40 yaş hamilelik

Evlat sahibi olmanız gayet mümkün,kırkından sonra anne olan çok kadın var,mesala yengelerim:) Allah kalbinize göre versin İnşAllah doğru bir zamanda hayırlı sağlıklı bir evladınız olur ve tabi ki isteyen herkesin.

Annem kardeşime 45 yaşında Doğum yaptı , bi de beklemedikleri bi gebelikti bence sizin de olacak inşallah

Merhaba
Aynı durumdayız nerdeyse yazmak istedim; belki ufacık da olsa yol gösterir.39da evlendim 2.ay hamile kaldım ama 9.haftada kalbi durdu;fetuse ü genetik teste gerek yok nasılsa kromozom bozukluğudur dediler ama teste yolladık temizdi. 3-4foktora gittim genel kontrol için kürtajdan sonra böyle şeyler olur deyip geçtiler. Ben zorla pıhtılaşma testlerimi yaptırdım hep forumdan araştırmalarımla. Kürtajdan Sonra 5 ay olmayınca zaman kaybetmeyelim diye tüp bebekçiye gittik o endemettiumda miyom tespit etti düşüğe neden olan. Histereskopi oldum. Yazın da hamile kalmayınca (bi de eşimle ayrı şehirlerde idik) tüp bebek kasımda şimdi kimyasal yasıyorum
Yani çok uzattım ama bence kalp durmasını araştır; düzgün bi doktorda histereskopi yaptır; tüp bebek yaptırmasan Bile iyi bir tüp bebekçiye de muayene ol öykünle birlikte. O da baksın rahme. yani gebelikten önce sağlık kontrolleriniyaptır mutlaka. Bu yaşta üstüste kayıp zaman kaybı ve yıpratıcı Can'ım. Mutlaka doktor kontrolü şart

Allah nasip ettiyse inşallah olur.bende geç evlendim.39 yaşında anne oldum.şimdi 41 yaşındayım.2.çocuguma hamileyim.inşallah Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.

Canım benim çok üzüldüm belli bi yaşa gelince ne zormuş ama ne yapalım geç evlendik doktor genetik test verdi pıhtılaşmadan olduğunu düşünmüyorum dedi. İhi bir doktor genetik testi bi çıksın bakalım sonucu ne diyecek. Rabbim bağışlanmışından versin herkese

Allah nasip ettiyse inşallah olur.bende geç evlendim.39 yaşında anne oldum.şimdi 41 yaşındayım.2.çocuguma hamileyim.inşallah Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.

Canımm inşallah bize de nasip olur çok teşekkür ederim rahatlatan mesajın için

Çok teşekkür ederim aminnn inşallahhh

Merhaba kizlar banada destek olur musunuz acaba ben 20 yaşında evlendim 24 yasimda doğum yaptım 17 yaşında kızım var 2. Bebegi hiç düşünmedim şartlar vs ama hamile kaldım günah diye aldırmadım nasibi varmış dünyada dedik eşim çok istiyordu zaten evet 41 yaşındayım ve kardeş arası yaş farkı olacak annem eşim teyzem yanındayız korkma diolar dr kontrolleri yolunda şükür ama ara verince küçük bebek vs korkutüyo benim durumumda olan varmı düşünceleriniz neler çokmu kötü artık dönüşüm yok ama acil paylaşın gerçek fikirlerinizi nolurr

Cok mu kotu mu?
Ablacim sen artik hamilesin, evet cok kotu diyen cikar mi sence? :) Kac defa yazdik sana, yeni hamile kalmayi planliyo olsan fikirlerini yazarlar ana artik hamilesin kendini bogmayi birak lutfen. Bu sureci zehir ediyosun kendine.
Ayrica bu konu 2016 senesinde acilmis.

Kötülükten kastın ne, ben anlamadım, neden korkuyorsun ki? Düşünmüyorsanız da senin durumunda olan ama doğurduktan sonra iyiki de olmuş diyenleri düşün

Sende heryerde sin maşallah biliyorum cnm destek oldunuz hepiniz sadece fikir sordum ne varki bunda

30 yasimda evlendim.Simdiye kadar bilinçli çocuk yapmadım.Yaş oldu 35.Simdi içimi acayip korku sardı.Neden bekledim bunca zaman diyorum.Allah'im lütfen inşaallah vardır bunda bir hayır.Artik istiyorum.İnsaallah sorunsuz gelişir her şey.Allah isteyen herkese sağlıkla mutlulukla nasip etsin.Bu arada konu sahibi ne yaptı çok merak ediyorum.İnsaallah gönlüne göre olmuştur.3 sene geçmiş ilk msj atilali.

Bebde 39 yaşindayim 6 yasinda oğlum var ve yeni hamileyim sanirim. Cocukla aramizda oluscak yas farki korkutuyor bni ilerisi icin ama sanirim bu durumu yasayan çok kisi var. Gerckten konu sahibi ne yapti acaba

ben 43 yaşında doğum yaptım. asla geç değil. hissettiklerimi " 43 yaşında ilk çocuğumu kucağıma aldım (doğal hamilelik) " isimli bir yazımda paylaştım. google bu şekilde yazarsanız gelir sanırım. yazıyı okurken göreceğiniz gibi sadece benimle aynı durumda olanlara güç vermek için yazdım.

Bebde 39 yaşindayim 6 yasinda oğlum var ve yeni hamileyim sanirim. Cocukla aramizda oluscak yas farki korkutuyor bni ilerisi icin ama sanirim bu durumu yasayan çok kisi var. Gerckten konu sahibi ne yapti acaba
6-7 yaş çok fazla değil. 5 yıldan sonra kuşak farkı başlıyor diye biliyorum. yani arkadaş gibi olmayacaklar ama büyük çocuğunuz ona abilik yapacak. ne kadar şanslısınız. sağlıkla hayırlı doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…