40 yaş hamilelik

Melekim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
111
63
28
46
arkadaşlarım merhaba. 40 yaşındayım yeni evlendim geç evlilik yaptım ve evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtajla aldılar. 1 ay korundum sonra tekrar denedik tam hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye. İleri yaşta hamile kalan varmı yada bilgisi olanlar yazabilir mi.

Allahım gönlünüze göre hayırlı evlatlar versin .....
Doktorunuzun bu konuda ki görüşü nedir ?

annem 38 yaşında en küçük kardeşimi doğurdu. onlar için tekne kazıntısıydı benim içi facia. 19 yaşındaydım daha yeni kabullendim Allah sana da bana da hayırlı evlatlar nasip etsin canım hayırlısı ile.

Annem kardeşimi 42 yaşında doğurdu. Neden olmasın, olur, Rabbim size de hayırlı bir evlat versin inşallah :)

Kimyasal hamilelik nedir ?

İnşalllah evlat sahibi olursunuzz ...

Bebek tutunamadan kese oluşmadan adetle atıyormuş vücut çoğu kadın bunun farkına varamayıp geç adet oldum sanıyormuş. Bende yaptığım testlerle tesadüf öğrendim pozitif çıkmıştı iki gün sonra leklenmelerle birlikte başlayıp adete döndü. Araştırınca kimyasal olduğunu snladım

İnşallah inşallah banada nasip olur çok teşekkür ederim destek ve cevap için

Olur tabi ki neden olmasın. Ama mutlaka bir doktor kontrolünde başlayın çalışmalara.

Bir ay çok kısa bir süre bildiğim kadarıyla. Benim doktorum kurtajdan sonra en az altı ay veriyor. Vücudunuz hazır değildir muhtemelen.

Çok yakın bir zamanda bir kadınla tanıştım muayenehanede. Bir sene içinde beş kez kürtaj olmuştu. Doktor bekle dediği halde beklemediği için bebekleri 7. haftada kaybediyorlarmış. Bu beş kürtajın sonunda tuplerini almak zorunda kalmış doktor. Şimdi tüp bebek için uğraşıyor.

Yaşınızdan dolayı acelenizi anlayabiliyorum ama kendinize zaman tanıyın lütfen. Daha ciddi sorunlarla karşılaşmayın.

Annem kardeşimi 40 yaşında doğurdu. Ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim size de nasib etsin inşallah.

Çok haklısınız ben yaştan dolayı çok acele ettim doktor kontrolünde başlayacağım kesinlikle. Yinede herkesten bilgi alıp ferahlamak istedim. Çok teşekkür ederim

Tıp öyle ilerledi ki korkmayın lütfen :))
bundan tam 25 sene önce annem kardeşimi 43 yaşındayken doğurdu :)
sağlıkçı bir annenin kızıyım, kontrollü bil şekilde hamile kaldığını söylüyor kardeşim için
oluyor yani.
yolunuz açık olsun :))

yengem 42 yaşında, teyzem 40 yaşında doğurdu. Özel bi tedavi veya çabaya gerek kalmadan.. İnşallah rabbim sana da verir canım..

Çok ama çokkk teşekkür ediyorum içim çok ferahlıyor okudukça. O kadar ümitsizliğe kapılmıştım ki. Her mesaj umut oluyor bana

Didem Uzel 45 , bizim komşumuz 43, yengem 43, kuzenim 42 vs vs hepsi anne oldular. Riskli gebelik ama umudunu yitirme sadece içine nifak tohumu serpmiş olmak istemem ama annenin yumurtası çok kaliteli olamayabiliyo 2 li 3 lü testler değil de dna testi yapmanı öneririm maddi durumun iyiyse. Kucağın bebekle dolsun.

Maddi durumum iyi değil ama şartları zorlarım dna testi hamile kalınca mı kalmadan mı yapmalıyım. Çok teşekkür ederim güzel niyetin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…