40 ve +40 yaş

esmer güzeli seninde anneler gününü kutluyorum canım bu ne acele oğlun daha çok küçük ya o mu istiyor

esmer güzeli seninde anneler gününü kutluyorum canım bu ne acele oğlun daha çok küçük ya o mu istiyor
-------------------------TŞK EDERİM SİZİNDE KUTLU OLSUN
OĞLAN EVLENMEK İSTİYORRRkaydirigubbakcemile3 KÜÇÜK AMA ÇOK İSTEDİ BAKMAYA GİTTİKK KIZIN YAŞI BÜYÜK ÇIKTIIIyerimseniben

ARKADAŞLAR BUNU OKUDUM ÇOK DUYGULANDIM SıZDE OKUYUN LUTVENNN
-------------------------------------ANA KUZUSU

Cuma namazındaydık. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaşlı adam, farza kalkarken arkaya döndü ve boşluğun gerisinde duran 14-15 yaşlarındaki gence:
- Saf'ı doldur evlâd, dedi. Gel yanıma.
Çocuk, mahcup bir ifâdeyle:
- Mümkünse burada kılmak istiyorum, diye kekeledi. Oraya başkası geçebilir.
Yaşlı adam, çocuğun üzerinde bulunduğu uzun tüylü yeşil halıyı göstererek:
- Ne o dedi. Yoksa orası daha yumuşak diye mi gelmiyorsun?
Ve öfkeyle devam etti:
- Anne kuzusu, ne olacak...
Namaz bittiğinde, yaşlı adamın Cuma'sını tebrik ettim. Arkadaki genç de gelerek onun elini öptü. Adam, söylediklerine çoktan pişman olmuştu. Delikanlının nurlu yanaklarını okşarken:
- Sana 'anne kuzusu, dediğim için kusura bakma yavrum, dedi. Bir anda ağzımdan kaçtı işte...
Çocuğun gözleri dolu doluydu. Başını yere eğerken:
- Bu söylediklerinizde haklısınız efendim, dedi. Üzerinde namaz kılmak için ısrar ettiğim halı, vefât ettiğinde annemin tabutuna örtülmüştü. Orada secdeye kapandığımda, sanki beni kucaklamış gibi oluyor da...
:(:(:(

işimdi gençleri anlamak zor daha çok erken hayatı tanımadan evlilik çok zor okuyormu hayırlısı olsun

iyi gecelerrr.........
oy oy oy boncuğum gelmiş ablasının güzeli hoş gelmiş,nasılsın ,arada banada uğra çay içmeye beklerim
kalpli-pasta.JPG

güzel arkadaşlarım hadi atalım şu sıkıntıları üzerimizden bize yakışmıyor anneaneler babanneler buyrun pastaya aaa daha torun bakacaz kız oğlan evlendirecez demi ama önümüzde uzun tatlı yorgunlukla güzel günler var neşeyle inşallah
evhanımı ağzını öpeyim valla moral verdin bana ,eline sağlık pastada çok nefis görünüyor
Hayırlı günler çıtırtlar...
Nasılsınız bu gün moreller iyidir inş...
Güneş 55 ablam tez iyileşirsin inş...
bol güneşli güzel günler geçiririz inş.kaydirigubbakcemile4:1hug:a.s.

maruflu slm canım bende buğün moralim güzel, amin inşallah canım

tÜnaydınnn
h anımlar yarın gırmeyceĞım analar gÜnÜz kutlu olsun bÜyÜklerımın ellerınde kÜÇÜklerımın gÖzlerınde operım
----------------- herkes ıyı ve gÜzel olsun herkese bol saĞlık dılıyorum allahımda Şıfa dılıyorum amın deyın Çıtırlarrrr
-------------------------kızlar bende oĞluma kız baktım dÜn gece Çok kÖmık bı Şey kız annesı ne dedı bu oĞlan Çok bÜyÜk kızımda gÜlmekten yıkıldım -kızının yaŞını sordum 21 benım oĞlan 19 neyse:):) oĞlana Çok sÜt ıÇırdım kemık bÜyÜkkk :):)yaaa buda dÜn akŞamkı macarammmmm

esmerim çok küçük oğlun ,benden abla nasihatı everme sakın ,çocuk bunlar daha ,evliliği bir şey sanıyorlar,,,kaynanaya bak daha ilk günden öylemi denir , yinede siz bilirsiniz tabi

afiyet şekerler olsun güzel boncuğum benim bak bide hıdırellezde ateşten atlayabilseydim atacaktım tüm sıkıntılarıda tek ayak enişten salmadı zaten sandelyeyle iniyorum 2 katı asansörde bozuk gülelim birazda demi ama güneş ne güzel fıkra yazmış okudunmu şimdi ona gülüyorum
gecensene atladınmı gercekten gidiyormı acaba sıkıntılar.ya bende gül ağacının dibine çölden çöpten ev yaptım.umut işte,ilk kez denedim bakalım olursa valla inancam bu kez.
tÜnaydınnn
h anımlar yarın gİrmeyceĞİm analar gÜnÜz kutlu olsun bÜyÜklerİmİn ellerİnde kÜÇÜklerİmİn gÖzlerİnde operİm
----------------- herkes İyİ ve gÜzel olsun herkese bol saĞlık dİlİyorum allahımda Şİfa dİlİyorum amİn deyİn Çıtırlarrrr
-------------------------kızlar bende oĞluma kız baktım dÜn gece Çok kÖmİk bİ Şey kız annesı ne dedİ bu oĞlan Çok bÜyÜk kızımda gÜlmekten yıkıldım -kızının yaŞını sordum 21 benİm oĞlan 19 neyse:):) oĞlana Çok sÜt İÇİrdİm kemİk bÜyÜkkk :):)yaaa buda dÜn akŞamkİ macarammmmm
sağol canım hepimizin anneler günü kutlu olsun.
kız sakın evlendirme yaa çok erken.noluyor hele bi bekarlığın sultanlığını yaşasın.

