8 aylık erken dogum oldu gebelik sekeri çıktıgı icin suan bebek küvezde durumu iyi şükür..bu arada esim kalp krizi geçirdi durumu kritik daha yavrumuzun yüzünü görmedi lütfen kimin duasının kabul olacağını Rabbim bilir yoğun bakımdaki eşim için çocuğumuz için dua istiyorumAllah analı babalı büyütsün, gebelik döneminde risk yaşadınız mı peki yaştan dolayı?
Neden böyle bir opsiyonu olmasın? Doğru bir karar olmadığını düşünürse aldırabilir. Devam ya da kürtaj kararı en başta kadına aittir.Zor olsa ne olacak.sonuçta aldıracak değilsiniz ya.öyle böyle büyüyecek
genelde sızın ıcn demedim çevremde varda 40olunca herşey bıtmıs gıbı gelıyor
Aa felan diyorlar oyuzden sınır oluyorum
Annem beni 37 yasinda dunyaya getirmis buyuk abimle 18 kucuk abimle 13 yas var aramizda hep biraz zorlandigini ama iyi oldugunu soyler bence iyi olmus saglikla alin kucaginiza gunumuzde herkes o yaslarda hamile kaliyor neden uzuldunuz40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
8 aylık erken dogum oldu gebelik sekeri çıktıgı icin suan bebek küvezde durumu iyi şükür..bu arada esim kalp krizi geçirdi durumu kritik daha yavrumuzun yüzünü görmedi lütfen kimin duasının kabul olacağını Rabbim bilir yoğun bakımdaki eşim için çocuğumuz için dua istiyorum
Anasi belli babasi belli neyi ayiplayacaklar canim herkesin kendi ozel hayati kendi aile planlamasi siz esiniz ve cocuklariniz disindaki kimseyi dusunmeyinOrası öyle, ayıplayanda çok fazla duyduğum gördüğüm kadarıyla
İstekli değilseniz kürtaj olabilirsiniz.Kendinizi hiçbir şey için zorunda hissetmeyin
Neden böyle bir opsiyonu olmasın? Doğru bir karar olmadığını düşünürse aldırabilir. Devam ya da kürtaj kararı en başta kadına aittir.
Konu sahibi, sizi heyecanlandırıyorsa vazgeçmeyin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Annem beni 40 yaşında doğurmuş babamın aldır baskılarına rağmen. Bence sizde yapabilirsiniz ve 2 abim olmasına rağmen ailemin herseyiyle ilgilenen tek çocuk benim40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Hiç takılmayın.Orası öyle, ayıplayanda çok fazla duyduğum gördüğüm kadarıyla
Bende eskiden 30 yaşında anne olmayı düşünürdüm.Teşekkür ederim, 35 daha iyi olurdu aslında. 40 psikolojik sınır işte. Hep hesaplıyorum 10 yaşında 50 olurum, 20 yaşında 60 olurum diye...
Bize de nasip olur mu kiAnnemevet tam 19 yıl aradan sonra 4 çocuğu varken hamile kaldı ve 43 yaşında doğurdu. Şimdi 15 yaşında koca adam oldu ❤
İstersen neden olmasınBize de nasip olur mu ki
Hiç zorlanmadım 38 + 5 de sezaryen oldum oğlum şimdi 7 aylık inanın iyi ki bu yaşımda anne olmuşum diyorum şimdi. 32 ve 35 yaşlarında iki dusugum oldu. 38 yaşında basarız bir tüp Bebek tedavisi ve 6 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem çok şükür.Nasıl peki?Zorlandınız mi hem doğumda hem doğum sonrası?
ayy çok sevindimm allah analı babalı büyütsünnnn40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?