- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.981
Hala eşin eşime nezaket öğretsin diyorum. Tüm bunların üstüne bir de adamın "höküzlüğü" eklenince hiç çekilmiyor. Aynı konuşma bizde de geçti "evlenmeseydin" dedim, "nikahta yanımda oturuyordun" dedi. Seninki hiç değilse seviyorum diyebiliyor. Benden bir kaç adım öndesin.
sinirlerim neden laçka neden mutsuzum anladınmı beni şimdi
eşimin haberi yok henüz ama diyecem ama bu tür durumlarda eşim hep kim ne derse desin sen bana bak kimseyi duyma diyor
yok canım o bitki çayı değil.. arı sütüü
Bu sefer Istanbuldan merhaba herkese.Son sayfalara bi göz attim yine. Keyfi yerinde olanlarin,böyle devam etmesini, keyifsiz olanlarinda bir an evvel toparlanmalarini diliyorum. Ben ise on gündür Istanbulu keşf ettim diyebilirim.İki günde bir Hastaneye gittim.İğnelerden heryerim delikteşik oldu.Doktor Foliküllerden memnun.Sol taraf daha güçlüymüş.Bugün kızımı tekbaşına eve gönderdim.Biz gidemedik,çünkü pazartesi Opu var. Bu gece Ovitrell zamanı. Duruma görede transfer karar verilcek.Bana makyaj,parfüm,oje sürmeden gel dediler.Neden diye sormadım,daha önce bana böyle bişey için uyarılmadım.sebebini bilen varmı? Yumoşlar çıkınca haber ederim yine size.
Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
herkese selammm dostlar transferde 2embrio yerlesti bakalim hayirlisi... dualarim hepinizle 13 ocak kan tahlili var bu arada belim kopuyor... agri var.. bana verdiginiz emekler icin minnettarim bir kac gun giremeyebilirim merak etmeyin canlarim insallah hepimiz beraber bguleriz... sevgiyle ve innema emruhu iza erade sey' en en yekule lehu kun fe yekun.. Amin...
Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karisti
O zman ben anneme abıme kardesime ya da otele gideyim onlar gidene kadar de... Ya da sen onlara git ama buraya getirme de.. Madem beni seviyorsun benı neden ezdırıyorsun deee agzının ortasına çak bi tane rahatlaa...
Neyse sen şuan beni dinleme çünkü ne dediğimi bilmiyorumm. Seni tabi ki anlıyorum o yüzden sinirleniyorum canım..
Ama bunu çözecek olan sensin bırak yüz verme.. Anne de deme.. Hiç bi şey deme hatta.. Suss ..
Duymaa... Haklısın deee bir an önce gitmesi için iletişimi kesss
kızlar bugün mutsuzluğumla negatifliğimle sizleride üzdüm hakkınızı helal edin ama paylaşınca insan rahatlıyor sağolun
canım pek takip edemedim tedavin başladı mı
Senin canın sağolsunn bi ferahlıga cıkıver ınsallahhh:))
Rabbim sana onları oldugu gibi kabullenme gücü versin onlarıda acık yumusatsın ne diyelim..
bu sefer gerçekten ağladım iyiki odada kimse yok şu anda
Ağla atma içine hatta mümkünse bagıra cagıra yap bu işi bi ara ayrıca o kaynana selam söyle allahın sopasını unutmasın tövbe tövbe cok sinirlendim şimdi ...sakinnn ollllllll ama alttada kalma içine atma söylenecek bişey varsa pırtlat söyle içine atmaakaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
sağol canım
O zman ben anneme abıme kardesime ya da otele gideyim onlar gidene kadar de... Ya da sen onlara git ama buraya getirme de.. Madem beni seviyorsun benı neden ezdırıyorsun deee agzının ortasına çak bi tane rahatlaa...
Neyse sen şuan beni dinleme çünkü ne dediğimi bilmiyorumm. Seni tabi ki anlıyorum o yüzden sinirleniyorum canım..
