- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.981
Ardıç katranı aktardan aldım bizde pek bi işe yaramadı , Ardıç katranının gerçeğini bulmaya çalışıyoruz daha koyu ve daha sert olanı onu bal üretenlerde oluyormuş . Arı biti olunca Ardıç katranını yakıp bitleri dumanla temizleniyormuş . Balcılarada sordum ama bulamadım daha . Bilgi verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.Kızlar sedefe en iyi gelen şey ardıç katranı sürmek. Biraz yakıyormuş ama çok iyi geliyormuş. Ofis arkadaşım ortaokuldan beri sedef hastası. O söylemişti. Sonrafa sedefi vazelin ike temizliyormuş. Ve katranlı şampuan kullanıyor çünkü onun saç derisinde bile var.kendisi antidepresan kullanıyor bir ara ilacını bırakmıştı tüm vücudunu sedef kapladı. Stresle çok alakalı demekki...
Teşekkür ederim arkadaşım hayatta en önemli şey sağlık ne olursa olsun.Sana da geçmiş olsun Asmin Lena Allah eşine şifa versin
Ahhh canım senin işin daha zor ellerini sürekli kuru tutmak zorundasın ama bu kadar stres yapma sonra herşey daha kötü olmasın . Sivas balıklı göle gitmeni tavsiye ederim ama ev az 3 hafta kalman gerekiyor oradaki su selenyumlu su olduğu için iyi geliyormuş . Bu sene elim ilk defa gitti 10 gün kalabildi onun bile faydası oldu ayaklarında Yen'i çıkanlar vardı onlar geçti şimdilik tekrarlamadı , sende dene istersen.Canım Sedef çok inatçı bir hastalık. Aslında hastalık bile değil. Bünyenin ürettiği bişey. Ben Agop bey'e gitmiştim henüz sedef olduğumu bilmiyordum mantar falan sanıyordum. Hocam mantar diye korkuyorum dediğimde o bana kızım keşke mantar olsa onun ilacı var ama bunun senin bünyen yapıyor buna bir ilaç yok demişti ancak stresten uzak kalacaksın kafayı değiştireceksin demişti. Sonra cerrappaşa da özel bölüm açılmış sedef hastaları için başındaki prof'a gittik oda bana ışın tedavisi önerdi veya bir ilaç vereceğim ama 4 yıl çocuk yapamazsın dedişaka gibi tabi tam çocuk isterken. Kortizonlu ilaçlar kullandım bi ara iyi geliyor sonra tekrar başlıyor. Güneş dediğin gibi iyi geliyor. Benim ellerimin içi yara ve ayaklarımın altında yara. Yere basmak zulm. Acı biber bilmeden yıkarsam ellerimle mesela bir felaket. Tırnaklarıma da vurdu çoğu düştü. Ama inan çok takmıyorum. Ağrım sızım yok buna da hamd olsun.
Ben hep diyorum onlar benim hayatın zorluklarına karşı avuçlarımda açan çiçeklerim. Sevmeye çalışıyorum yani. D vitamini alıyorum bende. Vazelin, kına, dut, ne varsa deniyorum ama kafa değişmedikçe geçmesi zor.
Bende mısır ekmeği yapıyorum evde hemen hemen her hafta dere otlu kek gibi olanını sütle yumuşacık böyle puf puf oluyor.
Ardış katranını duymadım hiç canım bir araştırıyım çok sağol. Vazelini ben akşamları ellerime ayaklarıma sürüp ellerime pamuklu eldiven ve ayaklarıma pamuklu çorap giyip yatıyorum. Evet stresle çok alaklı. Benim bir gecede çıktı ellerimde. Akşamdan sabaha bir kalktım ellerimde yaralar vardı. Çok sağol canım.
Aynen canım. Mücadeleye devam umutla..
Allah razı olsun canım inşallah...
Canım yaaaa...hayat bizi ne kadar kontrollü ve temkinli yapmış ,aklımıza geleni iki kere düşünüp söyler olmuşuz olmadı düzeltir olmuşuz ,inanıyorum sen orada doğum yapacaksınAllah nasip ederse doğumumu orada yaparım diyecektim
Hoşgeldinnnnn :) bende çok isterdim sizleri görmeyi bu arada :/ tam takip edemiyorum konuları ,tüp bebek için görüşmeye geldin değil mi?Evet geldim canım. Sabiha da hastanenin servis aracının bekliyorum hala. Malum istanbul trafiğine takılmış gelemedi hala.
