40 yaş hamilelik

füsun demirel 50 yaşında anne oldu
bunun gibi örnekler çok neden olmasın
Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Allah yazmışsa her şekilde olur çocuk ama tüp bebek sanki daha sağlıklı gibi doğal yoldan d a deneyin ama bir tüp bebekmerkezine d e uğrayın genetikolarak bakılır hem

Ne güzel 40 yaşında iki kez kendiliğinden hamile kalmışsınız hemde kısa sürede... ben 2 yıldır hiç kalamadım 28 yaşındayım tüp bebek yaptırıyorum sizin ihtiyacınız yok ben en yakın zamanda tekrar hamile kalacağınızı düşünüyorum sevgiler

33 yaşında evlendim sonra biraz tembellik biraz başka sorunlar 3 yıl korundum sonra testler vs 36 yaşında uğraşmaya başladım doktor lar herşey normal kilo ver olur dediler 1.5 yıl gün takibi vs uğraştım yok 2 aşılama biri kimyasal biri 9 haftalikken kalbi durdu yaş oldu 39 kocada 45 kürtajdan sonra zaten bir kaç ay ilişki olmadı bu arada kocamada omega 3 ve folk asit icirdim 29 eylül de kürtaj olmuştum o arada martta kvde kpeder geldi 2 ayın içinde toplamda 1 yada 2 kere beraber olduk bende ekime kadar kilo verir tüp bebek yaparım derken 4 mayısta hamile olduğumu öğrendim 37 haftaya geldik şükür yani en azından 3 ay korun kocanla beraber omega 3 ve folk asit desteği al

Merhaba
Yaşım 34.. geçen sene ben de "kimyasal gebelik " yaşadım. Bat dan 10 gün sonra regl olunca Dr um aynen senin yazdığın bilgileri söylemişti bana.
Aramızda çok büyük yaş farkı yok. Kaldı ki hamile de kalabiliyorsun çok şükür.
Sana tavsiyem önce rahim filmi çektir.
Ben 1.5 yıl hamile kalamadım , ne eşim de ne ben de sorun yoktu. Dr rahim filmi çekilirsem daha rahat hamile kalabileceğimi söyledi. Nitekim öyle de oldu. Filmden 1 ay sonra hamile kalmıştım.

Rabbim gönlüne göre versin

Moral bozmak için yazmıyorum sadece vakit geçirmeyin diye yazıyorum. Bazı arkadaşlar annem 40 ında kardeşimi doğurdu ananem 45 inde doğurdu yazmışlar atladıkları şey onların 3. 4. Belki dahada yüksek sayılı doğumu.
Tüp bebekle seneler sonra hamile kalıp doğurduktan 6 ay sonra 2. Ye hamile kalanlar var niye çünkü vücut alıştı
Sizin ilk gebeliğiniz bence hekime gidin güzelce bi kontrolden sonra ona göre yolunuzu çizin zaman kaybetmeyin..
Tez vakitte sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

bende 40 yaşındayım 13 yaşında bir oğlum var ve tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum.
malesef 36 ve 37 yaşında iki bebek kaybım var ama umudumu kaybetmedim. eylül sonu miyom ameliyatı oldum ve 3 aylık bir moladan sonra yeni yeni denemeye başladım.
umutluyum, ama süreci çok uzatmayı düşünmüyorum o yuzden sizde doğal yolla gebelik beklentisi içinde olsanız da, diğer alternatifleri de araştırmaya başlayın derim
ikimize de başarılar
risk faktörleri her gebelikte olduğundan daha fazla olabilir ama sağlıklı beslenin, biraz hareket edin rahat ve pozitif kalın gerisini Allaha emanet edelim :)

Olur neden olmasın?Zaten kimyasalda olsa ki öncesinde de bir hamilelik var demekki hala yumurtalarınız sağlıklı ve kaliteli.Bende 35 te hamie kaldım 36 da doğum yaptım.İkinciyi de istiyorum.Onu da kısmet olursa 38 39 da doğururum.(Tabii Allah izin verirse)Psikolojinizi bozmayın hiç zaten eğitim iş hayatı vs ancak 30 larda gebelik oluyor artık:)

Bizim komşumuz 45 yaşında 5. Çocuğunu doğurmuştu. Sıkmayın canınızı, Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

maşallah diyeyim başta sağlıklı hayırlı evlat bende 36 yaşındayım tedaviler vs hala olmadı nasip kısmet inşallah olur hepimize versin rabbim

Tüp bebekle 52 yaşında ikiz doğurmuş tanıdığım var. İstiyorsanız hiç vazgeçmeyin

Yengem 44 yaşında altinciyi arkadaşım 46 yaşında üçüncü çocuğunu doğurdu lar en güzel örnek demet Akalın 40 dan sonra doğurdu bu arada bende kimyasal gebelik den sonra kızıma hamile kaldım şimdi kucagimda içini ferah tut sağlıkla sıhhatle kucağına bebegini alırsın alırsın inşallah en yakın zamanda

Canım Allah mesut etsin öncelikle. benim kuzenim 42 yaşında evlendi, hiç tedavisiz 44 yaşında doğum yaptı. Rabbim ol diyince oluyor. Doktor kontrolune gidip rezervleirne baktırabilirsin. Ona göre bir yol izlersin. Allah gönlüne göre versin.

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş. asla olumsuz düşünmeyin ve strese girmeyin babaannem en küçük amcamı 48 yaşında doğurdu. Yengem 42 de doğum yaptı hiç bir sağlık problemleri de olmadı... Kürtajdan sonra en az 2 ay vücut toparlasın diyorlar. Kimyasal gebelik bende yaşadım ikinci ay gebe kaldım .

Olur inşallah valla benim anneannem kırkından sonra 3 çocuk daha doğurmuş.

Olur inşallah valla benim anneannem kırkından sonra 3 çocuk daha doğurmuş.

Çok güzel anlatmışsın ve çok haklısın iyi bir doktor buldum ona gidecem inşallah iyi olur herşey hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…