- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.841
Canım zaten sabah 6 da uyanıp ilacı alıyorum.yarım saat bekleyip kahvaltı yapıp apar topar servise koşuyorum.daha erken kalkmam mümkün değilPempeeMavii buradaki yorumlardan okuduğum hep aç karnı, Haremiz in dedği gibi ilacı daha erken saatte alıp kahvaltıdan yarım saat evvel kullanabilirsin kürü
Daha erken kalkma zaten canım. saat 6 da yine ilacını al. yarım saat sonra da karışımı ye. Sonra bi sandviç yap ofise götür yada serviste ye. Olmaz mı? olmuyorsa yumurta geliştirmek için aç karnına olmayan başka kürler var onları denersin.Mesela arı sütü. Bir araştırma sonucunu okumuştum. Arı sütü verilen kadınların arı sütü verilmeyen diğer gruptaki kadınlara göre hamile kalması iki katı fazla olmuş. Bir araştır bunu.Canım zaten sabah 6 da uyanıp ilacı alıyorum.yarım saat bekleyip kahvaltı yapıp apar topar servise koşuyorum.daha erken kalkmam mümkün değil(((
Evet bi bakayım canımDaha erken kalkma zaten canım. saat 6 da yine ilacını al. yarım saat sonra da karışımı ye. Sonra bi sandviç yap ofise götür yada serviste ye. Olmaz mı? olmuyorsa yumurta geliştirmek için aç karnına olmayan başka kürler var onları denersin.Mesela arı sütü. Bir araştırma sonucunu okumuştum. Arı sütü verilen kadınların arı sütü verilmeyen diğer gruptaki kadınlara göre hamile kalması iki katı fazla olmuş. Bir araştır bunu.
http://www.aribilim.com/gebelik-ari-sutu-polen.htmlEvet bi bakayım canım
Yaa sevindim. Bayağı bilimsel şeyler vardıHaremiz aferin bak tam kafama gore bir yazı bulmuşsun bu tur yazılara pek bakmıyorum.şimdi okudumda, tam istedigim yazıyı bulup paylaşmışsın..
Zaten az sayıda folikül oluyor. Onu da kontrollü kullanmak istedi doktor. İğne yap 36 saat sonra ilişki..şansımın daha yüksek olması için uğraştık ama kısmet olmadı..Canım neden çatlatma iğnesi olmuştun yani yumurtan kendi kendine çetlamıyor muydu? Olanları anlatabilir misin? Merak ettim.
Allah tamamına erdirsin inşallah. Transferden kaç gün sonra kanda test gününüzdü?Merhabalar,
Başlık itibarı ile konuya dahil olmaya karar verdim, ben 41 yaşında 2.tüp bebek tedavisi sürecinde bir kadınım. Dün kanda test günümdü ve değerim 148 çıktı oldu gibi sanki diyoruz eşimle ama ikinci test ve ultrason kontrolüne kadar beklemeye devam. Doktorum Prof Dr Yücel Karaman, Brüksel Tüp Bebek merkezi.
1 dondurulmuş 5.gün emriyomuz ile şuan bu aşamadayız, yardımcı olabileceğim herhangi birşey varsa seve seve yardımcı olmaya çalırım, hepinize iyi şanslar. ❤
Evet canım hatırladım sonradan hikayeni. Denemeye devam napalım. Bırakmak yok.Zaten az sayıda folikül oluyor. Onu da kontrollü kullanmak istedi doktor. İğne yap 36 saat sonra ilişki..şansımın daha yüksek olması için uğraştık ama kısmet olmadı..
Çok teşekkürler, darısı hepimizin başına inşallahAllah tamamına erdirsin inşallah. Transferden kaç gün sonra kanda test gününüzdü?
Kesinlikle haklısınız ama doktorun işine hakim olup olmadığını malesef birlikte denemeden bilemeyebilşyoruz. Biz uzmandır diyerek zaten doktorumuza güvenerek çıkıyoruz yola. Belki şans belki kısmet ama tecrübelere de kulak vermek gerek tabiki.kaç yıldır bebek içşn uğraşıyordunuz? Tüp bebek en son denediğiniz yöntem miydi? Başka tedaviler denediniz mi? Bir de transferden 11 gün sonra demişsiniz. Yani adetinize 2-3 gün kala mı test yaptınız. Transfer adetin kaçınci gününe denk geldi?Çok teşekkürler, darısı hepimizin başına inşallah
Transferden sonraki 11. gün yapmamızı söylemişti doktorumuz, şimdi 2 gün sonra tekrar yaptırıcaz rakamın katlanması gerekiyor.
Bu arada şunu belrtmek isterim, şuanki doktorumla tedaviye başlama kararı vermeden önce istanbuldaki isim yapmış tüm doktorları dolaştım, yaklaşık 3000 tl muayene ücreti ödedim hepsinin yaklaşımını ve süreçle ilgili planlamalarını dinledim, ilk denememi Bahçeci Fulya kliniğinde yapmıştım sonuç negatifti. Tedaviye başlayacak olan arkadaşlar size tavsiyem doktorunuzu iyi seçin. Benim tedavim yaklaşık 1 yıl sürdü, arada laparaskopi operasyonu geçirdim, hormonlarım istenilen düzeyde olmadığı için transfer için aylarca bekledim, ama mühim olan sonuç ve bu sürece hakim bir doktorla ilerlemek.
