- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.821
Allah tekrar yaşatmasın inşallah canım. Çok zor.normal kan testlerinde anlaşılmıyor canım, genetik doktorları bakıyor, bebeğim öldükten sonra pataloji raporunda bir şey çıkmayınca, kan pıhtılaşması var mı diye kadın doğum doktorum araştırmamı istedi, normalde 3 tane düşük ve ölü olmayınca yapmıyorlar,ben ısrar ettim yaşım geç olduğu için yaptılar, kartaldaki genetik doktorum da daha detaylı araştırma yaptı sağolsun, tamamen genetikmiş, sonradan olan bir şey değil yani, aslında keşke evlenmeden evvel , verem testi gibi bu testlerde mecbur olsa , baktığınız zaman bir çok bayan 2-3-4 bazıları yedi kere düşük yapmış sonuç kan pıhtılaşması, zor bir durum
Canim benim bir solukta ne kadar guzel ifade etmişsin.Hepimizin yasadiklarini ve dusunduklerini aynen yazmişsin.Ama ne yapacagimizi bizde sasirdik artik.Iki gunde bir iliski de oluyo bizde.Yumurta var,catlamis.Progesteron 14 cikti.Yine yok olmuyo.Esimin morfolojisi yuzde 1 bide onun ustunde ugrasicam.P.tesi randevu aldim ürolojiye.Allah hic yavrusu olmayanlara tez zamanda versin insallaj.Bide benim 23 yasinda oglum var.Oldugu halde bu kadar ugrasiyorum uzuluyorum.Olmayanlar ne yapsin ya.Sağlık olsun canım. Umudunu kaybetme. Besin takviyelerine devam et. Ben de dün yine kafamda deli sorularla biraz araştırma yaptım internette. Doktorumun dediği gibi "sen de neredeyse benim kadar bilgi sahibi olmuşsun." E yaşayınca öğreniliyor işte...
O kadar mucizevi bir olay ki bazıları haberi olmadan gebe kalıyor, kimileri aşama aşama takip ediyor, okuyor, biliyor gidişatı, ama yine de olmuyor, sonra da akıl erdiremiyor. Hormonlar, yumurtalar, spermler, kalın kabuklu yumurtalar, kanalda karşılaşıp ta yumurtayı dölleyemeyen zayıf spermler, genetiği bozuk, morfolojisi düşük spermle döllenen yumurtanın vücudun arızalı bir canlıyı atmak istemesi ile embriyoyu tutmaması v.s. Bir sürü hikaye, fikir. Dün yine bir doktor anlatıyordu: Bir hanım 8 aydır gebe kalamıyormuş. 4 aydır klomen ve çatlatma tedavisi uygulanmış. Her şey normalmiş. Erkekte de kadında da sorun yokmuş. Bundan sonra ne yapabiliriz daha başka diye soruyor doktora. Doktor bundan başka ilk önce iki adet arasında gün aşırı muhakkak ilişki önerdi. Sonra da aşılama. Aşılamada eğer iki defada da olmamışsa devam edilmemeli diyor. Yumurta gelişiyor, çatlıyor, spermlerde sorun yok, morfolojisi iyi. eee ne oluyor peki? Yumurta ile sperm kanalda karşılaşıyor ama döllenme neden olmuyor.? Bir, iki, üç, beş... sekiz defa neden olmamış?. Demek ki yumurta kabuğu kalın yada başka bir sebep var bu araştırılmalı dedi doktor. Kafam yine çorba oldu. Allah vermek istedikten sonra hepsi boş. Korku ve endişe bizi çok kötü etkiliyor o bir gerçek. Kafamızdan birazcık atabilsek..
Çocuklarınız kız mı ? hepsi merak ettim masallah onlara
geçmiş olsun canım. pes etmek yok, devam...Günaydın kısçeler an itibariyle regl olmuş durumdayım.
AminnNe guzel bir haber.Saglikla kucagina alsin insallah yavrusunu.
Canım neden çatlatma iğnesi olmuştun yani yumurtan kendi kendine çetlamıyor muydu? Olanları anlatabilir misin? Merak ettim.çatlatma iğnesi olmuştum ama bugün regl oldum.. geçen ayki aşılamadan sonra bir başarısız sonuç daha.. hala nasıl bir yol izleyeceğimize karar veremedik
Ğardon canım bir an hatırlayamadım. Peki ilişkiden sonra yani adetini beklerken kendinde değişiklikler hissettin mi? Gebemiyim acaba diyebileceğin yani.Canım neden çatlatma iğnesi olmuştun yani yumurtan kendi kendine çetlamıyor muydu? Olanları anlatabilir misin? Merak ettim.
Ben kahvaltıdan sonra yani saat 09.00-9.30 gibi alıyorum. Eşimse akşam işten eve geldiğinde alıyor. Şifa niyetine yersen yarar sanırım. Ama benim karışımım babamın hazırladığı özel bi karışım. Bal, polen, arı sütü, zencefil, zerdeçal, çörek otu tarçın, fındık v.s var içindeKısçeler bal çörekotu tarçına başlamayı düşünüyorum ama sabah aç karnınaymış ben guatr ilacı alıyorum ve en az yarım saat bişey yememem gerekiyor.bu kürü gece yatarken yada gün içinde aç karnıma alsam olur mu acaba
Ben kahvaltıdan sonra yani saat 09.00-9.30 gibi alıyorum. Eşimse akşam işten eve geldiğinde alıyor. Şifa niyetine yersen yarar sanırım. Ama benim karışımım babamın hazırladığı özel bi karışım. Bal, polen, arı sütü, zencefil, zerdeçal, çörek otu tarçın, fındık v.s var içinde
Evet evet canım aynen dediğin gibi.ama ne zaman yemeliyim bilemedim.sabah aç karnıma ilaç almasam sorun değil.işe gitmeden yine sorun olmaz bekler kahvaltıyı geç yaparım.bilemedim yaa.canım, asmsmnm nin dediği kür farklı ama, sadece yumurta kalitesini artırmak için yapılan bir kür, ve burada okumuştum aç karına yenilmesi gerekiyor du, bir daha bakmak lazım
bende burada bakarım forumlara daha önce kullanan arkadaşlar nasıl yapmışEvet evet canım aynen dediğin gibi.ama ne zaman yemeliyim bilemedim.sabah aç karnıma ilaç almasam sorun değil.işe gitmeden yine sorun olmaz bekler kahvaltıyı geç yaparım.bilemedim yaa.
ilacının saatini biraz erkene al. Bir sakıncası var mı?bende burada bakarım forumlara daha önce kullanan arkadaşlar nasıl yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?