- Emoji Skoru
- 5.013
- Puanlar
- 108
Rica ederimGüzel yorumlariniz ve tavsiyeleriniz için tşk ederim.20 li yaşlarımda böyle bir hayatı hiç hayal etmemiştim.hersey planladığıma göre güzel gidecekti.ama olmadı..ben plan yaparken.hayatin gerçekligi aldı götürdü yıllarımı.bu günlere geldim..şimdi yarım eksik ve geç kalınmışlikla baş etmeye çalışıyorum..
Ferhans senin laflarını ezberledik her seferinde tek tek yazmana gerek yok. Çocuk şart dedik mi demedik. 40 yaş sonrası evliliği övmeye de gerek yok. Her şeyin vakti var. 40 küsür yaşına kadar bi kişiyle bile sevişmeyip sonra çocuklu insanla evlenmenin bir artısı yok.Yav arkadaş şart mı çocuk? Bence sağlıklı insan her zaman sağlıklı.siz zaten sorunlusunuz o konuda demek ki.hem bir de 30 yaşında çocuğun olmuyor diyelim.hemen yaşa başlayacaksınız.eee belki 25 yaşında da olmuyordu denemediniz ki.ben bu evlilik çoluk çocuk işlerinin tamamen kader kısmet işi olduğunu düşünüyorum valla.
Sen calısan mı sın? Çocuga hep para harcıcak. Bekçlkı çocuk sözde kalmak ıstıcek. Bunlara dayancakmısınÖncelikle merhabalar.isin içinden çıkamadığım bir derdim var ve sizinle paylaşmak ve akıl almak istedim.ben 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.bu güne kadar mantıklı iyi diyebileceğim biri girmedi hayatıma.oyle adam akıllı bir iliskimde olmadı açıkçası.son görüştüğüm kişi hayatımın hatasıydı. Aşırı sinirli, inat, anlayışsız ve en önemlisi yalancı biri çıktı.evlenmis boşanmış ve bir oğlu olduğunu öğrendim.bana kendisi söylemedi ben birinden öğrendim.ogrenince ayrilmak istedim.tehtitler hakaretler, çok yıprandım.erkeklere olan güvenimi sarstı benim.kotu günlerdi bitti.üzerinden 4 yıl geçti.simdi kader mi bilemiyorum biri çıktı karşıma 40 yaşında, oda evlenmiş boşanmış ve 14 yaşında bir oğlu var..direk söyledi bana başında.anlatti herşeyi.bir yıl kadar benimle görüşmek için uğraştı.ama ben önceki yaşadıklarımdan dolayı red ettim sürekli. ama o hiç pes etmedi kendini anlatmaya çabaladı durdu.sonra konuşmaya başladık ama bir ilişki içinde değil konuşmamız öyle sohbet gibi.onunla konuşmanın çok iyi geldiğini hissettim beraber ortak nokta bulmak beraber gülebilmek aynı hastalıklarla sınanmak aynı hayali kurabilmek güzel geldi.oda evlenmek istediğini söyledi tekrar, seninle anlasabiliyorum bunu anladım dedi.ne kadar iyi gelsede ben kabul edemiyorum. bir yanim çok istiyor bir yanımda çok korkuyor.yas itibari ile küçük degilim yaşlı bile sayılırım artık farkındayım.ama ruhum genç orasi ayrı :) işin özü herşeyi göze alıp evlenip bu hayatı onunla yaşamalımiyim yoksa ağrısız başıma dert açmadan benden geçti artık deyip, oturup geri kalan ömrümü böyle gecirmelimiyim? Ha kızlar ?