Tebrik ederim masallah Allah kucagina almayi nasip etsin:) ilk tedavinide mi orada yaptırdın biraz tedavi şeklini anlatırsan cok sevinirin bende su anda arastırma yapıyorum henüz tam karar veremedim... sevgilerMerhabalar,
Başlık itibarı ile konuya dahil olmaya karar verdim, ben 41 yaşında 2.tüp bebek tedavisi sürecinde bir kadınım. Dün kanda test günümdü ve değerim 148 çıktı oldu gibi sanki diyoruz eşimle ama ikinci test ve ultrason kontrolüne kadar beklemeye devam. Doktorum Prof Dr Yücel Karaman, Brüksel Tüp Bebek merkezi.
1 dondurulmuş 5.gün emriyomuz ile şuan bu aşamadayız, yardımcı olabileceğim herhangi birşey varsa seve seve yardımcı olmaya çalırım, hepinize iyi şanslar. ❤
Biz 10 yıldır evliyiz, çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde eşimle gidip birer chek-up yaptırdık, o aşamada eşimde azospermi tesbit edildi, doktorum aşılama ile oyalanmayın direkt tüp bebek tedavisine başlayın dedi, 2011 yılında araştırmalarım sonucunda tecrube ve donanım olarak en iyi klinik olduğuna karar verdiğimiz Bahçeci Fulya kliniğinde tedaviye başladık, 5 embriyo elde edildi, 5.günde 2 ebriyo transfer edildi ve sonuç negatifti, bu arada kalan embriyolar da çöpe gitti, dondurma yapılmadı. Negatif sonucu alınca sebep sorguladık tabi ama bazen böyle olabiliyor şeklinde cevap alınca ve o yıkımdan sonra uzun bir süre toparlanamadım.Kesinlikle haklısınız ama doktorun işine hakim olup olmadığını malesef birlikte denemeden bilemeyebilşyoruz. Biz uzmandır diyerek zaten doktorumuza güvenerek çıkıyoruz yola. Belki şans belki kısmet ama tecrübelere de kulak vermek gerek tabiki.kaç yıldır bebek içşn uğraşıyordunuz? Tüp bebek en son denediğiniz yöntem miydi? Başka tedaviler denediniz mi? Bir de transferden 11 gün sonra demişsiniz. Yani adetinize 2-3 gün kala mı test yaptınız. Transfer adetin kaçınci gününe denk geldi?
Çok teşekkürler, darısı hepimizin başına inşallah
Transferden sonraki 11. gün yapmamızı söylemişti doktorumuz, şimdi 2 gün sonra tekrar yaptırıcaz rakamın katlanması gerekiyor.
Bu arada şunu belrtmek isterim, şuanki doktorumla tedaviye başlama kararı vermeden önce istanbuldaki isim yapmış tüm doktorları dolaştım, yaklaşık 3000 tl muayene ücreti ödedim hepsinin yaklaşımını ve süreçle ilgili planlamalarını dinledim, ilk denememi Bahçeci Fulya kliniğinde yapmıştım sonuç negatifti. Tedaviye başlayacak olan arkadaşlar size tavsiyem doktorunuzu iyi seçin. Benim tedavim yaklaşık 1 yıl sürdü, arada laparaskopi operasyonu geçirdim, hormonlarım istenilen düzeyde olmadığı için transfer için aylarca bekledim, ama mühim olan sonuç ve bu sürece hakim bir doktorla ilerlemek.
Teşekkürler, bizim karar vermemizdeki etkenlerin bir kısmını biraz anlattım, diğer detayları da eklemek gerekirse biraz uzun ama şöyle anlatabilirim.Tebrik ederim masallah Allah kucagina almayi nasip etsin:) ilk tedavinide mi orada yaptırdın biraz tedavi şeklini anlatırsan cok sevinirin bende su anda arastırma yapıyorum henüz tam karar veremedim... sevgiler
Umutsuzluğa kapılmayın ne olur, size umut olsun diye paylaşıyorum yaşadıklarımı, bu arada benim uzayan tedavi sürecimde yakın bir arkadaşımı daha yönlendirdim Yücel bey'e onların sorunu sperm morfolojisi bözukluğu idi, o benden önce evladını kollarına aldıAçıkcası ben böyle şeyler okuyunca umutsuzluğa kapılıyorum.korkuyorum. Kendim için... bu kadar zor mu ya bu iş? Hem maddi hem manevi çok çok zor. Umudum kırılıyor ne yalan söyliim
Evet adını görünce ben de araştırdım biraz başarıları aşikar. Ama ben urfadayım malesef. İstanbul benim için hem maddi hem manevi büyük külfet olur. Kalacak yer sıkıntı sürekli git gel yapamam. İşte o noktaya gelmekten korkuyorum. Tüp tedavisine mecbur kalmaktan.Umutsuzluğa kapılmayın ne olur, size umut olsun diye paylaşıyorum yaşadıklarımı, bu arada benim uzayan tedavi sürecimde yakın bir arkadaşımı daha yönlendirdim Yücel bey'e onların sorunu sperm morfolojisi bözukluğu idi, o benden önce evladını kollarına aldı.Darısı hepimizin başına. Anlattıklarım biraz reklam yapmak gibi gelebilir ama gerçek ben bu doktora çok güveniyorum, kesinlikle paragöz biri değil, mütevazi ve güleryüzlü bir doktor. Brüksel'de kliniği var ayın 1 haftası orada oluyor, Brüksel de senelerce çalışmış tüp bebek konusunda ve şunu da öğrenmiştim Brüksel kraliyet ailesinin doktorluğunu yapıyormuş orada çalıştığı süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?