniz
ne iyi olarkiii.alkisalkisalkis..tatlım güzel bir çiltle gelirsek havada atarım göbeciktee hemdeee..hihoyyyt hihoyyyt şöleee pırıl pırl,cizgiler cubuklar gitmiişş bir cillltttt Şeniz
Esmerim iyi yapmışsın dinlemmişsin işte sende keşke bende kaplıcaya gidebilsem çamurlara girip çıksam hamamda yıkansam bide masaj yaptırdımmı deymeyin keyfime.hihoyyyt[[
ahhh aahhhh ben istiyom ammaaa nerdeeeee...:1no2:
yerimsenibenANKARAYA GELİRSEN KAPLICILARI ÇOK VAR AYAŞ KAPLICASIII VE İÇMECESİİİİ RESMEN İSAHALLLL OLUYORSUNNN MEMELEKETİMMİN HER YERİ GÜZELLLL YAAAopuyorumnanaktan
esmerim ,keşke bi bant felan şapıştırım girseydin canım yaa,çamur banyosu hoş olurmuş.nasip değilmiş demkki.birdahakine inş.
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
GÜZEL OLURDA BEN DÜŞÜNMEDİM AMELİYAT BANDIM VARDI ALSAYDIM YANIMAA NE GÜZEL OLURDIIIII CAMUR YÜZÜME SURDUM ELLERİME AYAKLARIMA SÜRDÜM Bİ YUMŞAMA OLDU PIRIL PIRILLLL SANKİ YAĞLI KREM SÜRMÜŞ GİBİİİİ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-[/COLOR
Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyincebir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_coolluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyyy çok mutluyummm düşüne biliyormusunuz küçücük bebbekkkkkkk
Yerim ben onu yerim sengözlerimebaksanab
ALLAH'ım bu duyguyu herkese tattırsın :Saruboceq:
Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyincebir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_coolluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?