Yaşınızda ne var 40 yaş genç bir yaş bu ve siz sevmeye ve sevilmeye layıksınız. Herkes aynı değildir geçmiş ilişikinizde ki adamla tek benzerlikleri ayrışmış ve 1 çocuğunun olması. Gerçekten anlaşa bildiğinizi ve aşık olabileceğinizi düşünüyorsanız denemeye değer. He bir de çocuk sizin için sorun olmayacaksa.Öncelikle merhabalar.isin içinden çıkamadığım bir derdim var ve sizinle paylaşmak ve akıl almak istedim.ben 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.bu güne kadar mantıklı iyi diyebileceğim biri girmedi hayatıma.oyle adam akıllı bir iliskimde olmadı açıkçası.son görüştüğüm kişi hayatımın hatasıydı. Aşırı sinirli, inat, anlayışsız ve en önemlisi yalancı biri çıktı.evlenmis boşanmış ve bir oğlu olduğunu öğrendim.bana kendisi söylemedi ben birinden öğrendim.ogrenince ayrilmak istedim.tehtitler hakaretler, çok yıprandım.erkeklere olan güvenimi sarstı benim.kotu günlerdi bitti.üzerinden 4 yıl geçti.simdi kader mi bilemiyorum biri çıktı karşıma 40 yaşında, oda evlenmiş boşanmış ve 14 yaşında bir oğlu var..direk söyledi bana başında.anlatti herşeyi.bir yıl kadar benimle görüşmek için uğraştı.ama ben önceki yaşadıklarımdan dolayı red ettim sürekli. ama o hiç pes etmedi kendini anlatmaya çabaladı durdu.sonra konuşmaya başladık ama bir ilişki içinde değil konuşmamız öyle sohbet gibi.onunla konuşmanın çok iyi geldiğini hissettim beraber ortak nokta bulmak beraber gülebilmek aynı hastalıklarla sınanmak aynı hayali kurabilmek güzel geldi.oda evlenmek istediğini söyledi tekrar, seninle anlasabiliyorum bunu anladım dedi.ne kadar iyi gelsede ben kabul edemiyorum. bir yanim çok istiyor bir yanımda çok korkuyor.yas itibari ile küçük degilim yaşlı bile sayılırım artık farkındayım.ama ruhum genç orasi ayrı :) işin özü herşeyi göze alıp evlenip bu hayatı onunla yaşamalımiyim yoksa ağrısız başıma dert açmadan benden geçti artık deyip, oturup geri kalan ömrümü böyle gecirmelimiyim? Ha kızlar ?
tam tersi boşanmış erkek daha sıkıntılı. istisnaları saymıyorum ama ortada Bi boşanma varsa özellikle Türkiye gerçeklerinde Adam kusurludur büyük ihtimalle. Ya aldatmıştır, ya şiddet Kumar falan gibi ciddi bir şey vardır. son raddeye kadar biz Türk kadınlarının boşanmadığını düşünürsek. o yüzden evlenmemiş adamın boşanmış adamdan Daha iyi çıkma ihtimali yüksek.Genellikle kadınlarda, 35-40 yaş üstü bekarlık normal olabiliyor. Ama erkeklerde bir sıkıntı oluyor genele bakınca. Yaşınıza uygun bekar biriyle evleneceğinize bu yaşlarda,boşanmış çocuklu biri daha mantıklı. Çünkü evlilik kadar boşanmak da normal.Ama hemen de evlenmenize gerek yok, uzun süre bekleyip öyle evlenebilirsiniz tabi bebek düşünceniz yoksa.
Yoo gayet de o sorunları kastetmiştim.bence o durumlar genetik.hastalık altyapısı lâzim.altyapı olmayan yine aynen sağlıklı devam ediyor.kişisel bir durum o.kadin belki sağlıklı ne biliyorsun?Ferhans senin laflarını ezberledik her seferinde tek tek yazmana gerek yok. Çocuk şart dedik mi demedik. 40 yaş sonrası evliliği övmeye de gerek yok. Her şeyin vakti var. 40 küsür yaşına kadar bi kişiyle bile sevişmeyip sonra çocuklu insanla evlenmenin bir artısı yok.
Sağlık sorunu diyince de aklına sadece cocuk olmaması gelmis tabii ki aklın baska yerde olmadığı için ama eklem sorunu yaşıyorum Ferhans müsaadenle. 20 yasinda sakatlanan biriyle 35 yasinda sakatlanan kisi ayni sürede iyileşmiyor malum. Hormonlar yavaşlıyor, tiroit diyabet falan bir suru sey çıkabiliyor bir yastan sonra ama tabi konu vajina falan olmayınca cok ilgini çekmiyordur.
Bence 40 yaşına kadar bir erkek evlenmediyse onda da bir soru işareti olmalı. Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. O ara 20 tane erkek arkadaşım olduysa içlerinde sadece 1 tanesi evlendi. O da hayatını kurtarmak için Taylandlı bir kadınla evlendi. Kadın İsviçre’de yaşıyor. Onun dışındakiler hala bekar. Ya madde bağımlısı, ya alkolik, ya anasının lafından çıkmıyor, ya tek eşli değil, ya eşcinsel. Yani ben onlarla evlenmedim ama hiçkimseyle de evlenmediler. Ama şöyle bir şey var ki, bazı erkeklerde var evlilik insanıdır. İlk eşim 22 yaşındaydı biz evlendiğimizde. Bana hep “Gözümü açtım seni gördüm. Seni kadın sandım” filan derdi sinirlenince. Boşandık. 4 ay sonra yine evlenmiş. 15 sene evli kaldık. Yani dememiş biraz boş kalayım.tam tersi boşanmış erkek daha sıkıntılı. istisnaları saymıyorum ama ortada Bi boşanma varsa özellikle Türkiye gerçeklerinde Adam kusurludur büyük ihtimalle. Ya aldatmıştır, ya şiddet Kumar falan gibi ciddi bir şey vardır. son raddeye kadar biz Türk kadınlarının boşanmadığını düşünürsek. o yüzden evlenmemiş adamın boşanmış adamdan Daha iyi çıkma ihtimali yüksek.
