Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah ah kızmakla yetinmiyorum, sadece sinkaflı kelimelerimi kendime saklıyorum...
Sadece bu konu değil canım ülkemdeki genel durumlar itibariyle çok feci sinkaflarım

Ya geçende çocukları ilkokula giden, hatta çocukları 4-5. sınıf olan arkadaşlarla konuştuk. Eğitim sisteminin çivisi çıkmış. 9-10 yaşında başlıyor sınavlar. Hiçbiryeri kazanamazsa yallah İmam Hatip e. Nasıl bir ülke olduk yahu. Çocuğu köy okuluna versen mutlu mesut okur belki ama sonra gideceği yer malum. Ben Amerika da doğurup Amerikan vatandaşı çocuk işine iyice ısınmaya başladım. Hatta hiç Türk vatandaşı da olmasın. Askere de gitmez, sınavlara da girmek zorunda kalmaz. Vize derdi de olmaz. Yabancı uyruklu olarak mis gibi yaşar burda. Kimseye de verecek hesabı olmaz. Güç bela çocuk yapmaya uğraşıyoruz. Sonra kimlerin eline kalıyor sabiler.

Bir de doğum başladığında suya koyuyorlar diye dumuştum. Rahim kolay açılsın kolay doğum olsun diye.

Neler yiyip içiyoruz ayol. Hayıtsuyunun da tadı çok kötü mesela. Bir iki nefes sonra geçiyor o duygu. İstersen üzerine tadı yoğun bir şeyler yiyip içebilirsin. WishDuygu' ya anlattım kullanımını. Bir bak istersen...
Tekrar yapacaksan hepsini baştan yapman gerek. Her uygulama bir bebek için. Daha öncekinin hükmü kalmadı yani.

evet güzel fikirr akllı arkadaş başka

Bir hışımla geldim okula iğneyi almadım yanıma alsamda vuraram çok ince ama akşam üstü bakalım Ankara trafiği nasıl olur Allah'tan yollar açık destekleriniz için çok teşekkür

Bir de doğum başladığında suya koyuyorlar diye dumuştum. Rahim kolay açılsın kolay doğum olsun diye.

evet bunu bende duymuştum ama doğum gerçekleşir gerçekleşmezde sudan çıkarmak gerekmiş yoksa rahim kapanmaz kanama durmazmış

canım kötü kokması su bayağı bir bekledi bir hafta on gün kadar ben her gün yarın içecem diye diye içmeyi unuttum beklemekten koktu bence sonrada döktüm sudan çıkardım yine kladırdım ama bende yine var annecim sağolsun bi kaç tane getirmişti bende ihmalkarım iki sene oldu halen yapacam kolyeyi bile doğru dürüst takmıyorum belkide kısmet olmuyo

2220 canım duyguya ne zaman anlattın yenimi eskimi

birde geçen senin bir mesajında ağız ayak diş bölgesiyle genital bölgesinin arasında bilinmeyen bir bağ var diye bişey okumuştum bunu biraz açarmısın mesela büyüklerimiz hep ayaklarını sıcak tutki üşütmeyesin yoksa çocuğun olmaz der mesela acaba bununlamı ilgili

kizlarr meryem otunu bende almıştım:) Üstümde bi parçasını taşıyorum ama bildiğim kadarıyla asıl manası şudur ki..
Eskiden ebeler doğuramayan kadınlara bu otu suya koyup verirlermiş.. muhtemel düşük yapıyor oda dougumu kolaylastırıyor.. Birde tabi kutsal topraklar da yetısıyor falan filan :) Bu arada 3 tane paket halınde türkıye fiyatı 50tl :)

Her şeyin suyu çıktı malesef.. Eğer bu tedavimde nasip olurda hamile kalırsam bir cocuk bana 30bine mal olmuş oluyor!! 3 cocugu düşünemiyorum huhuuu
Dilerim rabbim bizleri bu kara günlerden aydınlığa çıkarır.. Çocuklarımıza özgür hür ilim ve bilim dolu bir hayat bahşeder... Ben kaçar kızlar doktora gidiyorum kontrole tontiklerim napıyor bakimm
hepinizi öperimm

Zamanı gelmediği için ertelemişsin sanırım. Büyük parçayı atmadığın sürece sorun yok defalarca kullanabiliyorsun. Koku bir gece de beklese oluyor. Kullananların çoğu kokusundan şikayetçi. Tabi 10 gün bekleyince yosun tutmuştur
Neyse, sen yine kullanmayı dene. Belki bu defa vakti zamanı gelmiştir. Su bardağıyla içmene gerek yok. Çay bardağı hatta kahve fincanıyla içenler var. İnşallah Rabbim nasip eder, tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsın.

:) Hızır değilim ama gibiymiş gibi yetişeyim. Anca hınzır olurum ben :)
2139. sayfada bahsi geçmiş :))))))

Güzel haberlerin olsun... Bir boyda kaliteli yumurtalarla gel :)
Winter is cominggggg dikkatli ol... Bugünden usul usul gelmesi bekleniyor.
Salı geceden sonra her şey olabilir :)))

Senden bir önceki mesajımı ona yazmıştım. Geride kalmış.
Yumruk şeklindeki bir otu geniş bir kaba koyup su ekliyorsun. 3 defa Meryem suresi okuyup niyet ettikten sonra kenara koyuyorsun. Ertesi sabah el şeklinde açılmış oluyor, bir bardak içiyorsun. Ot suda 3 gece kalacak, sen de her sabah bir bardak suyunu içeceksin. Otu çıkarıp küçük bir parçasını alıp kalanını kuruması için kaldırıyorsun. Küçük parçayı da üzerinde taşıyorsun. Bazıları kalan suyu normal su ile çoğaltıp boy abdesti de alıyor ama almayanlar da hamile kalıyor. O kısmı tercihine kalmış.
Ben bunu ilk önce erkek arkadaşlardan duymuştum. "Alacağın kızın 3A sı sağlamsa al" şeklinde bir muhabbetleri vardı. Birisini konuşturdum. Ağız ayak ve genital bölgeden bahsediyorlarmış. Sonraları diş sorunlarım başlayınca anneannemin bir arkadaşı dile getirdi. Dişlerim çürüyor dedim, akıntın var mı, ayakların kokuyor mu? diye sordu. Bir kaç tıp yazısında, bağlantı olduğuna dair göstergeler bulunduğunu ama kan- damar mı başka bir yol mu olduğunun anlaşılamadığını yazıyordu. Böyle bir derleme oldu o bilgi.

sağol duygucum okudum ama zanorkcum sudan çıkarıp akar suya atsan yine suda olacak burasını anlamadım ben

sağol canım bende öyle düşünüyorum zamanı gelmediği için erteliyorum bu tedavimde bile tamamen aklımdan çıktı inanırmısın ama bu ay adet olmazsam ki inşallah olmam hamile olurum ama adet olursam yıkanır yıkanmaz içmeye başlayayım unutmazsam yine

canım bizim gibi 40 yaşın üstündeysen o zaman hiç şansın yok çocukta yapmaya hakkın yok git ne halin varsa gör sanki sağlıklı olupta 3-5 çocuk yapınca hemen iş imkanı oluyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…