Annem kardeşimi 42 yaşında doğurdu. Neden olmasın, olur, Rabbim size de hayırlı bir evlat versin inşallah :)arkadaşlarım merhaba. 40 yaşındayım yeni evlendim geç evlilik yaptım ve evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtajla aldılar. 1 ay korundum sonra tekrar denedik tam hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye. İleri yaşta hamile kalan varmı yada bilgisi olanlar yazabilir mi.
Kimyasal hamilelik nedir ?
İnşalllah evlat sahibi olursunuzz ...
Annem kardeşimi 42 yaşında doğurdu. Neden olmasın, olur, Rabbim size de hayırlı bir evlat versin inşallah :)
annem 38 yaşında en küçük kardeşimi doğurdu. onlar için tekne kazıntısıydı benim içi facia. 19 yaşındaydım daha yeni kabullendimAllah sana da bana da hayırlı evlatlar nasip etsin canım hayırlısı ile.
İnşallah inşallah banada nasip olur çok teşekkür ederim destek ve cevap için
Olur tabi ki neden olmasın. Ama mutlaka bir doktor kontrolünde başlayın çalışmalara.
Bir ay çok kısa bir süre bildiğim kadarıyla. Benim doktorum kurtajdan sonra en az altı ay veriyor. Vücudunuz hazır değildir muhtemelen.
Çok yakın bir zamanda bir kadınla tanıştım muayenehanede. Bir sene içinde beş kez kürtaj olmuştu. Doktor bekle dediği halde beklemediği için bebekleri 7. haftada kaybediyorlarmış. Bu beş kürtajın sonunda tuplerini almak zorunda kalmış doktor. Şimdi tüp bebek için uğraşıyor.
Yaşınızdan dolayı acelenizi anlayabiliyorum ama kendinize zaman tanıyın lütfen. Daha ciddi sorunlarla karşılaşmayın.
Annem kardeşimi 40 yaşında doğurdu. Ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim size de nasib etsin inşallah.
Tıp öyle ilerledi ki korkmayın lütfen :))
bundan tam 25 sene önce annem kardeşimi 43 yaşındayken doğurdu :)
sağlıkçı bir annenin kızıyım, kontrollü bil şekilde hamile kaldığını söylüyor kardeşim için
oluyor yani.
yolunuz açık olsun :))
yengem 42 yaşında, teyzem 40 yaşında doğurdu. Özel bi tedavi veya çabaya gerek kalmadan.. İnşallah rabbim sana da verir canım..
Herşey güzel olacak :))Çok ama çokkk teşekkür ediyorum içim çok ferahlıyor okudukça. O kadar ümitsizliğe kapılmıştım ki. Her mesaj umut oluyor bana
Didem Uzel 45 , bizim komşumuz 43, yengem 43, kuzenim 42 vs vs hepsi anne oldular. Riskli gebelik ama umudunu yitirme sadece içine nifak tohumu serpmiş olmak istemem ama annenin yumurtası çok kaliteli olamayabiliyo 2 li 3 lü testler değil de dna testi yapmanı öneririm maddi durumun iyiyse. Kucağın bebekle dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?