40 ve +40 yaş

Günleriniz aydın, paylaşımlarınız bol olsun.

Gözünüz aydın esmerim..Günler sular seller gibi akıp gidiyor canım. Olsun kavuşmak bile başka bir haz veriyor....

TŞK EDERİM YEŞİLİMopuyorumnanaktan
yerimsenibenAY EVDE YOKLAR HİÇ Bİ EŞYENIN YERİNİ BİLMİYORKİİ ŞİMDİ TEL ACTI ANNE BEN NE YEMEK YAPIYIM AKŞAMA BEN YEMEK HAZIRLAYIMMMyerimseniben YEMEK YAPMASINIDA VE YEMEK YAPACAĞI MELZEMLERİNİN YERİNİDE BİLMİYORKİİİİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
--------------------------a.s.a.s.TŞK EDERİM GÜNEŞİM LEYDİM YEŞİLİM KUUŞUM BİİTOŞUMMM ÇİÇEĞİM
EGEM HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUNNNNŞenizŞenizŞeniz

Kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum Şeniz Dostluk , sağlık ve neşeyle opuyorumnanaktan

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:bendende size dostca ve sağlıkla kal öptüm
opuyorumnanaktan------------------------
----------------------------ŞenizŞenizŞenizŞeniz
iyi akşamlar çıtırlar
:lepi:kızım bana biraz interneti düzetiyor ben karıştırmışım galibaaaa:delphin:

kızlar çok hoş bakın

29.jpg

Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum .Az önce, kendimi kötü hissettim .Sebebine gelince eşim teğmenken görüştüğümüz bir arkadaşımız vardı .Eşide kendisi de çok iyidir .Yıllardır görmedim .Eşim devre gecelerinde arkadaşını görüyordu .Yani ben görüşmeyeli nerdeyse 26 sene oldu .Şimdi kendisi kıdemli albay emekli oldular.İstanbul a annesini ziyarete gelmiş saat gece 22.30 da eşime cepten telefon etti ve gelmek istediklerini söylediler.Ani telefon beni çok şaşırttı .Ayrıca perişan haldeydim Oturma odasını boşaltmış düzenliyorduk .Kızım saçlarına yağ sürmüştü .Ben bisklet sürmekten eşimle yeni gelmiştim .Yani durum hiç uygun değildi .Kabul edemedik ve yarın gelmelerini söyledik ama sanırım küstüler .Çok kötüyüm ya .Hayatta kırmak istemediğim insanların başında gelirler.Kötümü yaptım bilmiyorum.siz olsanız kabul edermiydiniz.Çünkü arada 26 yıl var ve ben onları çok iyi bir şekilde ağırlamak isterim .Durum bu arkadaşlar fikrinize ihtiytacım var.Biz mi hatalıyız.Aniden gece gece gelmek isteyen arkadaşlarımız mı ?

egecim manzaralar güzelmiş,adamın canına tak etmiş yazık

amcaya maşallah ,hala merak peşinde töbe töbeee

rosum.onlar senden çok iyi bir şeklide ağırlanmak beklemediklerinden o saatte demişlerdir ,aksi halde o saatte ve yıllar sonrasında gelmek istememişlerdir.acaba çok kısa bir süremi kalacaklardı.birde o var.

üzme kendini eğer niyetini söylediysen sorun yoktur bence.ve durumunuda tabii.
aslında düşünecek olursan 26 sene görüşme, sonra pat diye gecenin bi yarısında gelmek istemeleride pek hoşda gelmiyor yaa.
ne yani küstüler derken,yarın yada başka gün gelmeyeceklerinimi söylediler.
onu anlamadım.bence seni makul karşılamaları gerekiyor.
eğer küsüp trip yaparlarsa çocukluk ederler.
neyse düzelir inş. merak ederim şimdi ben,acaba geldilermi diye.
gelişmeleri yaza canım yaa.
kolay gelsin öpüyorum çoookkk opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok geç bir saatmiş canım.keşke daha önce arasalarmış sende toparlanırdın.bence darılmamaları lazım.telefon edilmesinin amacıda o değilmi yani müsait olup olmadığınızı öğrenmek için.yoksa çatkapı gelirlerdi

Evet canım..bencede 26 yıl aradan sonra çık geceyarısı gelmeye kalk.:uhm:
Bence anlayışla karşılamaları gerekirdia.s
Eğer arkadaşlarsa gerçekten..yarın geleceklerdir.:teselli:
Değillerse demekki..rahatlıklarından bu saatte gelmeye kalkmışlar..yerimseniben
Hiç kendini üzmeye gerek yok Rose cum..senin yaptığın çok doğal:1hug:

egecim manzaralar güzelmiş,adamın canına tak etmiş yazık

amcaya maşallah ,hala merak peşinde töbe töbeee

rosum.onlar senden çok iyi bir şeklide ağırlanmak beklemediklerinden o saatte demişlerdir ,aksi halde o saatte ve yıllar sonrasında gelmek istememişlerdir.acaba çok kısa bir süremi kalacaklardı.birde o var.

