Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-------------------------TŞK EDERİM SİZİNDE KUTLU OLSUNesmer güzeli seninde anneler gününü kutluyorum canım bu ne acele oğlun daha çok küçük ya o mu istiyor
oy oy oy boncuğum gelmiş ablasının güzeli hoş gelmiş,nasılsın ,arada banada uğra çay içmeye beklerimiyi gecelerrr.........
evhanımı ağzını öpeyim valla moral verdin bana ,eline sağlık pastada çok nefis görünüyor![]()
güzel arkadaşlarım hadi atalım şu sıkıntıları üzerimizden bize yakışmıyor anneaneler babanneler buyrun pastaya aaa daha torun bakacaz kız oğlan evlendirecez demi ama önümüzde uzun tatlı yorgunlukla güzel günler var neşeyle inşallah
Hayırlı günler çıtırtlar...
Nasılsınız bu gün moreller iyidir inş...
Güneş 55 ablam tez iyileşirsin inş...
bol güneşli güzel günler geçiririz inş.:1hug:a.s.
tÜnaydınnn
h anımlar yarın gırmeyceĞım analar gÜnÜz kutlu olsun bÜyÜklerımın ellerınde kÜÇÜklerımın gÖzlerınde operım
----------------- herkes ıyı ve gÜzel olsun herkese bol saĞlık dılıyorum allahımda Şıfa dılıyorum amın deyın Çıtırlarrrr
-------------------------kızlar bende oĞluma kız baktım dÜn gece Çok kÖmık bı Şey kız annesı ne dedı bu oĞlan Çok bÜyÜk kızımda gÜlmekten yıkıldım -kızının yaŞını sordum 21 benım oĞlan 19 neyse:):) oĞlana Çok sÜt ıÇırdım kemık bÜyÜkkk :):)yaaa buda dÜn akŞamkı macarammmmm
gecensene atladınmı gercekten gidiyormı acaba sıkıntılar.ya bende gül ağacının dibine çölden çöpten ev yaptım.umut işte,ilk kez denedim bakalım olursa valla inancam bu kez.afiyet şekerler olsun güzel boncuğum benim bak bide hıdırellezde ateşten atlayabilseydim atacaktım tüm sıkıntılarıda tek ayak enişten salmadı zaten sandelyeyle iniyorum 2 katı asansörde bozuk gülelim birazda demi ama güneş ne güzel fıkra yazmış okudunmu şimdi ona gülüyorum
sağol canım hepimizin anneler günü kutlu olsun.tÜnaydınnn
h anımlar yarın gİrmeyceĞİm analar gÜnÜz kutlu olsun bÜyÜklerİmİn ellerİnde kÜÇÜklerİmİn gÖzlerİnde operİm
----------------- herkes İyİ ve gÜzel olsun herkese bol saĞlık dİlİyorum allahımda Şİfa dİlİyorum amİn deyİn Çıtırlarrrr
-------------------------kızlar bende oĞluma kız baktım dÜn gece Çok kÖmİk bİ Şey kız annesı ne dedİ bu oĞlan Çok bÜyÜk kızımda gÜlmekten yıkıldım -kızının yaŞını sordum 21 benİm oĞlan 19 neyse:):) oĞlana Çok sÜt İÇİrdİm kemİk bÜyÜkkk :):)yaaa buda dÜn akŞamkİ macarammmmm
esmerim çok küçük oğlun ,benden abla nasihatı everme sakın ,çocuk bunlar daha ,evliliği bir şey sanıyorlar,,,kaynanaya bak daha ilk günden öylemi denir , yinede siz bilirsiniz tabi
şimdi sıra geldi irnama...
anneanne olacağının haberini aldığı an. artık kim çektiyse... hehehehe
hayırlısı olsun
![]()
Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum...Hastalarımıza şifa.a.s..Esmer im şok oldum,daha çok küçük oğlun,:1shok:aceleniz ne,biraz gençliğini yaşasın di mi amaa.s
Bu barada kızlar First Lady ablam Ankara ya geliyor.kaydirigubbakcemile5Tabi kızıda beraber.hihoyyythihoyyytBende ne ballıymışım ha..Hepiniz gelseniz keşke..Ankara da olanlarınız varsa,küçük te olsa bi buluşma yapalım diyoruz..:lepi:Haziranda da Candy38 im gelecek.:1hug:Ay beni hayecan bastı valla..:sm_cool:
slm nasılsınız
içimde anneler gününün burukluğu var........
hepinizin anneler gününü kutluyorum......... ablalarım......