Sevgili seçimleriniz de şahaneymiş.Bence 40 yaşına kadar bir erkek evlenmediyse onda da bir soru işareti olmalı. Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. O ara 20 tane erkek arkadaşım olduysa içlerinde sadece 1 tanesi evlendi. O da hayatını kurtarmak için Taylandlı bir kadınla evlendi. Kadın İsviçre’de yaşıyor. Onun dışındakiler hala bekar. Ya madde bağımlısı, ya alkolik, ya anasının lafından çıkmıyor, ya tek eşli değil, ya eşcinsel. Yani ben onlarla evlenmedim ama hiçkimseyle de evlenmediler. Ama şöyle bir şey var ki, bazı erkeklerde var evlilik insanıdır. İlk eşim 22 yaşındaydı biz evlendiğimizde. Bana hep “Gözümü açtım seni gördüm. Seni kadın sandım” filan derdi sinirlenince. Boşandık. 4 ay sonra yine evlenmiş. 15 sene evli kaldık. Yani dememiş biraz boş kalayım.
Hangi konuya girsem bir linç varŞu linçlere bir son verse artık bu sitedekiler. Tmm en beğenilen en genç en akıllı en güzel kadınlar sizlersiniz.
Kimseye güvenmeyin. Zamanında ben de eski eşim için çok olumlu konuşuyordum. Her yaşta evlilik mümkün diyelim.45 yaşında evlendim.Şimdi benden nefret eden birkaç kişiyi rahatsız edeceğim ama ;o yaşa kadar bir sürü insan çıktı karşıma hepsi kariyerli iyi aile çocuklarıydı ama toplumun dayatmasına inat hiçbir zaman evlenmiş olmak için evlilik yapmak düşüncesi ile hareket etmedim ve yaşımın geçtiğini de düşünmedim.İçimde net oturtabildiğim zaman evlenirim dedim ve eşim çıktı karşıma .Rabbim herkese nasip etsin harika bir insanla evliyim.Eğitimi kültürü kariyeri duruşu görgüsü ve insanlığı ile bana evleneceğin kişiyi tarif et deseler tam karşılığı eşim olurdu.Evliliğin yaşı yok.Falan yaşa gelince beklentin olmasın diye de bir şey de yok.Rabbim mutlaka sizin gönlünüze göre olanı nasip ediyor.Allah herkesi iyilerle ve gönlüne göre olanlarla karşılaştırsın.
Ne saçma bir yorum. Nasip olmayabilir, begenmeyebilir, eleyebilir. Evlilik meraklısı olsaydı zaten çoktan evlendirdi konu sahibi. Demek ki tartti biçti beğenmedi ki evlenmedi yorumunuz çok iticiİşin sonunda boşanmiş cocuklulara kalacaksiniz geç yaşa kadar sözde secici olmanin ne manasi kaldi şimdi?
tam tersi boşanmış erkek daha sıkıntılı. istisnaları saymıyorum ama ortada Bi boşanma varsa özellikle Türkiye gerçeklerinde Adam kusurludur büyük ihtimalle. Ya aldatmıştır, ya şiddet Kumar falan gibi ciddi bir şey vardır. son raddeye kadar biz Türk kadınlarının boşanmadığını düşünürsek. o yüzden evlenmemiş adamın boşanmış adamdan Daha iyi çıkma ihtimali yüksek.
Bu ülkede adamlar eşlerini, sevgililerini hatta çocuklarını öldürüyor keşke tek derdimiz 40 yaş üstü evlenmemiş kadın ve erkekler olaydıNe saçma bir yorum. Nasip olmayabilir, begenmeyebilir, eleyebilir. Evlilik meraklısı olsaydı zaten çoktan evlendirdi konu sahibi. Demek ki tartti biçti beğenmedi ki evlenmedi yorumunuz çok itici
Konu sahibi arkadaşım. Öncelikle maddi durumu önemli bence.. evi var mı mesela...maaşı nasıl..çünkü ortada bir çocuk var...Ergen...masrafları olacaktır...maaşı siİzi gecindirecek kadar değilse bir süre sonra tatsilziklar çıkar dertsiz başınıza dert almayın. Bu saate kadar paranizi kimseye hesap vermeden harcadınız ne istiyorsaniz yaptınız kırk yaşından sonra hesap vermek sizi yorar.
Ama maddi durumu iyiyse iyi anlasiyorsaniz neden olmasın. Acele etmeyin derim