Ay kadin kac kusur yasinda evlenmiş iste olmuyor ferhans olmuyor. Her gün bin tane yorum yazıyor yani bilmiyorsan atlama her seye. Kendisi bir suru problem yasadigi halde geldip de her yaşta evlilik olur benim kocam süper falan yazıp da işin aslının ne olduğunu baska yerlerde yazdigi için yorum yaptım zaten. Her şeyin içinde olmasan da olur. Bir şeyin romantik ve kibar cevabı vardır evet ama bir de işin gerçekleri vardır. Hadi sen git reglini falan konuş hadi.Yoo gayet de o sorunları kastetmiştim.bence o durumlar genetik.hastalık altyapısı lâzim.altyapı olmayan yine aynen sağlıklı devam ediyor.kişisel bir durum o.kadin belki sağlıklı ne biliyorsun?
Konuyla ne alakaBu ülkede adamlar eşlerini, sevgililerini hatta çocuklarını öldürüyor keşke tek derdimiz 40 yaş üstü evlenmemiş kadın ve erkekler olaydı
Valla gayet de alakalı.bu kadar evlilik meraklısı toplum olmasaydık bazı kişiler hiç evlenmeyecekti belki.o tehlikeli sinyalleri daha iyi fark edebilecekti.farketmesine rağmen evlenmek için bu kadar ısrarcı olmayacaktı.yaşım geçiyor aman diye aklı selim davranacak yaşa gelmeden evlenmeyecekti.bak burada bile neler demişler.diyorlar 40 yaşına kadar evlenmemiş adam/ kadın sorunludur? Eee evlenenler çok mu düzgünmüş? Her allahın günü kadın cinayeti, kendini çocuğunu öldüren adam haberi.bekleyenler de böyle zorbalaniyor işte.eşiyle ilgili konuşma açan olsa aman niye o yaşta evlendin, niye o adamdan çocuk yaptın diye linçlemeyi biliyoruz ama evlenmeyene de böyle yapıyoruz işte.Konuyla ne alakaherkesin derdi ayrıdır bu hayatta
boşlukta olduğunuz için hoşunuza gidiyor olabilir mi ?İşte sorun bu. bu yaştan sonra ağrısız başıma dert açmaya gerek yok diyorum.ama onunla konuşmakta bana iyi geliyor.hosuma gidiyor.baya bir çıkmaz içindeyim anlayacağınız.karar veremiyorum:/
Evlilik meraklısı bir topluluk olduğumuza kesinlikle katılıyorum. Yazdiklariniza da katılıyorum malesef. Ama konu sahibi evlenmek istiyor. Çok makul bir istek. Bizde ona yorum yapiyoruzValla gayet de alakalı.bu kadar evlilik meraklısı toplum olmasaydık bazı kişiler hiç evlenmeyecekti belki.o tehlikeli sinyalleri daha iyi fark edebilecekti.farketmesine rağmen evlenmek için bu kadar ısrarcı olmayacaktı.yaşım geçiyor aman diye aklı selim davranacak yaşa gelmeden evlenmeyecekti.bak burada bile neler demişler.
Konu sahibine yüklenildi. Yok seçici olduğundan bu yaşa gelmiş, yok şu yok bu. Kadının hayatı . Elbette seçici olacak. Yani geç evlenmek ya da evlenmemek bir kusur değil gayet doğal.Doğru insanı bulunca konu sahibi de evlenecektir.Evli ne dertli kadınlar var. Onu demek istemiştim. Yanlış anlaşılmışımKonuyla ne alakaherkesin derdi ayrıdır bu hayatta
kesinlikle katılıyorum bence de onlarda da sıkıntı olma ihtimali yüksek ki bana kalırsa erkek cinsinin hepsi sıkıntılı hiç evlenmemişi boşanmışı falan.Bence 40 yaşına kadar bir erkek evlenmediyse onda da bir soru işareti olmalı. Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. O ara 20 tane erkek arkadaşım olduysa içlerinde sadece 1 tanesi evlendi. O da hayatını kurtarmak için Taylandlı bir kadınla evlendi. Kadın İsviçre’de yaşıyor. Onun dışındakiler hala bekar. Ya madde bağımlısı, ya alkolik, ya anasının lafından çıkmıyor, ya tek eşli değil, ya eşcinsel. Yani ben onlarla evlenmedim ama hiçkimseyle de evlenmediler. Ama şöyle bir şey var ki, bazı erkeklerde var evlilik insanıdır. İlk eşim 22 yaşındaydı biz evlendiğimizde. Bana hep “Gözümü açtım seni gördüm. Seni kadın sandım” filan derdi sinirlenince. Boşandık. 4 ay sonra yine evlenmiş. 15 sene evli kaldık. Yani dememiş biraz boş kalayım.
