40 ve +40 yaş

esmerim şimdi okudum. ay çok geçmiş olsun be güzelim. o sancıları çok çektim bende. allah kuvvet versin. bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah. ah ah ana olmak kolay değil. evladımızın canı yanınca içimiz cız eder. allah acılarını göstermesin. opuyorumnanaktan

aaaa unuttum doğru ev taşıcaktı sular kesik diye ertelemişti
buğün temizlik yapıcaktı

leydi slm nasıl geçti buluşma
valla hiç buluşmaları kaçırmıyon bakıyomda

vallahi öyle oluyor.:roflol::sm_cool: eh yılların acısını böyle çıkarıyorum. :teytey: kendimi çalışmaya adamış dünya ile ilişkimi kesmiştim. şimdi emekli olunca yapamadıklarımı yaparak geçmişin intikamını alıyorum.:roflol::roflol::roflol::1hug:

Canımsın :)) Ben yine de kendimi suçluyorum , ne bileyim demek ki bizi yakın gördüler o saatte gelmeye kalktılar .Kesin darıldılar keşke uygun bir ortamda olsaydık .Çok öptüm tatlım .
suçlu değilsinkii canısıııı zadece zamansız gelen misafirr:)

evet ya çok şükür taş yokmuş kum olabilirmiş birgünde dort defa gitmişşşş dokturaaa işte gormeyince bende uzak hiç rahat değilimm

tşk ederim sağolunnnnn iyiki varsınızz

selam irnam opuyorumnanaktan

esmer güzeli geçmiş olsun cnm :teselli:
sağol işte uzuk olunca her şey zorrrrr opuyorumnanaktan

Esmerim..çok geçmiş olsuna.s.
Allah şifa versin..:Saruboceq:bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah..:1hug:
tşk ederim sağolunnnnopuyorumnanaktan

geçmiş olun canım benim uzakta olunca zor oluyor işteopuyorumnanaktan
tşk ederim sağolopuyorumnanaktan

günaydınlarrr hepiçiginize güzel hafta sonlarıııııııkaydirigubbakcemile3sositososito
esmer güzelim çokkk geçmişler olsunnnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…