40 ve +40 yaş

günaydın çıtırlar
nasılsınız günüzü aydın gönlünüz şen olsun
çok güzel paylaşımlar emeğinize sağlıkkkkk
evet bende kaynayaım ama dur bakaılaım henüz bi şeyin görmedik çiçim ayları inş gormem:))))))))))))))
kırşhirden sevgiler
haftanız şen olsun sağlıklı olsunnnnnn:)))))))))))))))))))))))))))

slm dostlarım nasılsınız hepinize sağlık huzur mutluluk diliyorum herşey gönlünüzce olsun .....

ıyi haftalar canlarım umarım haftanız güzel ve bereketli gecer a.s.
Ev hanımı fıkraların çok güzel canım paylaşımın için tşkr ederim inan moralimi düzeltiyor bazan çok sıkkın oturuyorum ama neşeli kalkıyorum saolasın bitanem.:1hug:
Yeşilim ablam ne güzel koymuşsun da resmi biz nasıl gideceğiz bak şimdi orda olmayı nasıl isterdim bana neeeeeeeee ben orda olmak istiyommmmmmmm

iyi haftalar hatunlar a.s.
SİZEDE İYİ HAFTALARopuyorumnanaktan
selamlar kizlar mutlu saglikli bir gün güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan

iyi günler hanımlar hepinize iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorumopuyorumnanaktan
BVİZDE SENİ ÖPTÜKopuyorumnanaktan
slm dostlarım nasılsınız hepinize sağlık huzur mutluluk diliyorum herşey gönlünüzce olsun .....

İYİZ YA SENNNNNNopuyorumnanaktan
-------------------İyi haftalar canlarım umarım haftanız güzel ve bereketli gecer
Ev hanımı fıkraların çok güzel canım paylaşımın için tşkr ederim inan moralimi düzeltiyor bazan çok sıkkın oturuyorum ama neşeli kalkıyorum saolasın bitanem.
Yeşilim ablam ne güzel koymuşsun da resmi biz nasıl gideceğiz bak şimdi orda olmayı nasıl isterdim bana neeeeeeeee ben orda olmak istiyommmmmmmm
--------opuyorumnanaktan--HANİ BİZE SİMMMMMMMMMopuyorumnanaktan

Mutlu bir hafta diliyorum..a.s.
Bu sıralar pek katılamaz oldum
Sıkıntılar üst üste hep..:sm_confused:
Bu gün kan vermeye gittim almadılar benden:mymeka:
Biraz tansiyon düşmesi oluyor deyince..:a015:
Keşke demeseydim..defalarca verdim çünkü ben..fisfisfis
Daha sonra tekrar giderim..nasıl olsa beni unuturlar..:1rolleyes:
Bir daha söylermiyim hiç..:1no2:

Temel ve dursun yaz tatillerinde Antarktika'ya gitmeye karar vermişler. Uzun bir yolculuktan sonra buzlar diyarına varmışlar. Bir rehber bulamadıklarından kendileri gezmişler uzun buz ovalarını. ertesi sabah bir rehberle anlaşarak kıtanın en güzel yerlerini rehber eşliğinde gezip merak ettiklerini soruyorlarmış. Bir ara Temel rehbere seslenerek
- " Pardon burada hiç beyaz kadın var mı ? " diye sormuş,
- Rehber "Tabiî ki var, buradaki kadınların yüzde doksanı beyazdır" demiş.
- "Peki siyah kadın var mi?"
- "Eh bir kaç tane var bu civarda"
- "Pekİ siyah beyaz kadın var mı" rehber son derece şaşkın bir şekilde
- "Tabiî ki hayır ben hiçbir yerde rastlamadım böyle kadına" Cevaptan hiç de hoşnut kalmayan Temel Dursun'a dönerek
- " Ula dursun yoksa dün akşamkiler penguen miydi

Erkek: Tanrım, Kadınları niye bu kadar güzel yarattın?
-Tanrı cevaplamış:'Aşık olasınız 'diye...
-Erkekeki niye bazen aptal oluyorlar?
-Tanrı:Onlar da size aşık olabilsinler diye....

GÜNAYDINNNN
ÇITIRLARRRRRRRRRRRR
------------------------------ AS GÜNEŞıM :)))))))))))))NE KADAR GÜLDÜM YA EMEĞıNE SAĞLUK:)
D@ĞıM BıDAH SOYLEME :)NE VAR HASTAMI VAR CANIM GECMıŞ OLSUNNN
HEPıNıZE TŞK EDERıM HEPıNıZE ıYı GÜNLERR
---------------------------------Aşağıdaki mektup, tecrübeli bir annenin kızına yazdığı nasihatlerdir:

Yavrum! Şimdi sana kırk yıllık evliliğimin tecrübelerine dayanarak bazı nasihatlerde bulunacağım. Bu nasihatlerime uyarsan dünyada mutlu bir ömür geçirdiğin gibi, ahirette de ebedi saadete ulaşırsın.

1- Kanaatkâr ol! Yani, kocan tarafından getirilen yiyecek ve giyecek her şeyi memnuniyetle kabul et! Çünkü, kanaat, kalbi huzura kavuşturur.

2- Söylenenleri daima iyi dinle ve kocanın meşru emirlerine itaat et!

3- Evin ve her şeyin her zaman, temiz, muntazam ve düzenli olsun!

4- Eşinin yemek saati ile uyku saatine dikkat etmelisin! Açlık insanı huysuz eder, uykusuzluk ise, öfkelendirir.

5- Evinin mallarını ve eşyasını iyi koru! Yaptığın işleri, iyilikleri başa kakma! ıyiliğe karşı iyilik çabuk unutulur, fakat kötülüğe karşı yapılan iyilik unutulmaz.

6- Eşinin yakınlarına güzel muamelede bulun! Kocanın hatalarını, yalnız iken, yumuşak bir şekilde söyle!

7- Kocanın sırlarını hiç kimseye söyleme! Karı-koca arasındaki sırlar kabre beraberlerinde gömülmelidir.

8- Eşinin üzüntüsünü ve neşesini paylaş! Ona her yönüyle iyi bir hayat arkadaşı ol! Yalan, yuvayı içten içe yıkan bir kurttur.

9- Aranızdaki problemleri kendiniz halledin! Sakın bunları, bize ve başkasına taşıma! Kimseden medet umma!

10- Kocandan, almakta zorlanacağı, gücünün yetmeyeceği şeyleri isteme!

11- Kadının güzel huylusu, eşine Cennet nimetidir. Sen kocana Cennet nimeti ol! Azap çektirme!

12- Bunları yapabilmen, ancak, onun isteklerini kendi isteklerine, onun rızasını kendi arzularına tercih etmenle mümkün olabilir. Hep kendi istek ve arzularını ön plana çıkartırsan, bu nasihatleri tutman mümkün olmaz.

13- Beş vakit namazını şartlarına uygun kılmazsan zaten bu, felaket olarak sana da kocana da çocuklarına da yeter. Beş vakit namazın doğru olması için gusül ve abdestin doğru olması lazım. Bunların faydasını görmen için itikadının doğru olması lazım. Doğru itikad ehl-i sünnet itikadıdır. Her şeyden önce bunları öğrenin ve tatbik edin. Bunlar varsa her şey zamanla düzelir. evlilik ve aile.com alıntı

emeğine sağlık bacım aynen katılıyorum bizler bunları yaparak 31seneleri devirdik çok şükür inşallah gençlerde okuyup öğrenirler...hep mutlu olurlar

selamlar kizlar

esmer güzeli emegine saglik canim benim evet gercekten okunmasi gereken cok güzel bilgiler öptüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…