- 27 Nisan 2012
- 15.897
- 19.241
- 498
MerhabaBebek tutunamadan kese oluşmadan adetle atıyormuş vücut çoğu kadın bunun farkına varamayıp geç adet oldum sanıyormuş. Bende yaptığım testlerle tesadüf öğrendim pozitif çıkmıştı iki gün sonra leklenmelerle birlikte başlayıp adete döndü. Araştırınca kimyasal olduğunu snladım
47de bile doguranlar var ki sizin hamile kalmanizda sorun masallah. . Bazi kurler var onu deneyin maydanoz sut buharı mesela .Canımmm yaa moral oldun inşallah rabbim banada nasip etsin çok teşekkür ederim
arkadaşlarım merhaba. 40 yaşındayım yeni evlendim geç evlilik yaptım ve evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtajla aldılar. 1 ay korundum sonra tekrar denedik tam hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye. İleri yaşta hamile kalan varmı yada bilgisi olanlar yazabilir mi.
Ari sütü, bal, polen, propolis katisimlari var eczanelerde. Tavsiye ederim. Yumurta kalitesi icin ise yariyo. Ben 40 yasima 1 ay kala dogym yaptim.
Olur inşallah valla benim anneannem kırkından sonra 3 çocuk daha doğurmuş.
Canım 38 yaşındayım altı buçuk aylık hamileyim. Allaha şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadım, bundan sonra da inşallah karşılaşmam. Ailemde de bir çok ileri yaş hamileliği oldu. Hiçbirinde sorun çıkmadı. İleri yaş hamileliklerinde doktor ve hastane çok önemli. Artık günümüzde ileri yaş hamilelikleri çok normal ve genellikle sıradan bir şekilde seyrediyor. Yani yaşa bağlı sorunlar ortaya çıkabiliyor ama inan bana çok nadir. Hatta benim doktorum 20 yaş altı hamileliklerin 35 yaş üstü hamileliklerden daha riskli olduğunu söylüyor kadın ve bebek açısından. Çok beklemeden kolaylıkla hamile kalmışsın. Demek ki orada bir sıkıntı yok. Önemli olan yaşadığın sıkıntılar yaşına bağlı mı yoksa aynı sıkıntıları daha erken yaşlarda hamile kalsan da yaşayacak mıydın? Yani gerçekten iyi bir doktor tarafından kontrol edilmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?