Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyincebir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_coolluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyyy çok mutluyummm düşüne biliyormusunuz küçücük bebbekkkkkkk
Yerim ben onu yerim sengözlerimebaksanab
ALLAH'ım bu duyguyu herkese tattırsın :Saruboceq:
tşk ederimopuyorumnanaktanselamlar hanimlarrr
esmer güzeli paylasimlarin icin tesekkürler emegine saglikopuyorumnanaktan
sanada hayırlı günleropuyorumnanaktangüzel paylaşımlar için emeğine sağlık esmer ablam
hepinize hayırlı günler diliyorum...............
bizim torun ne zaman olacakiiii ank06kaydirigubbakcemile5
Ay ne güzel kutluyorum seni arkadaşım ne kadar güzel bir haber böyle hihoyyyt darısı bizlerede olsun inşallah :ecrin_bebek:
:lepi:eeeeeeeeeee aması ne ank06kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıEsmerim sağol güzel fıkralar ama.
:çok üzgünüm:yok daha torunnnnkütahyada kaplıca çok demek.şanslısınız valla,eee anlat çildin güselmii :jeyyar:
bak eğer öyleyse ,tası tarağı toplayım geliyormuşum kütahyaya kaydirigubbakcemile3.
e bu yaştan sonra kaplıca lazım bize demiii kaydirigubbakcemile3[/vereliniortakbende giderim bak benler çok yaşlılk benleri var çıtır irnammmmma.s.
ayy ayyy ne güzell haberrr.fatocuumm,hayırlısı olur inşallah.sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tatlım.gözün aydııınnn.
ilk torunmu olcak fatooo..oohh ohhh torunlar çoğalıyorr.
ank racım inşallah canım darısı sana,çiçeğime esmere,ayy esmerin vardır belkide CADIARZU
canım benim hayırlı olsun ,sağ salim kcağınız almayı nasip etsin allahım
kimbilir ne hazırlıklarda yaparsın,malum kütahyanın adetleri de vardır:lepi:
esmerim emeğine sağlık fıkralar çok güzel
arkadaşlar esmerimin torunu henüz yok kızlar bekar,oğluşuda yeni nişanlıopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun..:Saruboceq:Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyincebir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_coolluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum,kızı öss de il birincisi türkiye de 94. olmuş.çok sevindim çok mutlu oldum.ama canımy çok çalıştı çabaladı azmetti ve başardı inşallah iyi yerlere gelecekopuyorumnanaktan
kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum,kızı öss de il birincisi türkiye de 94. olmuş.çok sevindim çok mutlu oldum.ama canımy çok çalıştı çabaladı azmetti ve başardı inşallah iyi yerlere gelecekopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun..:Saruboceq:sağlıkla inşallah.opuyorumnanaktan
Ne güzel haberler duyuyoruz bu günlerde..opuyorumnanaktan Darısı başımıza inşallah.:Saruboceq:a.s.
Ne mutlu ailesine şimdi darısı tüm çocuklarımıza olsun inşallah :Saruboceq:
Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyincebir an unutuvermişim :1shok:
Ne güzel , tebrikler canım :) İnan çok sevindim ŞenizUnuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyincebir an unutuvermişim :1shok:
Canım elbette göreceksin , ayrıca bu yaşlarda küçük çocuğu olmak ne güzel :)) Yaşını anlıyamazlar birtanem Şenizterlik[B .!.:Geç evlenip çocuk küçük olunca böyle düşünülür... değilmi kızlar... sengözlerimebaksanab[/B]
Canım elbette göreceksin , ayrıca bu yaşlarda küçük çocuğu olmak ne güzel :)) Yaşını anlıyamazlar birtanem Şeniz
iyi geceler hanimlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?