- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.001
canımm bende biraz karışığım o konuda..
hande hanımla gidip tanıştım ve şimdilik çok iyi anlaştık biz oldukça güleryüzlü açıkça herşeyi konuştuğum bi doktor oldu.. onun şu yanı kötü gibi geldi bana tüm hastaları çok bekletilmekten şikâyetçi sanırım proğramı çok yoğun araya ameliyatlar falanda giriyormuş... handeyle başlarım olmazsa kahramana geçerim.. çok doktor var nede olsa.. biliyorsun ben geçen tedavimde 2 tane doktor değiştirmiştim:) orada semra dışındaki hiçkimseyi çok dikkate almıyorum..
Kızım sen bulunmaz hint kumaşı türündensin ben sana diyeyimm..
Dilerimm rabbim artık anne olmanı nasıp eder de biraz aydınlanırsın..
canımmmm eve gelen misafire hiç bunlar yapılırmı:))) herşeyden öte kapına gelmişş tanrı misafiri
her konuda pozitiftin hayırdır bugünn o enerjin yokk... sen sen değilsin:))
Tamam canım şuan zaten saranın kaynanası yüzünden kafam tuttu.. Allahın sopası yokki şu kadının kıçına kıçına tövbee tövbee...
kızlar bugün mutsuzluğumla negatifliğimle sizleride üzdüm hakkınızı helal edin ama paylaşınca insan rahatlıyor sağolun
Kaynanan sağsa ve bunları yaşamıyorsan git boynuna sarıl, koynunda uyu, ellerini öp, yala yut kadını
sevgi sözcükleri konusunda çok iyidir kocam kişisibeni gerçekten sevdiğinide biliyorum ailesi bu kadar üstüne düşmese oda bu kadar anacı olmasa tadından yenmez ama işte öyle
haklısın tüm bunları hak ediyolar ama evinde misafirler diye ses edemiyosun canım
maalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum
onlar değişmez canım onlara göre misafir ne yaparsa haklıdır benim en ufak bir tavrımda eşimle aramın açılmasını sağlarla çünkü eşim haddinden fazla anacı her seferinde insan karısını bulur ama anasını bacısını bulamaz diye telkin yaparlar eşime oda dünden hazır zaten oooof oooof bu streste benim çocuğum olurmu sizce
eşimle konuşmuyormuyum sanıyosun canım ama ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okur beni mtercih yapmaya mecbur bırakma tercihim ailemden yana olur diyen birine ne diyeyim
bugün çok mutsuzum.............................................
hedefi göremiyorumki uzun zamandır çarpıntım yoktu tam geçti diye sevinirken bu sabah yine başladı
bu sefer gerçekten ağladım iyiki odada kimse yok şu anda
bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın
tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor
kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
sinirlerim neden laçka neden mutsuzum anladınmı beni şimdi
eşimin haberi yok henüz ama diyecem ama bu tür durumlarda eşim hep kim ne derse desin sen bana bak kimseyi duyma diyor
kızlar bugün mutsuzluğumla negatifliğimle sizleride üzdüm hakkınızı helal edin ama paylaşınca insan rahatlıyor sağolun
sevgi sözcükleri konusunda çok iyidir kocam kişisibeni gerçekten sevdiğinide biliyorum ailesi bu kadar üstüne düşmese oda bu kadar anacı olmasa tadından yenmez ama işte öyle
yok canımm bu ay sonu gibi inşallahh
ya bayılıyorum senin yorumlarına bin yaşa emi :) :) :)
Aynen canım semra hnm önemli olan kahraman bey hakkında pek fikrim yok hande hnm belki hatırlatsın transferimi yapmıştı benim konuşkan ve donanımlı geldi bana ama tespıtın dogru cok yogun ben transfer için kıvranırken mesanem patladı patlayacak hatun kişiyi bekledim ha geldi ga gelecek diye ..hatta hemşire kıyamadı halime kaçamak yapmama izin verdicanımm bende biraz karışığım o konuda..
hande hanımla gidip tanıştım ve şimdilik çok iyi anlaştık biz oldukça güleryüzlü açıkça herşeyi konuştuğum bi doktor oldu.. onun şu yanı kötü gibi geldi bana tüm hastaları çok bekletilmekten şikâyetçi sanırım proğramı çok yoğun araya ameliyatlar falanda giriyormuş... handeyle başlarım olmazsa kahramana geçerim.. çok doktor var nede olsa.. biliyorsun ben geçen tedavimde 2 tane doktor değiştirmiştim:) orada semra dışındaki hiçkimseyi çok dikkate almıyorum..
Vayyy süper bi yöntem ses kaydı korkun bizdennnnnO zaman sen de çok takma kafana. Telefonun ses kaydı yapıyorsa, bir iki konuşmayı kaydet, dinlet eşine. "Sevdiğin kadına bunu reva görüyorsan daha bir şey demeyeceğim sana" de. Sen üzüleceğine onlar üzülsün. Karşına alıp anlatsan eşin onlara inanmaya meyilli. Ama şahit olmak başka bir şey. Bırak kendi gerçeğini kendisi bulsun. Çünkü iş lafa geldi mi hiç bir kaynana, kaynanalık yapıyorum, eziyet etmeyi seviyorum demiyor. Görmesi lazım eşinin...
Kızlarr sürekli bişi yüyüp içiyorsunuz ben neden bunları atlayıp kendime dahil etmedım acaba ahahahah..
Şurda yumurta toplamaya bişi kalmadı.. Ne yiyim şimdi.. Söyleyin bakemmm
Nara opiden sonra başlayacagım.. Transfer 4. gününe kadar devam.. bide Ananas dilimi yiyecegim.. Başka... ne yiyim bayılırım bir şey yiyim yeter ki
Aha! yetişmişim sonunda mesajlara :) Güncelim :)
Dilim damağıma yapışmış arap atı olmak üzereyim Neft yağı mı kullansam hahahahhaha
kendimi toparladımda madi yönden nasıl yapacaz onu düşünüyorum hala bir önceki borçlarla uğraşıyoruz kaybedecek zamanım da yok kendimi yıpratmayacam ne olursa olsun sonuçta herşey olacağına varırevet canımm:)) sen nasıl oldun biraz toparladınmı kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?