Babam da arıcı. Ben de bir sorayım mı babama?Ardıç katranı aktardan aldım bizde pek bi işe yaramadı , Ardıç katranının gerçeğini bulmaya çalışıyoruz daha koyu ve daha sert olanı onu bal üretenlerde oluyormuş . Arı biti olunca Ardıç katranını yakıp bitleri dumanla temizleniyormuş . Balcılarada sordum ama bulamadım daha . Bilgi verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.
Çok iyi olur canım sorarsan , çok teşekkür ederimBabam da arıcı. Ben de bir sorayım mı babama?
Hoşbuldum canım. Evet acıbademe geldim görüşmek ve tedavi için bakalım.Hoşgeldinnnnn :) bende çok isterdim sizleri görmeyi bu arada :/ tam takip edemiyorum konuları ,tüp bebek için görüşmeye geldin değil mi?
Yaa evet, bir haftayla kaçırdınBende iyi sohbetler diyorum kızlar.bebeksiz bir muhabbet olsun lütfenben bu yıl araliktan beri bu forumda cocukla ilgili okuyorum okuyorum esim laptopda araba bakıyor bakiyor. ikimizde de bağımlilık oldu.önümüzdeki persembe cuma oradayim ve cumartesi yolcuyum.belki gaziosmanpasa civarinda olanlarinizla görüşebiliriz.veya uygun olanlarla istediginiz yerde
Aynen öyle, yazdıktan sonra dedim ki sanki hamiş oldun da yazıyorsun, sanki senin elindeymiş gibi... sağol canım, senin nasıl gidiyor herşey yoşunda mı kaç haftalık oldunCanım yaaaa...hayat bizi ne kadar kontrollü ve temkinli yapmış ,aklımıza geleni iki kere düşünüp söyler olmuşuz olmadı düzeltir olmuşuz ,inanıyorum sen orada doğum yapacaksın
İsi kendi müsait olanlar icin gorüsulebilir.iyi tatiller iyice dinlen tatilde.transfer kontrolü ondan sonraki hafta kısmetse transferYaa evet, bir haftayla kaçırdın. Ben çok yogunum bu ara, yarın bile iyi gelebiliyorum. Haftaya da tatile gidiyoruz. Ama sen geliyorsun sık sık, bu gelisin ne için?
Ne kadar az kalmış transfere, haydi bakalım heyecanla seni bekleyeceğiz bu ayİsi kendi müsait olanlar icin gorüsulebilir.iyi tatiller iyice dinlen tatilde.transfer kontrolü ondan sonraki hafta kısmetse transfer
Eveeet öyle oldu bu ay sıra bende insallah senin de güzel haberlerini alacağızNe kadar az kalmış transfere, haydi bakalım heyecanla seni bekleyeceğiz bu ay
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez zamandaCanım geçmiş olsun bende Sedef oldum bu Bebek olayına takmaktan. Hem çölyak hem Sedef için önerdikleri için ben en azından ekmekten başladım. Rabbim şifa versin. Henüz ben tamamen öyle beslenmeye geçemedim. İnşallah iyi gelir. El ayak sedefimi eşin?
31 hafta bitiyor erken doğum riskim var yatıyorum...Aynen öyle, yazdıktan sonra dedim ki sanki hamiş oldun da yazıyorsun, sanki senin elindeymiş gibi... sağol canım, senin nasıl gidiyor herşey yoşunda mı kaç haftalık oldun
Anlattığınız kadarıyla çok zor bir rahatsızlık. Üzüldüm gerçektenYok gitmedim canım bir araştırayım çok sağol önerin için.
Aaaaa şaşırdım risk olmasına.aslında bugüne kadar iyi gidiyordun sanki31 hafta bitiyor erken doğum riskim var yatıyorum...
Bu arada hiçbir hazırlık yapmamıştım bebekler için malum temkinli olucam ya :/ ya birşey olursa ya kaybedersem onları görünce çok üzülürüm aldıklarımı diye ,odaları bile hazır değil ,Allahtan internet var ordan alışveriş yapıyorum,bıktım hep kontrollü hep düşünerek hareket etmekten,senin yazını görünce kendimi gördüm sanki:)))
Bende ikizim bu arada :)) biz 10 günde geç dogmuşuz.yeriniz rahattı herhalde der annem.o zamanlar ikizler bak erken dogmuyormuş31 hafta bitiyor erken doğum riskim var yatıyorum...
Bu arada hiçbir hazırlık yapmamıştım bebekler için malum temkinli olucam ya :/ ya birşey olursa ya kaybedersem onları görünce çok üzülürüm aldıklarımı diye ,odaları bile hazır değil ,Allahtan internet var ordan alışveriş yapıyorum,bıktım hep kontrollü hep düşünerek hareket etmekten,senin yazını görünce kendimi gördüm sanki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?