valla çevreye göre değişiyordur belki benim gördüğüm hiç harika bi insan ama ortak zevklerimiz yok gibi erkeğin kötü olmadığı basit bir boşanma nedeni yok. burda da genelde haklı sebeplerle boşan diyoruz. Bana göre kadınlar hala yeterince fedakar cefakar. ha bazen de kadın sorunludur daha nadir olsa da aldatan kadınlar falan da var o yüzden %100 diyemiyorum ama %90boşanmış erkek arızalıdır denenmiştir iyi bi halt olsa ilk karısı boşamazdı gözüyle bakıyorum.Şu an kadınların maaşı varsa,yaşadığı koşullar da fena değilse uyuz,mıymıntı kocayı çekmiyor. Kocayı boşadığında daha da rahat ediyor çünkü. O yüzden burda en küçük şeyde boşan diye yazılıyor. Yani o fedakarlık,son radde olayı filan kalmadı yani.40 yaş olayına gelince kadının beğenmeme seçeneği var ama erkeğin yok; çünkü hala nefes alsın yeter olayı devam ediyor.Yemeğini yapar, çamaşırını yıkar,ihtiyaçlarını da görür. Kadın bu toplumda erkeğin temel ihtiyacı gibi hala malesef. 40 yaşında erkek bekarsa ya kendisi ya da ailesi arızalıdır istisnalar tabiki vardır.
Çok tşk ederim bu güzel yorumlarınız için.herseyin kolaylıkla hayırlısi olsun.belki böyle olması gerekiyordu.sonucta bizim göremediğimizi gören, bizi bizden daha iyi tanıyan bir Rabbimiz var.sirf evlenmek için evlenmedim zaten.ve kimseyede ihtiyacım yok çok şükür.bir ara anne olamadım geç kaldım diyerek dertlendim evet.ama oda nasip kaderde yoksa ne gelir elden.yeni yil hepimize sağlık mutluluk huzur şans getirirsin inşallah.Konu sahibi , insanlar hep böyleydi takma. Annem öğretmendi. Yaşı 25 olunca başlamışlar evde kaldın ha evde kaldın. 26 da babamla evlenmiş . Toplum için evlenmiş ha. Sonuç? Babalık vasfı eşlik vasfı olmayan bir adam . Annem hadi 70 Li yaşlarda. O zamanlar cehalet vardı diyelim. 2026 ya girerken kimin haddine bir kadını niye evlenmedin diye sorgulamak. Yeni yıl size şans getirsin. Umarım doğru insan karşınıza çıkar bu yıl. Çıkmazsa da siz başlıbaşına değerlisiniz zaten. Keyfinize bakın
Sen kesin daha iyileriylesindirSevgili seçimleriniz de şahaneymiş.
Benim tespitim insanlar maksimum 28-30 yaşında üniversiteyi bitirip, mesleğini edinip yaşıda geçmeden çocukluk arkadaşı, okul arkadaşı, görücü usulü vs evleniyor. Yani kimse ben önce şartlarımı düzelteyim de 40 yaşında evlenirim demiyor. Yani iyi köşeler kapılmış oluyor. Hiç evlenmemiş erkeklerde kesin bir arıza oluyor.kesinlikle katılıyorum bence de onlarda da sıkıntı olma ihtimali yüksek ki bana kalırsa erkek cinsinin hepsi sıkıntılı hiç evlenmemişi boşanmışı falan.
