40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Ya sanatçılara bakın 2.evlilikte mutlu olanlar da var, Ailesine düşkün kendisini adamış kız kardeşim öyle dedi ama ben sevgisiz kalan bir kalpten daha kötü ne olur ki diye düşünüyorum
Ya siz bu pembe bulutla çevreli kafayla iyi hayatta kalmışsınız
Ayrıca sizden etkilense çocuk gider gitmez kendi gelirdi. 53 yaşında 40 yaşında evlenmemiş kadın gelmiş bu kadar naza çekmez.
Hepsini geçtim boşanma nedeni süreci neyse kızı baba tarafından uzak duruyor. Öz kızı baba tarafından uzak duruyor bilmem anladınız mı bu ne demek??
Amaaan gerçi siz Leyla gibi geziyorsunuz. Gidin görün

Kusura bakmayın aynı yaşlardayız ama sizde hiç 40 yaş olgunluğunu göremedim. Evde kaldım, kiloluyum, kimse beni beğenmez psikolojisine girip 53 yaşında evlenip ayrılmış adama hiç tanımadığınız halde platonik duygular besleyebiliyorsunuz, adam sizi görmüş aklında yer etseydiniz tekrar görüşmek isterdi bence. Ben erkeğin kadının peşinde koşması taraftarıyım diğer türlü senaryoda kimsenin mutlu olduğunu görmedim.

Büyük ailede neden korkuyorsunuz
Evet aile apartmanında büyüdüm ve kırmızı çizgimi birlikte yaşamam ama gerçekten kardeşlik BAĞI olursa gelişilir büyük holding zincirleri de hep kardeş mesela

53 yaşında anasıyla yaşayan kerkenez yapay zeka şirketini yine beraber yaşadığı boşanmış kız kardeşlerinin bağıyla geliştiriyor, değil mi?

Ben evlendiğimde 45 eşim 55 yaşlarındaydık.Eşim evlenmiş boşanmış.(İlk üniversitemi okuduğumda karşılaşmıştık aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar karşılaştık)Eşimin ailesinde de kardeşlerinin içinde de boşanıp ikinci evliliğini yapan var.Küçük bir ilde yaşıyoruz ve aynı memleketliyiz.Eşimin ailesi de varlıklı kültürlü bir aile olarak tanınıyor.10 kardeşler ama koloni halinde yaşamıyorlar.Hepsi kendi çekirdek ailesiyle meşgul.Ayrı şehirlerde yaşıyorlar zaten.Bayramda seyranda arayıp soruyorlar birbirlerini.Yaşadığımız yerde görümcelerim var 3 tane.Ben istemedikçe götürmez.Ama annemlere götür desem koşa koşa götürür .Evlenip boşanmış olmaları korkutmasın seni.Başta ben de biraz tedirgin olmuştum ama öyle çıkmadı.O kadar güzel bir kalbi merhameti var ki.3 gündür hastaydım bebek gibi baktı bana Konuşup bakarsın duruma.Kimse kimseye zorla nikah kıydırmıyor.Kafana yatmazsa güle güle dersin.

Damadın abisini ilk kez düğünde mı gördünüz. Tabiki bekar olduğunuzu illa söylemişlerdir.
Bu kadar çok boşanma bana garip geldi. Şöyleki benim de bir kuzenim var altı kız bir erkek onlar. Ve adam evli ama eşi eskiden konuşkna neşeliydi şimdi ağzını açmıyor sessiz. Evliliğini sürdürüyor ama nasıl sürdürüyor. Kızlar abisini çok sahiplenmiş abisinin evli olduğunu kabullenemediler. Bu arada onbeş yıldır evliler.
Kızkardeşinize bir sorun o tanışmıştır illa. Aynı ortamda yine denk gelirsiniz illaki kardeşinize deyin ayarlar

Adam yıkmıştır yuvayı zaten yüzde doksan. Boşanmaların yüzde doksanı erkekten kaynaklanıyor türkiyede

Damadin abisi degil. Damat bunlarin akrabasi. Adam ailenin en buyuk abisi.

Yapay zekada hangi alan üzerine çalışıyorsunuz? Hangi sektöre iş yapıyorsunuz? Bilgisayar mühendisliği tamam da yapay zekaya yeni geçtiyseniz uzmanı değilsiniz. Bunun bir önemi yok fakat üstüne basa basa yazınca merak ettim.

İkide bir sanatçılar şöyle böyle yazıyorsunuz gerçeklikle bağınızı koparmayın. Aile şirketi aile apartmanları ... aile çöpse bunlar da çöp. Bütün çocukları boşanmış ve kendiyle yaşayan anne psikopatın önde gidenidir, çocuklarının evliliğinde 3. kişi olmuştur. Burada açılmış anneci eş konularını okuyun.

Kızı sorun değil annede kalıyor konusunu bir daha düşünün. Babasıyla hiç görüşmeyip babasının evine gelmiyor demek mi sizce? Bu adamın annesi ne derse o olacak, ille de koca diyorsanız bunu göze alın. Koşarak kaçılması gereken bir ortam için fazla hayalperestsiniz.

Son düzenleme:
Normal olmayan ne olabilir? Belki kızlar da benim gibi aşık oldu kalbi çarptı ama karşısındaki kocalar adam çıkmadı, bunu da düşünüyorum
Normal olmayan ne biliyor musun bi düğünde gördüğün adamın soy haritasını çıkarman ben korkarım bu kadar takıntıdan Allah adama kolaylık versin

Büyük ailede neden korkuyorsunuz
Evet aile apartmanında büyüdüm ve kırmızı çizgimi birlikte yaşamam ama gerçekten kardeşlik BAĞI olursa gelişilir büyük holding zincirleri de hep kardeş mesela
Tamam sen helal daireye git zincirli holdinge baskan ol niye baslik actin o zaman

Sürekli bir savunma , tanımadığın adamı aklama çabası...Biz sana madalyonun gerçek tarafını gösterdik ,var bir sıkıntı diyoruz, inatla yok diyorsun.Git evlen ne yapalım??? En fazla iki konu sonrası hepimiz unuturuz seni,bir daha gelip yazmazsan aklımıza bile gelmezsin neyin inadı bu anlamadım.Al telefonu ara gelip istesinler o zaman

Helal daire= Helal çerçeve, Helal sınırlar dahilinde. Tahminim Sanki görümceler evlenirken haram dairede evlenmeye ant içmişler gibi

Yalnız diyor ya belki görümceler de birden ısınıp evlendiler eşleri adam çıkmadı ne malum diye. Sonra da diyor ben adamla oturup konuşurum o zaman anlaşılır nasil biri olduğu. Sanki görümcelerin hepsi salak da anlamamışlar eşleri adam mı değil mi adam üye hemen anlayacak çünkü yapay zeka uzmanı (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…