Ama bunu çözecek olan sensin bırak yüz verme.. Anne de deme.. Hiç bi şey deme hatta.. Suss ..
Duymaa... Haklısın deee bir an önce gitmesi için iletişimi kesss
Merhaba arkadaslar,
Uyku tutmuyor geceleri ne yapacagim bilmiyorum. Kac gundur stres altindayim anlatamam, benle birlikte ailem de tabii... Bir kanamam var anlatamam. Normal adet oluyormusum gibi. Kac sabahtir uyaniyoruz bende kanama hadii hastaneye acaba kese gittimi. 3 sabahtir hastanelerdeyiz. En son bu sabah gittik , kanamam daha da artmis, pihti filan gelmis. Normal bol bol kanli adet goruyorum sanki. Dedim kesin sonlandi hamilelik. Ama keseyi gordu dr. Yerinde duruyor. Bizim yasadigimiz stres yetti bize ama. Geberdik uzuntuden. O hastaneye gidene kadar bir ben bir Allah biliyor ne cektigimi. İgne serum falan eve geri donduk iste. Neyse Allahima sukur kese yerinde duruyor. Haftaya Sali kalp atisi icin gidecegiz. Cok korkuyorum. Nasil oluyor bu yaaa. Biraz azaldi ama hala kanamam var. Oldum uzuntuden. İnsallah hersey guzel devam eder... İste boyle canlarrr.....Tranfer yaptiranlar hadi hayirlisiyla bebisler tutunsun. Herkezden guzel haberler gelir insallah...sevgiler...
Harika bir söz olduğu kadar olmadığı kader yok kendi arabayla gidip geliyorum ilerleyen saate göre karar verecem iğneyi yanıma alıp almama konusunda sizin yaş kaç ve problem varmı sakıncası yoksa merak ediyorum benim gibi 37 ilk varmı
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy ağzıma almayacagım laflar edicem şimdiii...
Kocana dedin mi bunu!! Vicdansızzzzzzzzzzzzzzzz...
Kızım içine atma nasıl cvp vermişsin öylee.. Buyur kapı orda de gitsin bırak kocanda gidecekse ancaa giderr.. Aaaa Senin canını sokakta bulmadı kımse terbiyesizz..
Ayyy delirdimmm suann
canımmmm eve gelen misafire hiç bunlar yapılırmı:))) herşeyden öte kapına gelmişş tanrı misafiri
her konuda pozitiftin hayırdır bugünn o enerjin yokk... sen sen değilsin:))
ya bayılıyorum senin yorumlarına bin yaşa emi :) :) :)Hala eşin eşime nezaket öğretsin diyorum. Tüm bunların üstüne bir de adamın "höküzlüğü" eklenince hiç çekilmiyor. Aynı konuşma bizde de geçti "evlenmeseydin" dedim, "nikahta yanımda oturuyordun" dedi. Seninki hiç değilse seviyorum diyebiliyor. Benden bir kaç adım öndesin.
hadi hayırlısı canım memoryal yine demiyok canımm bu ay sonu gibi inşallahh
Ensucum kimi seçeceksin dr olarak tedaviye başlarken
hadi hayırlısı canım memoryal yine demi
2220 hayatım konuştuğumuzda yoğun günlerimizdi... Senin bu konudaki bilgilerinle muhteşem bir liste olacak.
Ben biraz ferahlıyorum sen de yavaş yavaş yerleşiyorsun, yakında buz bebeğin de yerleşecek :)
Fırsat buldukça tamamlayalım istersen?
Başka bilgisi olanlarda @40Asistani na ozel mesaj ile atabilirler, tedavi, öncesi ve sonrasına dair her türlü kür ve bilgiyi :)
Derleyip her sorulduğunda ulaşılabilecek hale getireceğim.
Eki Görüntüle 1362218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?