- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
Kadınlarda 46yaş tam premenopoz öncesi bir libido artışı oluyor, . 55 yaş da erkeklerin biraz libidosunun düştüğü bir yaştır. Menopoz sonrası libido kadında da düşüyor. Evlilik sürecinde eşlerin libidosunun desenkronize olduğu dönemler oluyor, bu normaldır. Bazı erkekler bu dönemde erkekliğim mi elden gidiyor diye paniğe kapılıp genç kadınlara yöneldiği oluyor, Ancak bunu her erkek yapmaz tabi ki. Ben sizin anlattıklarınızdan herhangi bir aldatma vs olmadığını varsayarak yazıyorum. Öncesinde iyi bir cinsel uyumunuz ve ten uyumunuz var mıydı? Eğer vardıysa ve şu anda da cinsel ilişkiniz tamamen sıfırlanmadıysa, bence bu da hormonların oynaması ile gerçekleşen bir libido desenkronizasyon durumu, biraz zaman tanıyın kendinize. Birlikte bir hobi edinin, zaman geçirin vs. Siz de cinsel enerjinizi masturbasyoın vb ile dengelemeye çalışın derim. Yani şimdi ayrılıp da pat diye başka sevgili, eş veya f.k badi bulma arayışına girmeyeceğinizi varsayarak yazıyorum bunu yani bunca sene evlilikten ve arada sevgi vs varsa ayrılık bence de gereksiz. Biraz zaman verin. Baktınız hiç olmuyor, tekrar konuşursunuz.