Hayırlı olsun analı babalı buyusun ınsallah
Esınız sevinir mi bu habere peki?
44 ne ki ya. Erkegın en guzel yasları.'' Çocuk bana dede mi diyecek'' der büyük ihtimalle44 yaşında ama daha büyük gösteriyor. Ay hiç fikrim yok..
Gayet de olur.40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
eşimin annesi eşimi 40 yaşında dünyaya getirmiş.40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Annem40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Ayy ne güzel tam istediğim şey40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Eşim 40'' Çocuk bana dede mi diyecek'' der büyük ihtimalle44 yaşında ama daha büyük gösteriyor. Ay hiç fikrim yok..
44 ne ki ya. Erkegın en guzel yasları.
40 yasındakı kadın ıcınde en guzel yaslar.
Diger cocuklar buyumus, bır kac sene sonra liseydı unıversıteydı gidecekler. Son cocukta anca buyuyecek yoldas olacak size. Nacızane gorusum bu. Yasınız da hıcbır sikinti yok. Sizde suan en olgun zamanlarınızdasınız, gul gıbı buyur cocuk.
O kadar sanslısın ki, lutfen tadını cikar.Moral oldu teşekkür ederim, yavaş yavaş bu fikre alışıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?