esmerim çok küçük oğlun ,benden abla nasihatı everme sakın ,çocuk bunlar daha ,evliliği bir şey sanıyorlar,,,kaynanaya bak daha ilk günden öylemi denir , yinede siz bilirsiniz tabi

soram güneşim yaa,hani derler yaa
kızlar kocayı ne sanır,gittiği gün usanır.
erkeklerdemi öyle sanıyor nedir.
sonra erkenden sorumluluk altına girip ezilecekler,bıkacaklar,ayyy yapmasalar keşke yaa.

hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum..Şeniz Şeniz

Canlarım tüm paylaşımlara teşekkür ediyorum

Esmer güzelim, haydi bakalım neyse hayırlısı o olsun ama oğluna söyle lütfen daha çok genç

Hafta sonunu güzel değerlendirmeniz dileğim ile....Hastalara şifa, dertlere deva, keselere bolluk

şimdi sıra geldi irnama...
anneanne olacağının haberini aldığı an. artık kim çektiyse... hehehehe

hayırlısı olsun

4302007124535AM.jpg

Yeşilim ablam sen çok yaşa :lepi:nasılda yakalamışsın :roflol: desek inkar ederidi anane olacak hala netlerde geziyooooooo :mymeka:
Arkadaşım inan çok sevindim teyzesi olarak bende bişiler örmek isterim :dance:

Nasılsınız çıtırlarıma.s.
Esmerim hayırdır daha oğlun 19 yaşındaymış bune acele canısı hele erkek çocuğu için ama hayırlısı sen daha iyi bilirsin arkadaşım.yerimseniben
Güneşim iyi olacaksın inşallah moralini düzgün tut hiç bozma canım :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarŞeniz

Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum...Hastalarımıza şifa.a.s..Esmer im şok oldum,daha çok küçük oğlun,:1shok:aceleniz ne,biraz gençliğini yaşasın di mi amaa.s
Bu barada kızlar First Lady ablam Ankara ya geliyor.kaydirigubbakcemile5Tabi kızıda beraber.hihoyyythihoyyytBende ne ballıymışım ha..Hepiniz gelseniz keşke..Ankara da olanlarınız varsa,küçük te olsa bi buluşma yapalım diyoruz..:lepi:Haziranda da Candy38 im gelecek.:1hug:Ay beni hayecan bastı valla..:sm_cool:

Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum...Hastalarımıza şifa.a.s..Esmer im şok oldum,daha çok küçük oğlun,:1shok:aceleniz ne,biraz gençliğini yaşasın di mi amaa.s
Bu barada kızlar First Lady ablam Ankara ya geliyor.kaydirigubbakcemile5Tabi kızıda beraber.hihoyyythihoyyytBende ne ballıymışım ha..Hepiniz gelseniz keşke..Ankara da olanlarınız varsa,küçük te olsa bi buluşma yapalım diyoruz..:lepi:Haziranda da Candy38 im gelecek.:1hug:Ay beni hayecan bastı valla..:sm_cool:

Bak kıskandım şimdi benimde orada olmam lazım ama değilmi buluşun anacım bakalım senağlama

iyi günler canlarım nasılsınız ladydim inşallah müjdeli haberle döner
esmerim başlamışsın kız bakmaya hayırlı olsun erken kalkmışsınız Allah rast getirsin

slm nasılsınız
içimde anneler gününün burukluğu var........ :(
hepinizin anneler gününü kutluyorum......... ablalarım......

haklısın yeŞılımmm Çok hemdee laf dınleseee aŞık olmuŞda bızım oĞlannnn:(:(
haklısın ev hanımı kız oĞlanı durdurmamıŞkı gel benı al demıŞŞŞ yaŞıda bÜyÜk ya ŞaŞırdım kaldım kızın yaŞı ÜÇ yaŞ var oĞlumdaaa:(----------------ank06 canım okumadı lıseyı bıtırdı evlenmek ıstıyor hanı erkek ÇoÇukları asker haycanı baŞlar buda askere gıtmeden evlenmek ıstıyorr
---------- gÜneŞım Çok erken ama laf dınlemıyorukııı ıŞte asker olsada belkıde sonra der dÜŞÜnÜrrr
--------murgızınannesı evet Çok erken ama okumadı lıseyı bıtırdı evlenceĞım dıyor bu kızı almasam baŞka kızı almazmıŞŞŞŞŞ bızde ŞaŞtıkkkk:)
d@ĞÇıÇeĞım ne gÜzel kk arkadaŞların bırbır gelıyor ankaraya
ıyı buluŞmalar
-----------------bız kÜÇÜk evlenmıŞızı ya bızım oĞlanda evlencekmıŞŞŞŞŞ:)
----------------fato43 tŞk ederım canım evet yaŞ 19 ama bızım oĞlan evlencem dıyor ıŞte gıttık ve bı daha gıtmemmm
----------ay ırnam ne gÜzel yazmıŞın acelecı oĞluma okuducam bak teyzelerın ne yazmıŞ dıyeeee aĞzına saĞlık canım--

Anama

Dokuz ay koynunda gezdirdi beni
Ne cefalar çekti ne etti anam
Acı tatlı zahmetime katlandı
Uçurdu yuvadan yürüttü anam

Anaların hakkı kolay ödenmez
Analara ne yakışmaz ne denmez
Kan uykudan gece kalkar gücenmez
Emzirdi salladı uyuttu

Anam doğurdu beni Sivas ilinde
Sivralan Köyünde tarla yolunda
Azığı sırtında orak elinde