evet ve o zamanında evlenen erkekler zaten düzgün biriyse karısı onu boşamıyor. kötü çıkanlar eleniyor. 2 si de sıkıntı yani hiç evlenmemiş veya boşanmış. o yüzden belli Bi yaştan sonra düzgün birini bulmak daha zor iyiler kapılmış kötüler elenmiş. bi de üstüne çocuk eski eş faktörleri giriyor zaten zor olan evliliğe dezavantajlı başlıyorsun.Sen kesin daha iyileriylesindir
Benim tespitim insanlar maksimum 28-30 yaşında üniversiteyi bitirip, mesleğini edinip yaşıda geçmeden çocukluk arkadaşı, okul arkadaşı, görücü usulü vs evleniyor. Yani kimse ben önce şartlarımı düzelteyim de 40 yaşında evlenirim demiyor. Yani iyi köşeler kapılmış oluyor. Hiç evlenmemiş erkeklerde kesin bir arıza oluyor.
Aynen kesinlikle katılıyorum. Bizim coğrafyada kadının kaderi çekme üzerine kurulu. Boşanmaya sebep kadın olmuyor. Ya aldatılıyor, ya şiddete maruz kalıyor, ya adam sorumsuz oluyor, ya adamın alkol, kumar gibi bağımlılıkları oluyor. Kadın son raddede boşanıyor. Hiç evlenmemiş kadınlarda kendi halinde olanlar. Bir sosyal çevresi olmayan, kendi yağıyla kavrulan kadınlar.evet ve o zamanında evlenen erkekler zaten düzgün biriyse karısı onu boşamıyor. kötü çıkanlar eleniyor. 2 si de sıkıntı yani hiç evlenmemiş veya boşanmış. o yüzden belli Bi yaştan sonra düzgün birini bulmak daha zor iyiler kapılmış kötüler elenmiş. bi de üstüne çocuk eski eş faktörleri giriyor zaten zor olan evliliğe dezavantajlı başlıyorsun.
aynı şey kadınlar için geçerli de değil bence. yani hiç evlenmemiş veya boşanmışsa bu kadının arızalı olduğu anlamına gelmiyor ama malesef erkek için öyle.
ya da daha akıllı kadınlarAynen kesinlikle katılıyorum. Bizim coğrafyada kadının kaderi çekme üzerine kurulu. Boşanmaya sebep kadın olmuyor. Ya aldatılıyor, ya şiddete maruz kalıyor, ya adam sorumsuz oluyor, ya adamın alkol, kumar gibi bağımlılıkları oluyor. Kadın son raddede boşanıyor. Hiç evlenmemiş kadınlarda kendi halinde olanlar. Bir sosyal çevresi olmayan, kendi yağıyla kavrulan kadınlar.
Ben öyle kadınların hastasıyım.ya da daha akıllı kadınlarkomşumun kızı var benle yaşıt hiç evlenmedi çok da harika Bi insan mis gibi hayatını yaşıyor kariyerine bakıyor. annesi üzülüyor bana anlatıyor kızı rahat bırak teyze biz evlendik de noldu diyorum haklısın diyor. benle birlikte boşanan Bi komşum daha var o da aldatıldı 3 çocukla kaldı öylece. devir çok bozuldu eskiden de vardı tabi ki ama şimdi çok kolaylaştı.
yok valla benim çevremde mutlu evlilik falan. Ya da Bi süreden sonra bozuluyor bir şekilde. en iyisi iyi gözükeni bile yiyor bi haltlar. baktığında benim boşandığım eşim iyi biri gibiydi herkes de çok severdi uzun yıllar da iyiydi ama götü başı rahat durmadı işte tek kalemde bütün iyiliklerinin içine etti. önünde sonunda b.ka sarıyor sanki. böyle olacağını bilsem hiç evlenmezdim.Ben öyle kadınların hastasıyım.Kendiyle mutlu. Üremek gibi bir derdi yok. Gerçekten bu devirde aile kurmak dert. Ben de bekarken hep yalnız yaşlanma korkusu vardı. “Allah’ım ben hep böyle yalnız mı kalacağım” derdim. Allah’a çok şükür iki evladım var ama evlilik mi? Çekebileceğim yere kadar katlanacağım ama eninde sonunda bitecek bir şey. Mutlu evlilik sürdüren var mıdır elbet vardır ama onlar çok istisna kaldı.