Ya siz bu pembe bulutla çevreli kafayla iyi hayatta kalmışsınızYa sanatçılara bakın 2.evlilikte mutlu olanlar da var, Ailesine düşkün kendisini adamış kız kardeşim öyle dedi ama ben sevgisiz kalan bir kalpten daha kötü ne olur ki diye düşünüyorum
Neden sizi yaşınıza denk bu kardeşlerle değil de 13 yaş büyük boşanmış olanla tanıştırdılar sizce?Yok 3 erkek kardeş. 2 erkek kardeşi daha hiç evlenmedi ve taşları 35 - 40
Büyük ailede neden korkuyorsunuz
Evet aile apartmanında büyüdüm ve kırmızı çizgimi birlikte yaşamam ama gerçekten kardeşlik BAĞI olursa gelişilir büyük holding zincirleri de hep kardeş mesela
Ben evlendiğimde 45 eşim 55 yaşlarındaydık.Eşim evlenmiş boşanmış.(İlk üniversitemi okuduğumda karşılaşmıştık aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar karşılaştık)Eşimin ailesinde de kardeşlerinin içinde de boşanıp ikinci evliliğini yapan var.Küçük bir ilde yaşıyoruz ve aynı memleketliyiz.Eşimin ailesi de varlıklı kültürlü bir aile olarak tanınıyor.10 kardeşler ama koloni halinde yaşamıyorlar.Hepsi kendi çekirdek ailesiyle meşgul.Ayrı şehirlerde yaşıyorlar zaten.Bayramda seyranda arayıp soruyorlar birbirlerini.Yaşadığımız yerde görümcelerim var 3 tane.Ben istemedikçe götürmez.Ama annemlere götür desem koşa koşa götürür .Evlenip boşanmış olmaları korkutmasın seni.Başta ben de biraz tedirgin olmuştum ama öyle çıkmadı.O kadar güzel bir kalbi merhameti var ki.3 gündür hastaydım bebek gibi baktı banaKızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.
Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Hepsi mi talihsiz kız kardeşlerin ki?
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Annesi dediği olurmuş her zaman gibi ortak tanıdıktan bir duyum aldım.
ben 40 bu yaşında 72 kg, fiizk dışında bir şey aranmaz mı.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.
BİR türlü işin içinden çıkamadım.
Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.
Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.
O da garipmiş.Çocuk ANNESİNDE kalıyor. Bu adam da değil. Hatta bayram fotolarına bile kızı yok, annesi kardeşleri yeğenleri var ama adamın kızı yok. Bunu da anlamadım
Damadın abisini ilk kez düğünde mı gördünüz. Tabiki bekar olduğunuzu illa söylemişlerdir.Kızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.
Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Hepsi mi talihsiz kız kardeşlerin ki?
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Annesi dediği olurmuş her zaman gibi ortak tanıdıktan bir duyum aldım.
ben 40 bu yaşında 72 kg, fiizk dışında bir şey aranmaz mı.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.
BİR türlü işin içinden çıkamadım.
Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.
Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.
Adam yıkmıştır yuvayı zaten yüzde doksan. Boşanmaların yüzde doksanı erkekten kaynaklanıyor türkiyedeAslında kalabalık aile zor ama sevgi dolu gibiler, fakat öyle ise neden boşandılar. Belki yoğun işi ondan mı, hangi kadın 10 yıllık yuvayı yıkar ve 10 yılda neden 1 tek çocuk olmuş, ataerkil düzende adam 53 yaşında erkek çocuk istememiş? Olabilir 10 yıl.babası 2019 da vefat etmiş tek anne var
Damadin abisi degil. Damat bunlarin akrabasi. Adam ailenin en buyuk abisi.Damadın abisini ilk kez düğünde mı gördünüz. Tabiki bekar olduğunuzu illa söylemişlerdir.
Bu kadar çok boşanma bana garip geldi. Şöyleki benim de bir kuzenim var altı kız bir erkek onlar. Ve adam evli ama eşi eskiden konuşkna neşeliydi şimdi ağzını açmıyor sessiz. Evliliğini sürdürüyor ama nasıl sürdürüyor. Kızlar abisini çok sahiplenmiş abisinin evli olduğunu kabullenemediler. Bu arada onbeş yıldır evliler.
Kızkardeşinize bir sorun o tanışmıştır illa. Aynı ortamda yine denk gelirsiniz illaki kardeşinize deyin ayarlar
Normal olmayan ne biliyor musun bi düğünde gördüğün adamın soy haritasını çıkarman ben korkarım bu kadar takıntıdan Allah adama kolaylık versinNormal olmayan ne olabilir? Belki kızlar da benim gibi aşık oldu kalbi çarptı ama karşısındaki kocalar adam çıkmadı, bunu da düşünüyorum
Tamam sen helal daireye git zincirli holdinge baskan ol niye baslik actin o zamanBüyük ailede neden korkuyorsunuz
Evet aile apartmanında büyüdüm ve kırmızı çizgimi birlikte yaşamam ama gerçekten kardeşlik BAĞI olursa gelişilir büyük holding zincirleri de hep kardeş mesela
Sürekli bir savunma , tanımadığın adamı aklama çabası...Biz sana madalyonun gerçek tarafını gösterdik ,var bir sıkıntı diyoruz, inatla yok diyorsun.Git evlen ne yapalım??? En fazla iki konu sonrası hepimiz unuturuz seni,bir daha gelip yazmazsan aklımıza bile gelmezsin neyin inadı bu anlamadım.Al telefonu ara gelip istesinler o zamanKızlar, bazen de kadın aldatıyor, bir komşumuz vardı 3 çocuklu bir aile, adam mükemmel şevkatydi ben 10 yaşındaydım o zaman. Herkes hayrandı onlara, kadın aldattı. Bu açıdan düşündünüz mü? Kadın tazminat da almış ayrılırken bayağı yüklü miktar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?