üzme kendini eğer niyetini söylediysen sorun yoktur bence.ve durumunuda tabii.
aslında düşünecek olursan 26 sene görüşme, sonra pat diye gecenin bi yarısında gelmek istemeleride pek hoşda gelmiyor yaa.
ne yani küstüler derken,yarın yada başka gün gelmeyeceklerinimi söylediler.
onu anlamadım.bence seni makul karşılamaları gerekiyor.
eğer küsüp trip yaparlarsa çocukluk ederler.
neyse düzelir inş. merak ederim şimdi ben,acaba geldilermi diye.
gelişmeleri yaza canım yaa.
kolay gelsin öpüyorum çoookkk opuyorumnanaktan

çok geç bir saatmiş canım.keşke daha önce arasalarmış sende toparlanırdın.bence darılmamaları lazım.telefon edilmesinin amacıda o değilmi yani müsait olup olmadığınızı öğrenmek için.yoksa çatkapı gelirlerdi
Canlarım yorumlar için teşekkür.İrnam küstüler derken " eşim yarın bekliyoruz" deyince " bakarız" gibi birşeyler söylemiş.Bir hayli canım sıkıldı .Keşke gündüz veya bir gün önce arasalardı.Dediğim gibi arada 26 sene var.İnsan devamlı görüşse sorun olmaz ama aradan bu kadar süre geçince olmuyor.Bir de çok sevdğim insanlardır .Umarım düşününce anlayışla karşılarlar.

hic sIkIlmana gerek yok canim üzme kendini zamansiz gelindigi zaman herkez ayni davranirdi
gercekten dostunuz arkadasinizsa geleceklerdir ,senin davrandigin gibi bende davranirdim üzme kendini sen opuyorumnanaktan

Evet canım..bencede 26 yıl aradan sonra çık geceyarısı gelmeye kalk.:uhm:
Bence anlayışla karşılamaları gerekirdia.s
Eğer arkadaşlarsa gerçekten..yarın geleceklerdir.:teselli:
Değillerse demekki..rahatlıklarından bu saatte gelmeye kalkmışlar..yerimseniben
Hiç kendini üzmeye gerek yok Rose cum..senin yaptığın çok doğal:1hug:
Çiçeğim sağol canım .Yazdıklarınız biraz içimi rahatlattı çünkü kendimi çok suçlu hissettim .Çok öpüyorum canım.

hic sIkIlmana gerek yok canim üzme kendini zamansiz gelindigi zaman herkez ayni davranirdi
gercekten dostunuz arkadasinizsa geleceklerdir ,senin davrandigin gibi bende davranirdim üzme kendini sen opuyorumnanaktan
Bitoosum teşekkür ederim birtanem.Ben de en çok sizlerin nasıl davranacağınızı sormak için danışmak istedim .Şenizopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRRRRRRRR
GÜNAYDIN
GÜNAYDIN
Rabbim aklimizi kalbimiz ruhumuzu iman nuruyla nurlandirsin..ümmeti muhammedin ve sizin cumaniz mübarek olsun.....AMıN
DıYORUM CANLARIM KENDıNıZE GÜZEL BAKINNNN

Günaydın çıtırlarım cumanız mubarek olsun hepinizea.s.
Rosenoire canım çok üzülmüşsün belliki geçenin bir yarısı aramışlar belkide hatalılar ama şu varki belkide o saatte geçiyorlardı sizi görüp bir çay içmek istemişlerdir ama olan olmuş artık canım üzme kendinii isterseniz siz tfln edip davet edin onları böylelikle gelirlerse sizde memnun olursunuz.:teselli:

ırnammmmm seniin bu olayı neyi gösterdi bize biliyormusun inan yazılanları okudukca okadar duygulandımki bizim buradaki dostluğumuzun ne kadar güçlü olduğunu birbirimizi okadar sevmiş ve sayarmışızki anlaşa biliyor ve üzüntülerimizi paylaşa biliyoruz özür dilemesinide affetmesinide biliyoruz sanki hepinizi okurken karşımdaydınız kızzzzzzzz yemin ederim.:1hug:
Canlarımmmm hepinizi öpüyorum.. Şeniz

Back
X