Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ardıç katranı aktardan aldım bizde pek bi işe yaramadı , Ardıç katranının gerçeğini bulmaya çalışıyoruz daha koyu ve daha sert olanı onu bal üretenlerde oluyormuş . Arı biti olunca Ardıç katranını yakıp bitleri dumanla temizleniyormuş . Balcılarada sordum ama bulamadım daha . Bilgi verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım.

Ahhh canım senin işin daha zor ellerini sürekli kuru tutmak zorundasın ama bu kadar stres yapma sonra herşey daha kötü olmasın . Sivas balıklı göle gitmeni tavsiye ederim ama ev az 3 hafta kalman gerekiyor oradaki su selenyumlu su olduğu için iyi geliyormuş . Bu sene elim ilk defa gitti 10 gün kalabildi onun bile faydası oldu ayaklarında Yen'i çıkanlar vardı onlar geçti şimdilik tekrarlamadı , sende dene istersen.

Babam da arıcı. Ben de bir sorayım mı babama?

Yaa evet, bir haftayla kaçırdın. Ben çok yogunum bu ara, yarın bile iyi gelebiliyorum. Haftaya da tatile gidiyoruz. Ama sen geliyorsun sık sık, bu gelisin ne için?

Canım yaaaa...hayat bizi ne kadar kontrollü ve temkinli yapmış ,aklımıza geleni iki kere düşünüp söyler olmuşuz olmadı düzeltir olmuşuz ,inanıyorum sen orada doğum yapacaksın
Aynen öyle, yazdıktan sonra dedim ki sanki hamiş oldun da yazıyorsun, sanki senin elindeymiş gibi... sağol canım, senin nasıl gidiyor herşey yoşunda mı kaç haftalık oldun

Yaa evet, bir haftayla kaçırdın. Ben çok yogunum bu ara, yarın bile iyi gelebiliyorum. Haftaya da tatile gidiyoruz. Ama sen geliyorsun sık sık, bu gelisin ne için?
İsi kendi müsait olanlar icin gorüsulebilir.iyi tatiller iyice dinlen tatilde.transfer kontrolü ondan sonraki hafta kısmetse transfer

Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda

Aynen öyle, yazdıktan sonra dedim ki sanki hamiş oldun da yazıyorsun, sanki senin elindeymiş gibi... sağol canım, senin nasıl gidiyor herşey yoşunda mı kaç haftalık oldun
31 hafta bitiyor erken doğum riskim var yatıyorum...
Bu arada hiçbir hazırlık yapmamıştım bebekler için malum temkinli olucam ya :/ ya birşey olursa ya kaybedersem onları görünce çok üzülürüm aldıklarımı diye ,odaları bile hazır değil ,Allahtan internet var ordan alışveriş yapıyorum,bıktım hep kontrollü hep düşünerek hareket etmekten,senin yazını görünce kendimi gördüm sanki:)))

Aaaaa şaşırdım risk olmasına.aslında bugüne kadar iyi gidiyordun sanki simdi bol bol yat hić kalkma bebişler doģunca tamamlarsın inş.sen 40 yaşinda zorlandıysan ikiz bana pek uymazdı demek.icin rahat olsun sağlıklı sihhatli geldiler simdiye kadar öylece de kucağına alacaksın ins.o dedigin düşünceler 42.5 da dogum yapan arkadaşımda da varmış.7. Ayda alışverış yapmış.saglıkla dogum yaptı cnm

Bende ikizim bu arada :)) biz 10 günde geç dogmuşuz.yeriniz rahattı herhalde der annem.o zamanlar ikizler bak erken dogmuyormuş.sadece risk; annemin ufak tefek olmasından kaynaklı, tabiki varmıs.sezeryanla dogum yapmıß.senin de sezeryan mı olacak.bence oyle olsun.tabi annem 25 yasindaymış dogum yaptığında bende 25 olsam ikiz dogururdum kusura bakmasınlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…